28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn zoon


Vandaag komt mijn zoon weer terug naar huis, gelukkig! Hij is maandag naar Schiermonnikoog vertrokken voor 4 dagen met de hele klas op kamp. Ik heb hem echt gemist.

Normaliter is hij natuurlijk ook geregeld weg naar zijn vader voor de weekenden of vakanties maar dan zijn ze allemaal weg, nu waren de meiden de hele week hier, de kids van G ook en dan is het echt heel raar dat hij er niet is. Het feit dat je ook niet even met hem kon bellen speelt ook mee dan is het gewoon voor je gevoel nog langer.
Ik ben benieuwd naar de verhalen, foto's , hoe het was en hoe weinig hij geslapen heeft.
Hij heeft het vast heel erg leuk gehad maar ik ben ook heel erg blij dat ik hem weer zie.
Hij heeft precies 1 dag om bij te slapen, beetje bij te komen want dan vertrekt ie alweer op hockeyweekend met zijn team.
Ik denk dat als hij dan zondagavond eindelijk thuis is wel heel erg moe zal zijn van deze week.
Maar nu moet het snel donderdagavond worden dat ik hem weer zie en weer lekker kan knuffelen en vasthouden.

2 reacties:

Anoniem zei

Die komt vast helemaal gevloerd thuis.
K. is al diverse keren op kamp geweest. Sta je daar bij de bus te wachten helemaal blij om je kind weer te zien die vervolgens de bus uit komt gerolt nog net weet te melden dat het erg leuk en gezellig was en vervolgens zegt "Mam ik ben zo moe bijna niet geslapen". "Goed schat, gaan we lekker naar huis". Eenmaal thuis laat ie het spervuur van vragen over zich heen komen af en toe ja en nee antwoorden en valt vervolgens in slaap. Ik kijk erna en geniet dan van mijn slapende kind, blij dat ie weer veilig in het nest teruggekeerd is. De vehalen komen morgen wel.
Groetjes Fonneke.

3 juli 2008 om 10:09  
lieke zei

Ah hij is vast ook weer blij thuis te zijn bij zijn moeder. Lijkt me ook niet leuk je kind een week te moeten missen , gelukkig heb ik dat nog niet.
Knuffel maar lekker met hem.

4 juli 2008 om 10:04