28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Muren

Sinds ik in de binnenstad woon begrijp ik de uitdrukking: " De muren komen op je af" ineens stukken beter!!!!


Dit weekend was de eerste echtscheidingsbeurs in Utrecht in de jaarbeurs.

Op de beurs kon je bij allerlei stands informatie inwinnen over echtscheiding. Je kon ook terecht bij relatiecoaches, advocaten, notarissen, fiscalisten en zelfs laboratoria die ouderschapstesten verzorgen. Dat laatste is dan weer interessant voor mannen niet?
Er waren zelfs stands waar men anoniem een gesprek kon voeren. Moeten we hier denken aan een soort biechtkamertje? Spannend hoor.
Je kon er ook leuke kaartjes kopen die je naar familie en vrienden kan sturen om je scheiding aan te kondigen met teksten als Exit, The End etc...

Ook waren er stands waarbij aandacht wordt besteed aan ‘het leven na een scheiding’. Denk hierbij aan datingservices en reisbureaus voor singles.
De media was natuurlijk in grote getalen aanwezig , dat dit niet altijd op prijs werd gesteld blijkt uit de reacties van sommige dames, die niet in beeld wilden omdat hun man nog niets wist van hun plannen om bij hem weg te gaan, ja, dan is het pijnlijk als hij je bij het nieuws op die beurs ziet rondhobbelen terwijl je verteld had dat je met een vriendin naar de film ging.

Je ziet zelfs een scheiding kan handelswaar worden.