28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Blauwe lucht


De wekker gaat, ik hoor het al, het komt weer met bakken uit de lucht. Op dit soort dagen vraag ik me af: Wat heeft mij bezield ooit weer naar Nederland te verhuizen? Ik verlang naar zon , naar blauwe lucht, naar lekker buiten zitten/eten/lopen/leven. Maar het is al een week triest regenachtig weer met af en toe een zonnestraaltje. Als je dan opstaat en de krant leest wordt je ook niet vrolijk........alleen maar ellende. Waar is dat meisje Maddy (Madeleine) dat in Portugal ontvoerd is uit haar bedje? Welke gek doet zoiets? Hoe moeten die ouders zich voelen , hoe komen die mensen de dag door? Gek van radeloosheid denk ik. Door moeten voor je andere kinderen. En hoop houden.
In Spanje krijgt men geboortepremie, ze willen dat mensen weer kinderen gaan maken dus krijgt men bij elke nieuw geborene 2500 euro.....hoeveel gekken gaan dan voor dit bedrag aan de kids?? Krijg je zo niet meer ongelukkige kinderen?
Ik zie steeds maar Maddy voor me en die ouders in de krant, ze hebben 2 verdachten opgepakt..... De kids in Namibie die zonder ouders moeten.
Waarom maak ik me druk over regen? Ik heb alle kinderen nog thuis en we zijn allemaal gezond. Laat het lekker regenen, als dat het enige is..........