28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hygiëne


Ik versta onder hygiëne dat je schoon bent, je elke dag douchet, elke dag schoon ondergoed en sokken aantrekt en verder vind ik dat je best een broek een dag of twee aan kan trekken of een vest maar T-shirt moet ook gewoon elke dag schoon zijn vind ik.

Ook dat je je tanden elke dag 2x minimaal poetst .
Niet iedereen heeft daar dezelfde ideeën over.
Er zijn mensen die doen gerust 3 dagen lang of nog langer hetzelfde aan, die poetsen hun tanden als ze er aan denken (of niet) en ondergoed kan ook best een paar dagen mee.
Nu verschilt dit ook per land en cultuur.
Onderzoek bv wijst uit dat 1 op de 3 Belgen bv maar hun tanden poetst....ieeehhh.
In ieder geval ram ik het er hier in dat ze schoon moeten zijn, en dat ze dus echt elke dag een schone onderbroek en sokken aan moeten trekken. Dit en tanden poetsen hebben ze wel door gelukkig en ze zijn ook al oud genoeg om dit zelf te doen. Alleen het douchen moet nog op gehamerd worden bij sommigen . Maar ook dat gaat de goede kant op.
En als het eens een keer niet gebeurd is dat geen ramp, de wereld vergaat niet, vroeger gingen mensen 1x per week in bad/douche en als men meerdere kinderen had gingen ze lekker in elkaars badwater, men vulde 1 bad en de hele familie ging erin.1 reacties:

Anoniem zei

Ja, ja,dat klopt en ik had geluk dat ik de middelste was.Want dan werd het badwater even ververst. Dus lekker schoon, daar hou ik ook nog steeds van.,hihi groetjes nelis

8 juli 2008 om 10:07