28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HoiHoe is het met jullie dan?
De blog lezers?
Laat eens een reactie achter over jullie, jullie leven, hoe het gaat etc.
Ik ben nl ook benieuwd / ge├»nteresseerd in jullie.
Doe dat wel met een naam please zodat ik ook weet wie je bent.

Voor de rest vind ik het wel leuk hoor om te horen hoe het nou met jullie is vandaag, heb je het druk, ben je blij dat NL gewonnen heeft met een zeer saaie wedstrijd gisteravond, wat ga je vandaag doen, dit weekend, met je leven, tell me!
Ik wil ook wel eens wat van jullie horen!!
Geen anonieme reacties!!

Groetjes

10 reacties:

Anoniem zei

Met mij gaat het goed, blijf dit weekend thuis, oma is jarig, daar gaan we naartoe en mijn leven is eigenlijk best wel lekker op het moment.
Mijn man heeft aambeien (jahaa Ilse vraagt toch of wij eens wat willen schrijven nou dit is nieuws, niemand kent je toch in Harderwijk maak je niet druk man uh sorry aambie hihi) )

18 juni 2008 om 09:37  
Anoniem zei

Ha die Ilse,
Met mij gaat het goed, voel me prima en geniet van mijn vrije dag. Ik ga het weekend heerlijk naar een hotel (sterretje of 4 denk is), het Efteling Hotel. We hebben de Circussuite gehuurd en gaan maandag van het park genieten. Hoop dat het een beetje rustig is. Jij zult heb wel druk hebben met het inpakken van alle zooi voor jullie weekendje Vlieland. Verder ben ik natuurlijk blij dat het Nederlands Elftal heeft gewonnen. En ja wat ga ik vandaag doen, beetje hetzelfde als jou denk ik, wassen, stijken, boodschappen, Volleybal met Emma Sofie en tussendoor Josefien heel veel eten geven, god wat eten die kleine koters toch veel op deze leeftijd.
Geniet van je dag en natuurlijk van je weekendje Vlieland.
Groetjes Inge

18 juni 2008 om 10:08  
Anoniem zei

Ik ben aan het strijken, vanavond een dancefeest, morgen uitslapen en zaterdag een week naar Ibiza:feesten!!!
Live is pretty.

18 juni 2008 om 13:22  
Anoniem zei

Hee Ilse
Leuk idee van je om eens aan ons lezers te vragen hoe het met ons is.
Nou met ons gaat het goed, kinderen moeten nog een paar weekjes naar school en dan vertrekken wij per direct naar Italie voor 4 weken vakantie.
We hebben veel gewerkt afgelopen maanden en nemen nu eens de tijd voor onszelf en de kinderen dus 4 weken totale ontspanning.
We zijn net klaar (sinds 2 dagen) met de verbouwing van ons huis dus ik kan eindelijk weer stofvrij bewegen hier en het is prachtig geworden!
Ik lees je weblog met heel veel plezier en geniet elke keer weer van je.
Liefs Tanja

18 juni 2008 om 13:47  
Anoniem zei

Ben druk en heb ruzie met mijn moeder, schoonmoeder die zich overal mee bemoeit, kids die strontvervelend zijn, pukkel in mijn gezicht, diarree kortom het loopt lekker letterlijk en figuurlijk

18 juni 2008 om 17:35  
Anoniem zei

Ben begonnen met een nieuwe baan, heb een leuke vriendin (voor de verandering eens eentje die wel van kinderen houdt), mijn dochter doet het geweldig, ik voel me topfit, leuk huis, afgrijselijk eigenwijze kater, blitse auto, leuke kleren en ik zie er niet onaardig uit al zeg ik het zelf. Dus met mij gaat het goed zeker als NL naar de 1/2 finale/finale gaat dan gaat het nog beter met me.

18 juni 2008 om 21:21  
Anoniem zei
Anoniem zei

Hoi Ilse.
Mijn dag in vogelvlucht.
Vanmorgen heel vroeg uit bed ,douchen, aankleden, make-uppen,hond uitlaten, koffie, hond eten geven, in de auto, werken. De wasmachine is stuk dus het is bal geen schoon ondergoed meer te vinden dus de monteur bellen, die komt. Snel naar huis. de jongens hebben uitgeslapen was vannacht laat omdat we naar Tarzan zijn geweest, hond uitlaten, oppasdochter uit school halen, tosti's bakken, zitten pffffffffff, val prompt in slaap.
Weer wakker er wachten bergen was, en het huis is een puinhoop en er komt niks uit mijn handen, help!!!! N. maakt gelukkig eten, vanavond in alle rust wat zitten freubelen even m'n gedachten weer een beetje op een rijtje krijgen. Afgelopen vrijdag belde m'n ex dat hij kanker heeft en dat houd me wel heel erg bezig.

Fonneke.

18 juni 2008 om 23:06  
Ilse zei

@ Fonneke: Gatver dat begrijp ik zeg moet er niet aan denken dat mijn ex met zoiets komt. Vreselijk. Sterkte meid.

18 juni 2008 om 23:36  
Anoniem zei

Ga lekker op vakantie binnenkort en geniet van je camping verhalen kan niet wachten tot je je ervaringen op de weblog gaat zetten...
Vlieland is een klein klein eiland, verwacht er niet teveel van.

18 juni 2008 om 23:38