28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Stiefmoeder


Ik ben weer iets levendiger....antibiotica bedankt. Mijn 'stief' (rotwoord) dochter ligt nu lekker samen met mij ziek te zijn op de bank, in ieder geval iets gezelliger dan alleen liggen te creperen.

Zondag kwam mijn ex de kids terug brengen met zijn nieuwe vriendin, nou ja nieuw ? Ze is er al een hele tijd, al maanden, maar ik had haar nog niet gezien. Al veel over gehoord via de kids natuurlijk, maar nog nooit gezien. Ik vroeg me altijd af hoe ik dat nou zou vinden en hoe ik daar op zou reageren op de nieuwe vlam van mijn ex. Niet om de ex maar om de kids die veel tijd doorbrengen met deze nieuwe vrouw. Zou ik dan net zo debiel en jaloers reageren als hier in Harderwijk het geval is? Of zou ik normaal reageren? Spannend vond ik het wel, want als ik haar nou niet leuk vond bv, hoe zou ik het dan vinden dat mijn kids veel tijd met haar doorbrengen en haar zo leuk vinden? Je kan je vaak wel van alles voornemen maar je weet eigenlijk pas echt hoe en wat als het dan ook zo ver is. Nou, zondag kwam ze mee. 
Voor dit verhaaltje zou het veel leuker zijn geweest als ik had kunnen vertellen tot in detail wat voor een raar mens het was en wat voor bizarre tic ze had en....etc etc maar helaas voor jullie het was gewoon een hele leuke spontane  vrouw en ik vond haar leuk. Ik had gewoon meer op mijn kids moeten vertrouwen en op mezelf. Ik wist allang van mezelf dat ik wel normaal kan doen maar ja, als je ziet wat ik hier allemaal meemaak dacht ik dat ik misschien ook zo debiel zou doen, dat je dat nou eenmaal doet bij nieuwe vriendinnen van je ex. Maar nee, leuk mens en ik hoop dat ze heel gelukkig worden en 1 ding is zeker; ze is hartstikke lief met mijn kinderen want die zijn dol op haar en dat is toch het voornaamste, dat je kids zich gelukkig voelen bij de nieuwe partners van pa en ma. Ook wel fijn dat ik gewoon normaal ben en niet iedereen veranderd in een draak als ze de nieuwe partner van ex ontmoeten...

Deze foto heeft niets met de tekst te maken maar vond het wel een leuk idee om mijn auto hier eens te laten wassen...voor alle vrouwen in Limburg : dat hebben jullie niet he, zo'n autowasstraat, dat hebben we alleen in Harderwijk  ;)

3 reacties:

lieke zei

Ik ga nu de verhuizing regelen.....naar Harderwijk. Waarom? Omdat het zo'n mooie stad is en het dolfinarium natuurlijk. Blote mannen in wasstraat?? In Harderwijk?? Daar weet ik niets van schat je kent me toch ik geef niets om blote mannen...
Gesprekje met mijn man was dat.
Tot gauw....xxxx kan niet wachten tot mijn auto vies is, ga ff door de modder in bos crossen...

23 april 2008 om 08:34  

Ik kan merken dat je weer opknapt, praatjes en 'vieze' plaatjes!! hihi

23 april 2008 om 09:52  
loes zei

Jee mijn auto moet nodig gewassen zie ik...

23 april 2008 om 11:59