28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vestival/kermis


Vandaag was vestival op school , optredens dus van kinderen.

Mijn dochter (jongste) deed ook weer eens voor de tigste keer mee . Wat ik zo opmerkelijk vind is dat ze zo relaxed eronder is , maakt haar allemaal niets uit die gaat gewoon staan op een podium en zingt, danst of het dagelijkse routine voor haar is.
Ik weet dat ik vroeger daar veel te verlegen voor was, als de juf/meester me een beurt gaf in de klas en iedereen keek, kon ik wel door de grond zakken, laat staan op een podium staan.
Nee, ik deed dat op mijn kamer , deur dicht, haarborstel in de hand, elpee op (jee wat klinkt dat nou weer middeleeuws, elpee..) en maar mee blèren en dansen. De Grease periode was het heftigst geloof ik, overal posters van John Travolta en sommige van Olivia Newton John en dan maar net doen of je met John Travolta aan het zingen was hahahha. Maar NOOIT voor publiek natuurlijk.
Mijn dochter niet die doet dat even en commandeert er vrolijk op los (het kind heeft leidinggevende capaciteiten zullen we maar zeggen) naar de andere kinderen hoe ze het moeten doen . Tot slot nog een lied van de hele klas en toen konden de ouders weer naar huis. 
De vervangende meester Karel had de boel niet echt onder controle geloof ik want het was een drukke ongecontroleerde toestand.

Mijn kids gaan vanavond naar Weert, het is kermis in Weert. En kermis in Weert is niet hetzelfde als kermis in Harderwijk. In Weert wordt de hele stad afgesloten en staat de hele stad vol met kermis, ik geloof zelfs dat het tot een van de grootste kermissen van NL behoord en de goedkoopste ook. 
Iedereen gaat daar ook naar de kermis, jong en oud. Scholen hebben vrij maandag en dinsdag omdat er kermis is en de kermis wordt op woensdag met vuurwerk weer afgesloten, kortom een hele happening. Dus mijn kids hebben geluk dat het net in hun weekend bij pa valt.
Ik mag van mijn lief weer heerlijk cocoonen op de bank terwijl hij op en neer rijdt naar Weert.
Dat is nog eens verwennen.