28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ready to go


Kreeg nog telefoon dat mijn pa op de intensive care ligt, gestoken door talloze wespen en zo erg dat hij ademnood had en nog veel meer ernstige dingen, ben me rot geschrokken.
Nu is hij stabiel en moet een nacht blijven en hopelijk mag hij morgen naar huis, ik ga meteen om 6 uur de care bellen om te vragen hoe het met hem gaat.We zijn er klaar voor, alles zit weer in de koffers, of eigenlijk zijn het hele grote reistassen.
Ik neem nooit koffers omdat die al zo zwaar zijn , deze tassen wegen niets en nog krijg ik het niet voor elkaar om met 20 kilo af te reizen.
Ook deze keer niet , we hebben weer 25 kilo ieder en dan reken ik de handbagage nog niet mee waar we alle zware spullen in gestopt hebben.
Ach dat word weer betalen voor overgewicht, gelukkig kan je er nog voor betalen en mag het dan mee anders had ik echt een probleem.
Morgenochtend 7 uur worden we opgehaald.
Brr zie er nog steeds een beetje tegenop tegen de reis maar we hebben al gehoord dat het schitterend is en zelfs al wat goeie adresjes meegekregen waar we beslist naartoe moeten gaan.