28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verzamelen


Ik heb vandaag een hele mooie engel gekregen.

Een zilveren engel in een glazen bol die sneeuwt als je er mee schudt.
Prachtig, ik hou van glazen bollen waar je mee kan schudden.
Dit is mijn derde nu en ik denk dat ik ze maar ga verzamelen.
Ik heb al meerdere verzamelingen gehad . Sommige heb ik niet meer en een paar nog wel.
Zo heb ik zoals ieder kind ooit eens een postzegelverzameling gehad. Nou die heb ik allang niet meer. Ook poppetjes in klederdracht van over de hele wereld die mijn vader bij elke reis meenam.
Ik heb ook eens clowntjes gespaard, in die tijd werd ik daar nog blij van en ik kon er niet genoeg van hebben in alle vormen,maten en materialen. Ik geloof dat ik er wel meer dan 200 had op het laatst maar nu niet 1 meer. Ineens vond ik ze niet meer leuk maar triest en eng ook wel een beetje en dat kwam toen Yoni naar Bassie en Adriaan keek, van die clown werd ik werkelijk niet vrolijk en toen was de passie weg.
Verzamelingen die ik wel nog heb, tenminste gedeeltelijk, zijn de theepotten en theekoppen verzameling.
Inmiddels heb ik er wel wat van weggedaan en het meeste staat in de opslag bij gebrek aan ruimte maar ik heb er nog wel en die ik heb vind ik nog steeds erg mooi.
Vanaf vandaag ga ik dus voor de sneeuwbollen verzameling.....wel alleen hele mooie!! natuurlijk en niet van die kitsch dingen , ik heb me rot gezocht naar een foto van een mooie maar kon alleen maar kerst sneeuwbollen vinden, vandaar deze foto...


2 reacties:

Anoniem zei

Beste Ilse,
op mijn zoektocht naar "Een zilveren engel in een glazen bol die sneeuwt als je er mee schudt." kwam ik op jou blog terecht, heb je misschien een idee vanwaar deze bol komt of kan je op weg helpen om aan zo'n bol te geraken?
Mvg Ansje x

4 augustus 2009 om 22:32  
Ilse zei

Ja hoor dat kan ik wel die is van Lifestyle en die waren daar te koop vorig jaar kerst.

4 augustus 2009 om 22:34