28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Stress

Ik heb nog geen kadootjes en overmorgen is het al zover.........ik weet ook niets te bedenken.
Kan je je dat voorstellen S ? Ik nog geen kadootjes, ik die altijd over georganiseerd ben en weken van te voren al overal aan begin en voorbereidt? Ik die niets aan het toeval overlaat? Ik die niet tegen de stress kan van het laatste moment? Ik die altijd ideeën heeft voor kadootjes?
Kan je het je voorstellen? Nee, ik ook niet maar het is wel zo en de stress begint nu aardig toe te slaan moet ik zeggen. Balen balen balen.

Wat te doen? Romantisch weekendje weg? Doen we al. Alles op het gebied van elektronica......camera, fotocamera, laptop, nintendo, tv, dvd, stereo, ipod, tomtom..........hebben we allemaal al. AAAAAARRRRGGGGGHHHH word er gek van.
Als er iets is wat ik een man nooit kado doe voor zijn verjaardag is het ondergoed of sokken dat is wel het meest burgerlijke saaie kadootje wat je maar kan bedenken en ook geen keukenspullen is ook zo saai en zonder inhoud, allemaal dooddoeners. Als ik iets koop voor een man moet het origineel zijn en iets wat hij niet verwacht en zelf niet zo snel zou kopen. Ik bedoel maar, iedereen kan toch wel zijn eigen sokken kopen, met zo'n saai kado wil je toch niet aankomen?

Dus mijn hersens kraken op dit moment want ik peins de hele dag door maar over 1 ding en dat is, wat kan ik kopen voor mijn lief. Nooit eerder voorgekomen dat ik een dag van te voren nog op pad moet voor een kado en al helemaal niet dat ik het niet weet.
Dus ik ben nu officieel in de stress en ben bang dat ik het morgen ook niet weet en morgenochtend heb ik geen tijd (afspraken), morgenmiddag is hij er dus wanneer kan ik dat gaan halen? Is er ergens in NL koopavond morgenavond? Heeft iemand een idee?? Help

8 reacties:

Anoniem zei

Dacht dat je al een "snel" kadootje had???

29 januari 2008 om 21:59  
Anoniem zei

Maak een tekening voor ´m.

Groet, Margriet

30 januari 2008 om 00:10  
Anoniem zei

ja....dat is een goed idee, maak een schilderij!!

30 januari 2008 om 08:24  
ilse zei

tuurlijk een schilderij dat ik daar niet aan gedacht heb zeg....hahahahha.......daar zal ie blij mee zijn.........

30 januari 2008 om 08:49  

mannelijke guppen (die zijn het mooist) in een mooie glazen bak. Zag ze toevallig staan....best leuk!

30 januari 2008 om 09:25  
lieke zei

Dit is een grapje, ik ken jou en weet zeker dat jij allang wat hebt bedacht of georganiseerd.......dus kom maar op, geef maar toe, wil je net als anderen zijn dat je dit schrijft? Jij bent nl niet zo, jij hebt alles maanden van te voren al bedacht en uitgewerkt dus vertel me aub waarom dit verhaal.
Weet zeker dat je al een mega kado hebt waar hij van achterover slaat, as usually.

30 januari 2008 om 10:38  
Anoniem zei

Nee S kan zich daar helemaal niets bij voorstellen.....
Ha..ha.. wel grappig...

Ik weet wel iets waar hij HEEL BLIJ mee zou zijn ;-)
Waar alle vorige kado's volledig bij in het niet vallen...

Nu ik nadenk....weet er wel twee !!

S

30 januari 2008 om 11:51  
ilse zei

Wil ik weten wat je bedenkt hebt? :)
Hmmm word er wel nieuwsgierig naar.

30 januari 2008 om 13:03