28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

2 jaar
Vandaag zijn we 2 jaar samen. Twee jaar die voorbij gevlogen zijn, twee jaar die veel langer lijken dan twee jaar en tegelijkertijd zo kort nog. Meteen wisten we het, vanaf dag 1, wij horen bij elkaar, het voelde vertrouwt, als een herkenning, als thuiskomen. Meteen gingen we er beide voor de volle 100 procent voor, en hebben nooit 1 minuut getwijfeld. Mensen hebben zich tegen ons verzet, hebben geprobeerd ons uit elkaar te krijgen, ons tegen te werken, er was heel veel jalouzie maar NIEMAND kwam en komt tussen ons.

Twee jaar vandaag.

Anderen zijn na 2 jaar nog geen stap verder gekomen maar wij hebben een gezin, een hecht gezin en zijn al 2 jaar bezig een toekomst en een verleden op te bouwen met elkaar. We hebben al 2 jaar herinneringen. Twee jaar lief en leed met elkaar gedeeld, we hebben al 2 jaar een gezin, kinderen die al 2 jaar samen met ons leven en al twee jaar echte liefde zonder twijfels omdat we er beide voor gegaan zijn en dat is LIEFDE.

Vandaag hebben we ook een beetje een katertje, niet van 2 jaar samen zijn, maar van 2 glazen wijn (grote glazen) die we gisteravond gedronken hebben tijdens een gezellige borrel met M en P.

2 reacties:

Anoniem zei

Twee jaar alweer...niet te geloven, gefeliciteerd en een geweldige tijd in New York...geniet van elkaar en de mooie stad! en alvast een gelukkig en gezond 2008...

Pieter, Justin Misja en Monique

28 december 2007 om 10:58  
Anoniem zei

Gefeliciteerd met jullie 2 jarig geluk, Veel plezier in New York en alvast een zeer goed en gezond 2008

28 december 2007 om 14:36