28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Airstream


Vorig jaar werd tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs de oer-Amerikaanse aluminium Airstream caravan geïntroduceerd, een echte 'trailer' waarnaast de Europese witte kunststof caravans ineens wel erg uncool afstaken. Nu, voor de beurs in 2007, komt ook de grote broer van de eerder gepresenteerde 532 naar Nederland, de Airstream 684.
De voor Europeanen indrukwekkende dubbelassige Airstream, met een lengte van 6.84 mtr, is volgens importeur Campoworld naar wens te verkrijgen in een breedte van 2.30 mtr of zelfs 2.50 mtr. De Airstream 684 beschikt over onder meer vier slaapplaatsen en een doucheruimte met warm water en is afgestemd op Europese normen. De caravan weegt leeg 1800 kilo en heeft een kogeldruk, afhankelijk van gemonteerde accessoires, van 110 tot 150 kilo. Dat vraagt om een forse trekauto.
De vanaf prijs van deze supercaravan bedraagt € 65.995,-.

Ik snap niet dat iemand die zoveel geld te besteden heeft (en ook nog een dikke auto rijdt die deze caravan kan trekken) niet lekker naar een luxe hotel gaat ipv zich te behelpen met een caravan??? Reken maar eens uit hoeveel vakanties je daar van kan betalen.....dan ga je toch niet op een camping staan? Ik snap er in ieder geval niets van. Het is een stoer mooi ding, leuk voor in de tuin als speelhuis voor je kids maar daar is ie weer net een tikkie te duur voor. Dan kan je beter een pipowagen laten bouwen (zie link). Voor een ieder die toch graag met zo'n peperduur caravannetje gaat toeren kan hem gaan bewonderen op de Caravan- en Kampeerjaarbeurs 2007 in Utrecht van donderdag 18 tot en met woensdag 24 oktober.