28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Studiedag


De leraren hebben weer een studiedag.

Dat betekent dat de kinderen thuis zijn.
Leuk dacht ik gisteravond nog, dan kunnen we gewoon lekker uitslapen, G die sluipt het huis uit naar zijn werk evenals zoonlief die naar het Voortgezet moet ( daar doen ze niet aan studiedagen, goede school!!) en zo kunnen ik en de meiden nog even lekker wat langer in bed blijven liggen en een beetje uitslapen. Niet lang, want dat doen die meiden nooit maar gewoon ipv 7 uur om 8 uur bed uit....leek me heerlijk. De meiden mochten later naar bed want konden immers uitslapen en moesten nog alle huizen langs met hun lampionnetjes want het was St Maarten.
En mama had immers hele mooie lampionnen gemaakt van lege Pringels dozen.  ;)

Niet dus, ze waren gewoon om 7 uur wakker, grrrrr. En denk maar niet dat ze dan aan hun moeder denken, dat ze die nog even laten slapen , nee hoor alles loopt dan meteen door het huis te rennen en te schreeuwen.
En dus was ik om 7 uur gewoon wakker.
Niks uitslapen.
Ik ben dan ook tegen studiedagen , het levert me namelijk helemaal niets op.
Niets.
Ik heb  ruziënde meiden in huis die niet te genieten zijn door slaapgebrek, een huis wat nog gestofzuigd moet worden, een berg wasgoed wat gestreken moet worden en een pokkehumeur want ik moest mijn bed uit waar ik niet op gerekend had en heb meteen  ruziënde meiden in huis...
Gisteravond waren ze nog zooo schattig..

11 november is de dag 
dat mijn lichtje, 
dat mijn lichtje. 
11 november is de dag, 
dat mijn lichtje schijnen mag.