28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weekend

Het Solse gat.

Weekend is weer voorbij.....het vliegt altijd voorbij. Hoe kan dat nou dat dagen dat je niet werkt veel sneller voorbij gaan dan dagen dat je werkt? Net als vakanties altijd veel sneller lijken te gaan dan gewone weken..... Het leven vliegt voorbij lijkt het wel. Voor je het weet ben je oud.
Brrrr ik vind het te snel gaan van mij mag het wat langzamer.

Dit weekend zijn we met de kinderen ook nog naar het solse gat geweest, een heerlijke wandeling gemaakt door het bos met kids en hond. De hond heeft een soort enge verslaving/obsessie op het moment, de voetbal van de jongens, die laat ie niet meer los en bewaakt ie met zijn leven...hmm wat ik daar nu van moet denken??

Verder was er nog een open dag op het College waar we met Yoni zijn geweest. Dit jaar moet ie nl de keuze maken over de school waar hij volgend jaar wil vertoeven, moeilijk voor hem en voor ons omdat we beide scholen niet kennen.

Dat het maar snel weer weekend mag worden.

1 reacties:

Lieke zei

Ik had een kutweekend, strontvervelende kinderen, een man die poepcharijnig was en een dikke puist op mijn neus, kan het erger? Jawel ik werd ongesteld, de wasmachine hield er mee op en mijn schoonmoeder kwam ook nog op bezoek de bemoeial!Leuk hoor weekenden.

14 januari 2008 om 13:32