28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Blog
Laatst hadden we het erover met M dat je eigenlijk niet weet wie nu je blog leest en dat het best raar is dat je dat eigenlijk niet weet of kan weten want je zet er toch persoonlijke dingen op.
Ik zou ook willen dat ik elke dag kon zien wie er mijn blog gelezen had.
En wat zet je er wel en niet op? Ik zet er sommige dingen niet op, niet omdat ik dat niet zou willen, maar meer om het feit dat je niet weet wie je blog leest... daarvoor heb ik mijn eigen persoonlijke blog die niemand ziet of kan zien waar ik dan mijn zeer persoonlijke dingen op zet, gewoon een soort dagboek voor mezelf zeg maar.
Deze overpeinzingen hebben haar doen besluiten dat ze even geen zin meer heeft en stopt, jammer want ik las het elke dag. Ik kan er van genieten van anderen hun verhalen, overpeinzingen, hersenspinsels, foto's, gedichten, humor, talent, uitspraken etc.
Er zijn zo'n 12 blogs die ik standaard elke dag lees, een beetje zoals ik ook de krant lees zeg maar.
Ik kan dan ook  teleurgesteld zijn als men niets nieuws geschreven heeft. Het is voornamelijk gewoon heel erg leuk om te lezen, je blijft een beetje op de hoogte, je leert van anderen, ik kan vreselijk lachen telkens weer om de komische stukjes van een andere M (schrijfster) waar je dan weer vrolijk van wordt. Kortom het is gewoon heel erg leuk.

Maar genoeg gemijmerd.
Nu moet ik weer even over op de orde van de dag en dat houdt in: met manlief terug naar ziekenhuis, schoenen ruilen van mijn dochter, een kado voor ma Guido kopen die zondag jarig is, hondenpoepzakjes kopen, tassen kids inpakken die weekend naar hun vader gaan maar eerst mijn schatje ontbijt op bed brengen.

En nog even deze mededeling: ik stuur geen kettingmails door, ik krijg zoveel van die mails, ik geloof niet dat als ik het niet onmiddelijk aan 10 mensen doorstuur ik alleen maar slechte dingen ga meemaken en als ik het wel doe ik morgen de loterij ga winnen.
Allemaal flauwekul! Dus mensen het is niet zo dat ik je vriend niet ben maar meer dat het gewoon niet te doen is al die mails doorsturen.

3 reacties:

Anoniem zei

Je weet dat ik hem ALTIJD lees, en mijn man en nog vele meer.....

16 mei 2008 om 11:51  
Anoniem zei

Wij Loes, Irene, Irma, Jos, Meinke, Monique, Frank en Albert lezen altijd je blog en met heel veel plezier!

16 mei 2008 om 19:42  
Yuen zei

Hallo Ilse,
Sinds gisteren ben ik per ongeluk op jouw site gekomen. Ik was opzoek naar een plaatje van hangjongeren. Ik vind je leuk schrijven en wil hierbij zeggen: ik lees je blog!

27 juni 2008 om 12:57