28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sex


Waarschuwing!!! de volgende tekst is niet geschikt voor mensen met gevoelige zenuwen, mannen met een groot ego of een klein....

Omdat ik twee dagen geleden zoveel reacties (per mail/hyves/blog en zelfs per telefoon) kreeg op mijn blog: ' Zomer en seks'  kom ik nog even terug op het onderwerp, want sex sells!!
Mannen vooral voelden zich sterk aangetrokken tot dit onderwerp en waren meer dan blij te lezen dat meer dan 4x seks per week goed is tegen rimpels etc, want ze vinden nl dat ze te weinig seks hebben. Die mannen denken nl automatisch dat het probleem van weinig seks bij de vrouw ligt.
Nou mannen ik zal jullie even uit de droom helpen. Vrouwen hebben ook zin in seks, net als jullie mannen. Alleen als jullie roepen:
  • Mr Love is in the house
  • Zal ik mijn worstje even verstoppen?
  • Schat zorg dat je om half 10 klaar ligt want om 10 uur wil ik slapen moet vroeg op morgenochtend
  • Of onder avondeten zegt: Vanavond he?? met een knik erbij richting slaapkamer zo van; je weet wel wat ik bedoel (want de kids zitten aan tafel)
dan mag je er vanuit gaan dat dat dodelijk is voor een goed sex leven, het werkt averechts en vooral het eerste werkt op onze lachspieren want wij weten wel beter :)
Dan heb je nog de mannen die een imitatie doen van Stampertje (konijn) en denken dat het rammen en klaarkomen is, niet dus. 
En nooit je kleine heer een naam geven, wij vinden het niet leuk om voorgesteld te worden aan Junior, Klaas Jan of Harrie. Is totaal NIET sexy.
Boeren, scheten en klagen vinden vrouwen ook niet aantrekkelijk, evenals onderuitgezakt zappend in de bank hangen.
En SIZE DOES MATTERS laat ik dat even voorop stellen, dat gelul dat de maat er niet toe doet is bullshit, maat is wel degelijk belangrijk. Geen enkele vrouw wordt opgewonden van een micropenis of een potlood dus klein en/of dun  is niet fijn. Het hoeft niet huge te zijn als jullie maar weten wat je er mee moet doen.

Wij willen passie, hartstocht, romantiek, verleid worden, echte mannen, mannen die je ziel weten te raken en je Gspot weten te vinden. Mannen die eens een kaarsje aansteken. Mannen die er werk van maken en soms ook gewoon je als een beest op de keukentafel gooien. Maar het belangrijkste is dat mannen aanvoelen hoe en wat,  en in wat voor bui je bent en daar op inspelen en niet alleen als ze zin in sex hebben maar ook gewoon dagelijks. Dus voor al die mannen die zeggen dat hun vrouw geen zin heeft en denken dat dat vooral aan de vrouw ligt, WAKE UP. Doe je best eens, kaarsje aan, boen de handel eens op down under (jahaa ook mannen mogen er wel wat verzorging aan besteden en dat maakt je geen homo) , zorg dat je er lekker uit ziet, geurtje op, lekker muziekje en dan komt de rest vanzelf......denk ik.
En voor de vrouwen die dan nog geen zin hebben, maak zin, doe het gewoon, het is net als met nootjes eten, als je ze niet eet mis je ze niet maar als je er eenmaal aan begint....

Voor iedere man die zich meent te herkennen, dit stuk is gebaseerd op verhalen van vriendinnen dus dat kon wel eens kloppen dat je jezelf herkent, doe er wat aan !

7 reacties:

loes zei

Mijn vent vraagt zich af wanneer je piemel een micropenis is en wanneer te dun, heerlijk hoe onzeker die mannen kunnen worden van een stukje in een blog. Ik laat hem nog even in het ongewisse, kan geen kwaad eens een beetje onzeker te zijn.
Mannen en hun piemel....zo triest. Je had er bij moeten zetten dat het ook een heel erg lelijk ding is en ze hem moeten verbergen onder de dekens want van het kijken naar dat ding word ik ook niet opgewonden van.
Maar het is weer heel erg herkenbaar allemaal. Alleen zijn er echt mannen die zeggen zal ik mijn worstje verstoppen???
Ziek hoor.

18 april 2008 om 09:19  
Anoniem zei

Echt niet alle vrouwen zijn zoals jou hoor, geloof me, er zijn echt heel veel vrouwen die nooit zin hebben.

18 april 2008 om 11:06  
Anoniem zei

Je kunt merken dat het voorjaar is...tieten, sex, geile dingen...de blog's staan er vol mee!!

18 april 2008 om 11:49  
Anoniem zei

Ik voel mij totaal niet aangesproken

18 april 2008 om 14:50  
Iris zei

Mijn man noemt zijn kleine jongen Zorro, en als ie zin heeft schreeuwt ie Zorro komt eraan ben je er klaar voor? Nee dus, bij Zorro zie ik Antonio Banderas die mooi gespierd en verrukkelijk naar me kijkt maar niet die lap vlees die bengelt met zo'n verrimpelde zak erachter. Hij snapt het niet. Blij dat jij me wel begrijpt. vanavond zal ik hem dit stukje dan ook laten lezen opdat hij misschien minder boer is in het vervolg want als ik een boer had gewild had ik me wel bij Boer zoekt vrouw ingeschreven.
Maar 4 maal per week vind ik wel wat veel hoor! Halen mensen dat echt?

18 april 2008 om 15:36  
Bart zei

Ik vroeg je mijn vrouw te helpen niet om mij aan het werk te zetten. Ik doe alles al wat hier staat nl maar niets helpt, mijn vrouw is sexloos. Heb je daar ook nog tips voor?

18 april 2008 om 15:39  
Frank zei

Je lul een naam geven? Met wat voor mannen daten jullie? Voor alle vrouwen: ik ben single, goed gebouwd,knappe kop, ruik lekker, smijt je met liefde en plezier op de keukentafel, mijn lul heet lul en niet anders, ik ben zeer geinteresseerd in wat er in vrouwen hun hoofd speelt, kaarsjes genoeg, maat ook niet klein (wil niet opscheppen hoor), ik geef je passie en romantiek, en ik zoek nog een vrouw dus wie heeft er zin in een blind date?
Melden bij Dr Love (grapje) tel 0650733777

18 april 2008 om 16:16