28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Schrikken


Gisteravond na een wandeling van een 1,5 uur lekker in bad geweest. Ja, het bank zitten kon niet meer dus besloten we maar eens de benen te strekken.

Erna dacht ik dus,  ga eens lekker aan mezelf frunniken (lees verder voor je conclusies trekt) , wenkbrauwen epileren, huid verzorgen.
Ik heb zo'n fijne spiegel met in het midden een lampje en hij vergroot zo'n 4x alles, wow dat was dus schrikken!!
Mee-eters en niet te weinig ook, heel veel mee-eters en dan vooral links in mijn gezicht. Waarom zitten er meer links dan rechts? Flink geschrokken ben ik meteen aan de slag gegaan en heb de krengen verwijderd.  Waarom gaan die krengen niet op je heupen zitten en doen ze dan wat hun naam je belooft? Dat zou nog eens handig zijn, dat je ze dan verwijderd en meteen een paar pondjes kwijt bent. 
O en dan nog een tip: als je een zelfbruiner koopt in de vorm van een spray:  nasmeren en verdelen! Ik deed dat niet en lijk nu op een kruising tussen een zebra en een poema, lekker gevlekt! en geloof maar niet dat dit goedje er makkelijk afgaat....scrub me een ongeluk maar blijf gevlekt.

1 reacties:

lieke zei

Gelukkig ben je weer schoon , ik heb meteen mezelf maar eens onderworpen aan een schoonheidsbehandeling en ook ik had nogal wat van die zwarte krengen.
Bedankt dat je me er aan hielp herinneren. Wel lachen die bruin zonder zon creme, ik zie het al voor me.

30 april 2008 om 11:25