28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gatverdarrie


Mijn laptop heeft het loodje gelegd, tenminste het beeldscherm van de laptop en tja dat heb je toch nodig anders zie je niet wat je doet, duh! Dat ik er van baal moge duidelijk zijn en flink ook want volgens de computermeneer is de kans zeer gering dat dit nog gemaakt kan worden. Het ergste is niet dat je weer bakken geld kwijt bent maar je bent ook gewoon een dag of 3 je laptop kwijt. Ik heb begrepen dat je nu automatisch Windows Vista krijgt wat inhoud dat je meteen ook nieuwe Office software nodig hebt want het is niet 'compatible' zoals hij zo mooi vertelde.
Ik was al lichtelijk in paniek en op de rand van overspannen want tuurlijk maak ik een back up en heb ik een externe schijf maar die is al maanden vol (en ik denk al maanden dat ik een nieuwe moet kopen) en de laatste tijd heb ik geen back up gemaakt en dus dacht ik in eerste instantie dat alles weg was........PANIEK!!!!!! Foto's, administratie, adressenbestand alles staat erop, mijn hele "leven" staat op die laptop.
Gelukkig was het "alleen" het beeldscherm, pffff, dat was dan weer een geluk bij een ongeluk.
Ik ben me er van bewust dat mijn mobieltje en mijn laptop bij me horen en ik niet zonder kan.
Nu mijn laptop weg is voelt het dan ook als een soort van amputatie, errruuuggg.

Vanmiddag hoor ik wat de schade is of hij het nog kan repareren of dat ik een mega uitgave moet gaan doen. Tot die tijd duimen dat het nog kan en dan meteen maar een nieuwe externe harddisk kopen zodat ik weer back ups kan maken en mezelf geen hartstilstand bezorg als ie het niet doet.