28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Kerst


Ik heb voor het eerst dit jaar GEEN boom.

Elk jaar denk ik: dit jaar geen boom, maar elk jaar doe ik het dan toch weer omdat ik vind dat dat nou eenmaal bij kerst hoort. Dit jaar doe ik het niet, echt niet, heb 2 grote potten op voet weggebracht naar de bloemist en die maken daar een kerst iets in dus daar blijft het dan ook bij dit jaar, veel kaarsjes dat dan weer wel maar die staan er altijd al. Heb wel al alles gekocht om met de kerst de tafel helemaal mooi aan te kleden en dan in de ochtend echt voor de kids met rood en wit en veel sneeuw- en kerstmannen en voor 's avonds wat sjieker. Ik heb echt geen plaats voor een boom, dan moet ik al dingen weg gaan zetten, en dat is dan weer een probleem, want geen plaats om dat wat ik weg moet zetten dan weer ergens te laten, ja we puilen uit dit huis..... letterlijk.

Dus jammer maar helaas geen boom dit jaar. Gelukkig hebben we geen boom nodig voor de gezelligheid want de gezelligheid komt uit ons, mwaawhoeaahhahaaa. Als we weer een ruim huis hebben komt er weer een boom maar tot die tijd......ff niet.

De kerstcd speelt wel al de hele dag dus ik ben wel helemaal in de christmas spirit.Voor mij blijft de ultieme kerstsong toch nog altijd Wham met Last Christmas.....de clip is geweldig! Ik was een jaar of 16 toen de clip uitkwam en zag mezelf al helemaal door de sneeuw rennen met George...niemand wist toen nl nog dat hij homosexueel was.

Dit jaar ren ik met mijn eigen G door de sneeuw gelukkig en dat is duizenden malen romantischer dan de clip.