28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Fijn weer


Iedereen is al jaren lyrisch over de mirena spiraal.......en wat blijkt nu????


Een hormonaal spiraaltje moet niet gebruikt worden door vrouwen met (borst) kanker als voorbehoedsmiddel. Dit blijkt uit een studie van Belgische onderzoekers en professoren in zes ziekenhuizen.
Uit de studie bleek dat vrouwen die op het moment dat ze een tumor kregen een hormonaal spiraaltje droegen, een beduidend slechtere prognose hadden dan de vrouwen zonder spiraaltje. Ook hadden de vrouwen die het hormonale spiraaltje droegen meer uitzaaiingen.

Fijn nieuws weer , over een paar jaar blijkt dat het vreselijk kankerverwekkend is dat spiraaltje....en dan zitten er al heel veel vrouwen aan de spiraal.
Ik heb m ook gehad , 9 maanden lang, waarvan ik er 9 ongesteld was (terwijl dit ding zo geprijsd wordt dat je juist niet meer ongesteld wordt), vol pukkels stond en dit dus voor mij geen fijne ervaring was en ik het ding heb laten verwijderen, achteraf gezien ben ik daar nu dus heel erg blij om.
Mijn huisarts vond dat ding al helemaal niks, wilde hem niet plaatsen omdat hij hele slechte ervaringen had met patiënten die dat ding gebruikt hadden maar Ilse eigenwijs als altijd ging naar de gynaecoloog om toch zo'n ding te laten plaatsen, 9 maanden ellende en alsnog eruit laten halen.

3 reacties:

Anoniem zei

En nu?
Na een boel geemmer er een dubbele klem( ja stel je voor als er eentje af zou schieten) op laten zetten ook niet alles, maar al die hormonen.

21 oktober 2008 om 23:07  
Anoniem zei

deed het geen pijn?
groetjes Fonneke

21 oktober 2008 om 23:09  
ilse zei

Ja heel erg pijn. Uithalen niet maar inbrengen......pfffff

22 oktober 2008 om 22:30