28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

What's next????


Oke we zijn al 2 weken aan het klussen, hebben 3 weken 7 kinderen gehad, mijn dochter is gevallen op haar lip, we maken ons zorgen over haar voortanden, ondertussen gaat hier de boel gewoon door, nog wat schilderen, vloer moet er dit weekend helemaal uit zijn, bergen was, dus ook bergen strijkgoed en natuurlijk alle dagelijkse klusjes.

En wat ontdek ik vandaag???? Mijn dochter heeft luizen.
Tuuhuurlijk,  dat kan ik er ook nog wel bij hebben, is immers pas de wat??? 4e keer dit jaar????
Ik ben een zenuwinzinking nabij.
Heb zojuist 8 bedden verschoond die pas 2 dagen geleden allemaal verschoond waren want ik was toch bezig dus dacht ik toen nog; doe die bedden ook maar meteen...............
AAAAARRRRGGGGHHHHHHHH
Een mens zou van minder overstuur raken.
Nu hebben luizen doorgaans de eigenschap dat ze me danig overstuur kunnen maken, ik vind het nl vieze en hardnekkige dingen, krijg meteen jeuk als ik alleen maar aan ze denk, maar nu na zoveel klussen en gedoe hier in dit huis is het me ECHT EVEN ALLEMAAL TE TE TE TE VEEL.
Ik haat die beesten , wil die dingen niet in huis, laat staan op het hoofd van mijn dochter!!!
Waarom telkens hier?? Ik was en was en ben schoon, clean, kinderen douchen en wassen hun haar, dit huis wordt elke dag gestofzuigd en gepoetst, elke dag schone kleren aan, WAAROM DAN #%@&^@%^@%@$@%@&^@%&^@%@^@%^@&  HIER??????
Ga lekker op het hoofd van de een of nadere zwerver zitten joh, die heeft toch al jeuk van het niet wassen dus die merkt het niet maar blijf van mijn kinderen weg.
PFFFFF deze hardnekkige troep zoekt iedere keer ons gezin uit, kids van G hebben ze ook allemaal.
Om gek van te worden!!!
Gelukkig hebben mijn andere kinderen ze niet dat is nog eens een opluchting.
Nyah was wel heel erg overstuur , die lip vond ze al erg genoeg en nu dan ook nog luizen...
Zij kan er niets aan doen maar leg dat dat kind maar eens uit, gelukkig gaat het iets  beter met haar lip en kan ze alweer voorzichtig wat eten...
What's next?????
1 reacties:

Anoniem zei

J....., jullie zijn wel aan de beurt zeg.wat een ellende.
Luister je moet je kinderen echt gewapend tot in de laatste haarwortel vol met gel naar school sturen, of een paar dagen geen haar laten wassen. Jammer dan dat ze er even niet uitzien, maar alles voor het goede doel.
Luizen houden niet van viezigheid willen alleen schoon haar, heel schoon haar.
Jassen in plastictassen en op school luizemoeders in het leven roepen of iederen moet 1x per week z'n kinderen gaan "vlooien" en niet te vergeten zichzelf.
Dan maar hopen dat iedereen meewerkt, voor sommige ouders is het nog steeds een levensgroot taboe en daar plukken anderen helaas letterlijk de beestjes van.
Een paar weken geleden was het hier op school ook weer raak en natuurlijk heb je altijd mensen die denken dat het hun huis voorbij gaat. Nou ik heb ze ondekt bij de grootste schreeuwer en dat mens ontkende ook nog keihard, domme muts.
Heb zo met je te doen, hou je haaks.
Schouder van Fonneke

22 oktober 2008 om 16:06