28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sint en Piet


Wij hebben pakjesavond allang gehad en hebben gisteren de verjaardagen van Yoni en Febe gevierd. Ineens toen het bezoek weg was ging de bel, ik deed open , zag niemand maar wel een kadootje voor de deur met onze namen.

Er zijn momenten in het leven die zijn speciaal en dit was er een van. Soms kan iemand je zo raken , ontroeren en dat zijn dan van die geluksmomenten. Het kado was een prachtige lantaarn waar we heel erg blij mee zijn maar het briefje erbij was zeker zo bijzonder zoniet bijzonderder.


Beste Guido en Ilse,

Nog net op tijd voordat ik op de boot stap, vind ik nog een cadeautje.

Jullie naam staat erop. Heb helaas niet meer de tijd om het jullie persoonlijk te overhandigen. Piet zet het dus voor de deur. Belt, en is alweer verdwenen!

Eén opmerking: Sint bewondert jullie beiden om het licht dat jullie uitstralen naar de kinderen en ook andere mensen. Houd vol, het is de moeite waard.

Dit lichtje straalt en is een afspiegeling van jullie leven.

Sint en Piet


Tja, moet ik meer zeggen? Nee, dit zegt genoeg. Bedankt Sint en Piet voor dit kado en voor deze mooie woorden, het lichtje brandt en staat prachtig in ons huis en de woorden in ons hart gegriefd.

3 reacties:

Anoniem zei

Gelukkig zijn er nog attente mensen op deze wereld!

6 december 2007 om 11:08  
Anoniem zei
Anoniem zei

Je krijgt wat je verdiend, toch! Maar wat heerlijk om zo`n vrienden te hebben. Koester ze, want ze zijn zeldzaam.

6 december 2007 om 13:17