28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Echte versie


Mijn schat is een mensentoren gaan bouwen op school, hij dacht/denkt nl dat ie nog 20 is en zo soepel als een ......ja hoe zeg je dat? uh soepel als een kat? een poema? (die zijn ook soepel nl). ik weet het niet hij dacht in ieder geval nog erg soepel te zijn. Wat bleek?

Opa viel en krak zei de knie (dit is geen liedje).
Ja en toen moest ie natuurlijk gillen van de pijn maar dat doe je dan niet want je bent een stoere vent dus zeg je; ik ga ff naar de dokter want er kraakte iets en ik voel wel enige pijn, (right, kreperen, 10 op de schaal van 10 pijn, misselijk, groen, en duizelig van de pijn , dat soort pijn).
Dat is 11 uur in de ochtend, dan ga je want je bent natuurlijk een stoere brede kerel gewoon weer terug naar je werk/school om 13 uur en gaat daar nog eens 3 uur les geven, ondertussen groeit die knie, en groeit.....
Om 4 uur bel je dan je vrouw op of zij de auto weg wil zetten want je kan nog net van de poort naar de bank strompelen waar je in ploft en wit wegtrekt van de pijn en een emmer nodig hebt omdat je moet braken van de hevige pijnscheuten, maar nee je wil niet naar het ziekenhuis want morgen ben je weer beter zeg je want je bent tenslotte een bikkel, een stoere vent.
Als ik dan thuis kom (was even iets naar Mo brengen, 5 min weggeweest) zie ik een brede stoere man op de bank die vergaat van de pijn en niet weet waar hij het zoeken moet.
Nu de auto in en naar het ziekenhuis!!!! Luisteren!!!!!!
Daar bij de eerste hulp moet ik een rolstoel halen want de man die denkt dat ie morgen weer gaat werken kan niet eens met krukken naar de eerste hulp komen, ja... dat zie je meteen die gaat morgen gewoon weer werken....hahahhaa grapjas.
Nou bij de eerste hulp zeggen ze dat ie dus vrijdag weer terug moet om een foto te maken dan kan die knie eerst even ontzwellen.
Ja en vanochtend was ie natuurlijk zo stijf en dik, die knie dan (jammer genoeg niet iets anders) , dat ie toch zelf ook maar even moet toegeven dat dit niet gaat werken en dat dit nog wel eens wat langer gaat duren.
Nu zit ie op de bank mijn stoere man , allerlei stomme programma's te kijken, hij verveeld zich dood, nu al, boek is al uit, ben benieuwd wanneer ie me het bloed onder de nagels gaat halen omdat ie het natuurlijk niet meer uithoudt op die bank die stoere man die elke dag sport......8 kinderen heb ik nu.....en 3 huisdieren........ik run in mijn eentje een leefgroep, ik verdien een medaille al zeg ik het zelf.


1 reacties:

Anoniem zei

Beterschap! ennuh...alle sterkte!

15 mei 2008 om 15:51