28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

1.57


Het is drie minuten voor twee en ik zit achter mijn pc omdat ik niet kan slapen.

Ik kan niet slapen omdat het warm is.
Ik kan niet slapen omdat er zo'n 40 man buiten staan voor ons huis die allemaal staan te roken omdat men in het café recht tegenover ons niet meer binnen mag roken.
Ja ja ik weet het,  ik was zo blij met het rookverbod in NL en ik ben het nog steeds hoor,  nu alleen nog een rookverbod in de straat hier,  dan is het oké.
In de rest van NL mag men wat mij betreft best op straat roken maar NIET HIER voor mijn deur.
Vandaag was een rare dag, het begon natuurlijk allemaal met het vertrek van mijn kindjes waar ik niet vrolijk van werd,  eerder depri, het huis was zooo stil na 2 weken non stop 7 kinderen, het was echt even wennen.
In de middag rond 3 uur zijn we op terras gaan zitten bij Luigi en daar zijn we pas weer om 7 uur weggegaan, dat hielp wel een beetje de depribui te verjagen en mijn dochter heeft me alweer gebeld dus daar werd ik ook blij van.
Dinsdag gaan we naar Bali en ik schaam me een beetje het te moeten zeggen,  maar we hebben er nog helemaal geen zin in. Waarom? Weet niet, de lange reis, de afstand, de hitte, de drukte (want het is heel toeristisch Bali), maken dat we er nog helemaal geen zin in hebben maar hopelijk komt dat nog. Volgend jaar gaan we in ieder geval niet zo ver weg dat wordt een hutje op de hei ergens waar het rustig is en lekker weer.
2.21 uur is het inmiddels , ben even naar toilet geweest, wijntje gepakt en ik moet zeggen dat helpt, de wijn dan, ogen worden al zwaar, nog even en ik haal net de trap naar boven en val in een coma, nog maar een wijntje om zeker van mijn zaak te zijn dat ik niet weer naar beneden moet.
Oh en ik ben geen alcoholist hoor,  ik drink zo zelden dat 2 wijntjes mij al knock-out slaan. Lekker goedkoop.
Ik heb inmiddels ook de reacties op mijn blog opnieuw ingesteld, alleen de reacties die ik goedkeur,  die komen op mijn blog te staan,  zodat ik geen last meer heb van vervelende anonieme berichten, handig toch? Hoef ik ze niet te verwijderen want ze komen er niet meer op.
Oh ik ben zo blij met dat soort dingen, echt,  die maken het zo leuk voor mij en zo niet leuk voor de frusties die anoniem willen reageren op mijn blog want het kan nl niet meer hahahahaha.
Ik ga nu maar naar boven die 2e wijn is echt de man met de hamer ik ga het nog net halen denk ik dat bed....
2.40 uur welterusten, hik.

2 reacties:

En heb je goed kunnen slapen? Da's ook irri voor je deur...pfff...

Lekker naar Bali, weet zeker dat wanneer jullie er zijn, het heerlijk vinden! Hoe lang gaan jullie?

Groetjes Laura

3 augustus 2008 om 10:52  
Ilse zei

We gaan 2,5 week ...ja ik denk ook dat ik het dan wel lekker ga vinden alleen die reis.....dat vliegen....

3 augustus 2008 om 11:02