28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verlanglijstjes


Ik verlang naar de verlanglijstjes van 4 jaar geleden toen Yoni nog om een spelletje vroeg, Kyla om een babypop en Nyah om een koe (een echte).

Dat laatste moet ik even uitleggen, Nyah wil al jaren een koe vanaf haar 2,5 eigenlijk, geen nepper zoals ze het noemt maar een echte.

Nu vind ik het doorgaans altijd leuk om wensen in vervulling te laten gaan maar deze...een koe kan je niet uitlaten die poept in je achtertuin en die poepjes passen niet in een boterhamzakje dus een beetje goor achtertuintje krijg je dan. Jaren heeft ze koeien gekregen voor haar verjaardag, van steen stof of porselein......maar het is niet hetzelfde als een echte natuurlijk.

Later als ze groot is moet ze maar mee doen met boer zoekt vrouw en dan word die wens misschien nog eens vervuld , voorlopig niet althans.

Dit jaar krijg ik verlanglijstjes van een heel ander kaliber als een paar jaar geleden. Is het omdat ze ouder worden, omdat ze alles al hebben , of is dit zeer 2007?

Niks puzzels, leesboekjes of spelletjes.

We willen MP3 spelers, fototoestellen (digitale niet van die ouderwetse met rolletjes), laptops, USB sticks, en nog veel meer van die elektronische dingen.

Pfffff tuurlijk, kost ook niks een laptop, weet je zeker dat je er maar 1 wil?? Ik zou er 2 nemen , 1 voor thuis en 1 voor mee te nemen.

O, dan weet Kyla (onze dierengek) nog wel iets goedkopers : een hamster of een cavia.......

We hebben 2 poezen en een hond en 7 kinderen, schatje ik vind het wel genoeg zo.

Kinderen van nu........de tijd dat ze een hele middag met een bak wasknijpers speelden is voorbij geloof ik.

1 reacties:

Anoniem zei

Altijd nog beter dan een opgeruimde kamer vragen dat is pas sneu

21 november 2007 om 11:26