28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Botox


Ik ga weer aan de botox hoor, de afspraak is al gemaakt. In eerste instantie klinkt het niet erg geloofwaardig als ik zeg dat het voor mijn migraines is maar is het echt zo, als ik nl kan fronsen doe ik niet anders de hele dag en de hele dag mijn kop in een frons geeft me migraines, en beste ook. Geluid en licht zijn dan niet te verdragen laat staan kinderen. Daarnaast is het prettig dat die megarimpel tussen mijn wenkbrauwen (veroorzaakt door het fronsen) verdwijnt..... Ik spuit niet mijn hele kop vol alleen dat kleine plekje tussen mijn wenkbrauwen, geen ogen, geen voorhoofd, niets dus ik kan nog gewoon lekker lachen, bekken trekken en rimpels kweken op andere plekken...... Expressie blijft, ik kan alleen niet meer fronsen en de hele dag kijken of ik boos ben en nadenk. Ik word er nl gek van op het moment, heb nog nooit zoveel medicijnen geslikt tegen migraine als de laatste maanden. Ben blij dat ik weer ga. Ik heb een dokter in Weert die qua prijs ver beneden de rest ligt en het al jaren doet bij me. Iemand interesse?? Kijk gerust op http://www.silhouet.info/ en wil je eens lekker genieten kan dat in het zelfde gebouw bij http://www.bwell-weert.nl/ . Even reclame maken natuurlijk!!! Oh en even ter informatie het interesseert me helemaal niets wat men ervan denkt, dus roddel gerust Mien Huppel, ik doe lekker wat ik wil.




HET huis: We hebben 2 weken bedenktijd geëist. We willen zo'n belangrijke beslissing niet in 3 dagen nemen en we hebben ook in de tussentijd bouwgrond gevonden waar we nu met de gemeente aan het kijken zijn wat er mogelijk is in dit gebied en of we het huis wat wij voor ogen hebben daar mogen bouwen. Er gebeurt in ieder geval iets en dat is al een heerlijk gevoel. Dat huis gaat er komen, hoe, wanneer en waar is nog de vraag. Deze week een afspraak met een architect zodat die al een schets kan tekenen voor de gemeente en dan zien we wel.



Best wel spannend allemaal. Het huis is niet van de baan maar we willen er gewoon over nadenken ivm de afstand. Keep you informed.