28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mannetje


Hè hè, morgen komt er een mannetje die mijn pc gegevens allemaal gaat overzetten op de Mac en me/ons gaat uitleggen waar alles te vinden is op de Mac en hoe het werkt.

Mijn hersenen moeten omschakelen, volgens het mannetje werkt de Mac veel eenvoudiger en is veel simpeler dan de PC maar je bent al jaren gewend aan de PC, en dat je hersenen het moeilijk vinden te moeten omschakelen naar een ander systeem. Tja het zal allemaal wel, ik ben blij dat iemand het me even komt uitleggen en ga maar eens een lijstje maken van dingen die ik echt op de Mac wil hebben en dingen die ik echt moet leren. Internetten, mailen, office etc dat lukt allemaal wel. Maar mijn foto bestanden zo overzichtelijk in mapjes met naam en data en adresbestanden en photoshop cs die dingen moeten mij toch echt even worden overgezet in dezelfde overzichtelijke vorm als ik het nu op mijn PC heb. Administratie , facturen............ook niet onbelangrijk. Als ik het zo op papier zet denk ik dat dat mannetje nog wel eens lang hier zou kunnen zijn hmmmmm zal ik maar wat lekkers halen voor bij de koffie en broodjes want het zou wel eens een lange zit kunnen worden.

Quote


Daphne Deckers: 'Kinderen zijn net als scheten, die van jezelf trek je nog net maar die van anderen zijn niet te harden'.