28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gevaarlijke vrouwen


ROME.Gepassioneerde verhoudingen tussen mannen en vrouwen kunnen in Italie soms erg uit de hand lopen. In de steden Genua en Parma kwamen mannen kermend naar de eerste hulp, nadat hun partners keihard in hun geslachtsdeel hadden gebeten. 

In Genua kwam een veertiger bloedend en bijna buiten bewustzijn bij de eerste hulp aan. Zijn rechtertestikel bleek afgebeten door zijn minnares, die kwaad was omdat de man zijn echtgenote niet voor haar wilde verlaten. 
In Parma beet een wraaklustige vrouw in bed haar ex-man hard in zijn geslachtsdeel. De man moest wegens een flinke wond en een kneuzing een spoedoperatie ondergaan, maar kwam er uiteindelijk goed vanaf.

Dat zijn nog eens vrouwen naar mijn hart, die laten niet met zich sollen. En ach die kerels die hadden maar niet vreemd moeten gaan. Vraag me wel af wat die man uit Genua aan zijn vrouw heeft verteld waar zijn testikel naar toe is gegaan??? Denk dat zijn vrouw hem nu wel gedumpt heeft want wie wil een man die vreemd gaat en met 1 testikel?? Elke keer als je sex hebt zie je die ene testikel en denkt aan zijn minnares, dat wordt nooit meer wat in bed.. 

2 reacties:

lieke zei

Hihi mijn man had meteen pijn toen hij het las en laat het wel uit zijn hoofd vreemd te gaan nu hihi

7 maart 2008 om 10:41  
lieke zei

Hihi mijn man had meteen pijn toen hij het las en laat het wel uit zijn hoofd vreemd te gaan nu hihi

7 maart 2008 om 10:41