28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voorpret
Op vakantie gaan is leuk maar de voorpret is minstens net zo leuk.

Onze kinderen zijn al weken bezig met de voorpret, elke keer komt het gesprek wel weer op Groningen. Ja je hoort het goed. Groningen!
We hebben dit jaar een gigahuis voor 18 personen (boerderij) gehuurd met 5 ha grond en een sauna en binnenzwembad in Groningen, Onstwedde om precies te zijn.
Het is een plaatje!
We gaan (ik en mijn kids tenminste, g en kids hebben daar al ervaring mee) voor het eerst op zomervakantie in eigen land. We hebben de kids deze zomer 2 weken aan het begin en 1 week aan het eind van de zomervakantie nl, wat dus voor die 2 weken betreft te kort is om helemaal naar Zuid Frankrijk te rijden.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel ga missen, een jaar niet naar Frankrijk...voelt echt wel raar en volgend jaar gaan we dan ook vast en zeker weer! (als we dan tenminste niet aan het verhuizen zijn).
Maar dit wordt vast erg leuk, vakantie in Groningen, beste vriend van Yoni gaat mee, misschien dat de kids van mijn zus nog komen, en er komt sowieso veel visite want we zitten in eigen land dus vrienden kunnen gezellig een dagje komen, ook niet slecht.
Wij hebben er zin in in ieder geval, Onstwedde here we come. 
Je kan het hier zien op Landgoed ter Wupping

3 reacties:

Martin zei

Jij blijft mij verbazen!!!!!!! Maar wel het mooiste stukje Nederland uitgekozen om op vakantie te gaan. Hahahaha Onstwedde???
Nou ik zal even een lijstje met dagtips voor jullie maken. Hierbij de eerste voor jou: fontana nieuweschans dat kun je vanuit onstwedde op de fiets zelfs doen! voor de kids: wonderewereld in ter apel.leuk en leerzaam!
kids: verkeerspark assen.
kids: bij regenachtig weer(apekooi gron)
kids: vanaf 12jr karten kardinge t.o apekooi
kids: drouwernezand atractiepark(beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland)
Ilse: Winschoten centrum leuke winkeltjes
Familie:-d agje opbezoek bij een echt groningse familie

5 juni 2008 om 07:37  
ilse zei

Bedankt voor de tips in ieder geval, reuze fijn!!!
Dat familie dagje op bezoek zullen we dat omdraaien want ik wil het je niet aandoen dat ik met 8 of 10 kinderen bij jullie binnen kom vallen, is beter dat jij met Babs en kids onze kant op komt, goed idee??? Dat wilde ik toch al voorstellen maar je bent me voor, lijkt me heel erg leuk jullie weer eens te zien en de kleine meid heb ik natuurlijk nog nooit gezien.
Groetjes Ilse

5 juni 2008 om 07:38  
Simone zei

Hoi Ilse,

Wat een geweldig giga huis zeg!!!
Groeten,
Simone

5 juni 2008 om 07:39