28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Jetlag


Ik heb heel wat afgereisd en dacht na New York te weten wat een jetlag inhoudt, ja right niet dus.
Nu wel hoor.
Gisteren na 24 uur onderweg te zijn geweest kwamen we aan in Bali, dood en dood moe.
24 uur niet geslapen.
Eenmaal gearriveerd in het hotel dachten we op bed te ploffen en eerst maar eens te gaan slapen het was hier namelijk 2 uur in de middag wat inhoudt dat het in NL toen 8 uur was in de ochtend en wij hadden nog geen oog dicht gedaan.
Niet dus.
Balinezen zijn alleraardigste mensen op het overdrevene af , en maar lachen buigen glimlachen etc maar laat er nou 1 niet aardige leuke lieve Balinees zijn op dit eiland die net aan de receptie van dit hotel moet werken en ons de kamer toe moest wijzen.
Normaal gesproken wordt ik daar niet vrolijk van maar na 24 uur niet slapen was ik TOTALLY NOT AMUSED!!!!
Een vervelende etterbal die je gewoon 2 uur laat wachten en je idioot aankijkt als je in het engels duidelijk maakt dat je moe bent , 24 uur niet hebt geslapen en een bed wil en NEEHEE niet 2 bedden een Kingsize hebben we besteld en het maakt me geen drol uit dat je overboocked bent!
Na een tijd hebben we de manager aan onze tafel want anders beging ik een moord geloof ik en dat had de etterbal in kwestie wel in de gaten en hij was nog niet levensmoe dus vandaar de manager.
Die zich 1000000x verontschuldigde voor het hele gedoe en ons een Premium suite aanboodt zodat we lekker konden slapen en free of charges eindelijk aan onze vakantie konden beginnen.
We ploften in bed, sliepen 2 uur en gingen eten bij de Japanner, een verrukking!!!! Heerlijk was het, alleen maar rauwe vis en groenten.
Om 23 uur ploften we wederom bed in en dachten dat we wel zo moe zouden zijn dat we heerlijk zouden slapen.
Mijn lijf was klaarwakker om 3 uur in de nacht (21 uur NLse tijd) en onmogelijk om een oog dicht te doen tot 6 uur, toen wilde mijn lijf wel want toen was het immers bedtijd in NL en vanochtend om half 10 (3.30 uur in NL)..........was ik een zombie!!!!
Naar het ontbijt, erna bijkomen aan het zwembad, heerlijk massage gehad in de Spa hier en nu lekker douchen zometeen en dan een hapje eten ergens.
Hopelijk kan ik vannacht slapen want mijn lijf is raar, voelt alsof ik een nacht ben wezen stappen met heel veel alcohol.
Wordt vervolgd...

4 reacties:

Jeetje wat een gedoe zeg en het is zo erg als je enorm moe bent...

Ik hoop dat de rest van jullie vakantie een stuk aangenamer verloopt ^^

Groetjes Gonny

7 augustus 2008 om 16:12  

Ohhh wat irri, zal wel even bijkomen zijn. Heerlijk zeg, hier is het vandaag alleen maar keihard aan het regenen geweest! Ikke jaloers op jou ;) hihi Have fun!

7 augustus 2008 om 16:24  
Anoniem zei

Wij zijn net terug na een week Sneekweek vieren, beetje brak, net een jetleg.
Geniet van al het mooie weer.
Groetjes Fonneke

7 augustus 2008 om 23:20  
Anoniem zei

Zijn jullie al wat uitgerust?
Hoop het echt! Gelukkig hebben
jullie nog 14 dagen. Geniet van alles en elkaar, veel plezier.
Hier gaat het heel goed behalve dat
het stil is. Bijna was Guusje mee-
genomen door onze ex.schoondoch-
ter, Ze was er helemaal kapot van.
dus Guido ze is lief!dag-dag Els

8 augustus 2008 om 10:48