28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

The mentalistKijkcijferhit uit Amerika beleeft Nederlandse première Hitserie The Mentalist vanaf januari nieuw bij SBS 6.

Deze spannende misdaadserie weet alleen al in de Verenigde Staten wekelijks meer dan 16 miljoen kijkers aan de buis te kluisteren. Daarmee is het de best scorende nieuwe serie van 2008. In The Mentalist draait het om detective Patrick Jane (Simon Baker) die als adviseur aan het California Bureau of Investigation (CBI) is verbonden. Patrick Jane weet met een bijzonder oog voor detail de gedachten van mensen te lezen en zo grote, complexe misdaadzaken op te lossen.

In de eerste dubbele uitzending van The Mentalist maakt de kijker kennis met detective Patrick Jane. Een rol van Simon Baker, onder andere bekend van de advocatenserie The Guardian en de filmhit The Devil Wears Prada. Patrick begint zijn carrière als spiritueel televisiemedium, maar na een tijdje in de schijnwerpers te hebben gestaan wil hij iets anders. Patrick Jane besluit zijn unieke talent te gebruiken om de agenten van CBI te helpen bij het oplossen van complexe misdaadzaken.

    The Mentalist is vanaf 1 januari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.