28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vrienden


Vrienden.....uiteindelijk heb je maar een paar echte vrienden in het leven. In moeilijke situaties leer je meestal je echte vrienden kennen. Bv in een scheiding of sterfgeval of een andere ingrijpende gebeurtenis in je leven.

De paar vrienden die je dan hebt, die zijn je dierbaar want die zijn echt. Dus die koester je, ben je trouw en die kunnen op je bouwen, je vertrouwen, die kunnen je midden in de nacht bellen en je bent er, datzelfde verwacht je ook van hen.
Je hebt ook vrienden die je nooit bellen, zomaar, omdat ze even met je willen kletsen of weten hoe het met jou gaat. Die vriend bel jij steeds of mail jij steeds, die vrienden bellen alleen als ze zelf problemen hebben of raad nodig hebben dan bellen ze je,  maar nooit zomaar. Dat vind je niet erg en je accepteert dat want zo zijn nou eenmaal sommige mensen.
Totdat je er per toeval achter komt dat je belazert word door diezelfde vriend, ze een slaatje uit je willen slaan, een paar rot euro's aan je willen verdienen,  dan ben je boos, verdrietig  en heel erg teleurgesteld en vraag je je af is dit nou vriendschap??? 

2 reacties:

Anoniem zei

Dat zijn geen vrienden hoor!! laat lekker vallen die zgn vrienden.

3 april 2008 om 11:02  
Anoniem zei

...please where can I buy a unicorn?

11 december 2009 om 05:25