28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zomer en seks


Vorig jaar rond deze tijd was het volop zomer, zaten we te puffen van de hitte. Dat is dit jaar wel anders. en als je nu denkt dat is niet erg want dan hebben we dat nog tegoed voor de zomer en dan krijgen we een hele goede zomer, dream on. Dat is dus niet zo, hoorde ik gisteren van een meneer die bij het KNMI werkt. Dat wil niets zeggen kan best een hele zomer rotweer zijn maar het kan ook prachtig zijn, niemand weet het. Het is niet te voorspellen. Het weer is grillig zei hij en er is geen patroon in te ontdekken. Maar wat we wel weten het wordt iets warmer dit weekend, iets... nog steeds geen zomer maar iets hogere temperaturen maar het kan nog wel regenen. Nou ik hoop dat ze het weer eens mis hebben zoals zo vaak en dat het gewoon heerlijk weer wordt en dus gaan we dit weekend ons hele terras maar eens poetsen en zomerklaar maken. Want ik wil zo graag weer eens lekker buiten eten, BBQ aan en heerlijk genieten van de zon. Ben er klaar voor mijn lijf kan wel wat zon gebruiken.

Wat ik ook nog wel even wil delen met iedereen is dat de gezondheidsgoeroe van Amerika gisteren bekend heeft gemaakt wat het geheim is van stralend oud worden na je veertigste en langer leven: Zon (wel met bescherming) elke dag 2 aspirientjes, tijdens je menstruatie ijzer slikken, genoeg bewegen, elke nacht tussen de 6 en 8 uur slapen (niet meer en niet minder) en nu komt ie: meer dan 4x per week seks. Niet slecht toch? Best vol te houden deze dingen. Voor de dames die de 4x per week niet halen had hij nog een tip: naakt naar bed, spiegels aan het plafond en dan komt de zin vanzelf en anders MAAK je maar zin, zijn de mannen ook weer blij mee, moet je maar denken maar je doet het voor jezelf: minder rimpels.

7 reacties:

Jeroen zei

Een vrouw naar mijn hart...je man zal wel erg gelukkig zijn met je. Ik weet nl uit ervaring dat de meeste vrouwen geen zin hebben en geen zin maken, helaas.

17 april 2008 om 09:28  
ilse zei

Hmmm, misschien moet je wat aan je tactiek doen of ben je gewoon waardeloos in bed, kan ook natuurlijk...waarom zou het nou aan de vrouwen liggen en niet aan jou ??

17 april 2008 om 09:30  
lieke zei

meer dan 4 x per week, mijn man is blij, ik ook... denk ik....alleen voor de rimpels dan

17 april 2008 om 09:44  
margriet zei

Viérrrrrrr keer per week?
Lamenielachen!

17 april 2008 om 11:47  
Mark zei

Daar hebben wij mannen nou wat aan aan dit soort leesvoer

17 april 2008 om 15:35  
Hans zei

Bij deze vraag ik je officieel ten huwelijk, ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die zegt als je geen zin hebt maak je zin, wil je met me trouwen??

17 april 2008 om 16:41  
bart zei

Mijn vrouw wil nooit, kan jij haar niet helpen??

17 april 2008 om 17:57