28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bettie

Weekend


Ik heb net mijn zoon weggebracht , hij gaat op hockeykamp. Niet wakker te krijgen vanochtend want nog moe van het schoolkamp natuurlijk en de zin om weg te gaan was ook niet groot. Maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen. Als een zombie heb ik hem afgezet, de stakker.

Onze kinderen hebben gisteren allemaal hun rapporten gehad en gelukkig had iedereen een goed rapport (is toch een hele zorg minder), vandaag mogen ze dan ook allemaal wat uitzoeken in de stad voor hun goede rapport. 
Nino hebben we gisteren helemaal in het nieuw gestoken en die loopt al de hele dag glunderend rond en vind dat hij nog nooit zulke stoere kleren heeft gehad.
Ach, daar doe je het allemaal voor, blije gezichten en kinderen die lekker ontspannen en relaxed kind mogen zijn.
Tante Bet ligt op dit moment heerlijk in het zonnetje te slapen, voldaan van het spelen met de kinderen.
Ik ga maar eens boodschappen doen er moet dringend een nieuwe frietpan komen, de oude is niet meer schoon te krijgen en is gewoon te smerig om aan te pakken.
Nog wat lekkere dingen in huis halen voor het weekend en dan lekker met de kids stad in, terrasje pikken, het is tenslotte prachtig weer, hond mee want je moet hem socialiseren zoals dat heet en laten wennen aan dingen.
Tante Bettie is opgegroeid bij Christa, zijn pleegmoeder, omdat het baasje even niet kon zorgen voor de pups en zij is echt goed bezig geweest met de hondjes want Bettie is totaal niet bang voor niets en dat komt omdat ze al heel veel gezien heeft in de weken dat ze bij Christa was zoals auto's, fietsen, kinderen, andere honden, poezen etc... Een pup die dat allemaal nog niet heeft meegemaakt (zoals Janssen) die is bang voor alles en iedereen. Bettie niet die is vrolijk, energiek, ondeugend, en voor niets en niemand bang, een scheetje!!!