28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

JetlagNooit geweten hoe een jetlag voelde, nu wel..........mijn lijf wil niet.............mijn lijf is nog in de veronderstelling dat het nu gewoon 6 uur in de ochtend is. Ik heb honger in de nacht , in de ochtend wil ik slapen als ik hier uit bed moet, gebroken ben je .............

Maar niet geklaagd, het was GEWELDIG!!!!! We hebben een heerlijke week gehad in New York, kilometers gelopen, veel gezien, heel veel taxi's genomen, subway en ferry. Je kan heerlijk eten in NY en tot tegenstelling wat word gedacht kan je er gezond en fatfree eten, overal. De Newyorker denkt aan zijn lijn en aan zijn gezondheid en daar is alles op aangepast in NY. Je kan overal salades eten en zelf samenstellen en het stikt er van de sportscholen.

De mensen zijn SUPER aardig en hebben het de hele dag over You folks, you guys, honey, darling, sweetie etc etc.... Central station is het mmoiste station wat ik ooit gezien heb en je kan er van de vloer eten zo schoon. Manhattan is zeer schoon, buiten Manhattan is een ander verhaal.

We zijn ook nog naar Harlem geweest waar ik eenmaal buiten de metro, toen ik weer boven de grond op straat stond, me er ZEER van bewust was hoe wit ik ben, ik was de enige blonde in de straat zover ik maar kon kijken, niet alleen ik had dit opgemerkt maar de mensen daar ook en ik werd echt aangestaard. Daarbij komt dat je een week hebt doorgebracht tussen wolkenkrabbers en dan in een laagbouw in Harlem komt en je je dus echt een muis in open veld voelt. Erg op mijn gemak voelde ik me daar dan ook niet en was blij toen we weer in de subway zaten richting centrum.
Maar beslist een stad waar we nog een keer terug gaan, ook om te shoppen, de New yorkers zeggen: je kan alles krijgen in New York alleen moet je het zien te vinden. Ze hebben er winkels......... daar kunnen we hier alleen maar van dromen!!!!

1 reacties:

Anoniem zei

Ben je alleen uit en ingestapt in Harlem of durfde je ook Harlem in te gaan?

7 januari 2008 om 19:08