28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hacker


Mijn dochter had een Hacker.

Haar Msn, Hotmail adres en Hyves waren overgenomen door een ander persoon.
Alle wachtwoorden waren veranderd, ze kon zelf niet meer inloggen en die persoon gaf zich uit voor haar en msn-de met alle bekenden en niet op een vriendelijke manier.
Totaal bizar natuurlijk dat iemand je hele leven kan overnemen op het net, je voor jou kan uitgeven en je er zelf helemaal niets aan kan doen en lijdzaam moet aanzien hoe diegene zich voor je uitgeeft.
We kwamen erachter omdat Yoni ineens naar beneden kwam en vertelde dat ie met Kyla aan het msnen was terwijl Kyla gewoon op de bank zat. Even later onder het eten kreeg ik ineens een kwebbel bericht op Hyves van Kyla terwijl iedereen aan tafel zat...
Om 10 uur toen alle kids lagen te slapen was "ze" aan het msnen met haar vader die me belde dat Kyla om 10 uur 's avonds nog aan haar msn zat. Die was not amused natuurlijk want "dochterlief" was niet erg aardig op haar msn en wilde alleen naar bed in ruil voor een Bjorn Borg.... 
Ik ben tot 3 uur vannacht op geweest (gelukkig ben ik ook handig met computers) en heb alles terug, Hyves, Hotmail en Msn, alles heb ik terug gehackt en nieuwe wachtwoorden op gezet, en ik kom er ook nog wel achter wie het was en dan zal die er van lusten!!!!

1 reacties:

jeetje wat een gedoe en wat vervelend. ik zal de kinderen waarschuwen dat ze iets voorzichtiger zijn met die gegevens.

17 juni 2008 om 09:17