28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Penislezen

Hoezo vrouwen komen van Venus en mannen van Mars, volgens onderstaand artikel heb je maar 4 soorten mannen.

Ik kwam dit artikel in de krant tegen afgelopen weekend:


Penislezen


Toon me je penis en ik lees eruit wat je karakter is, aldus een eeuwenoude wetenschap, gebaseerd op een eeuwenoud Indisch geloof: Lingam (= fallus) Gnosis (= kennis). Dit geloof gaat ervan uit dat alle penissen grofweg in vier categorieën kunnen worden ingedeeld.


1. De Aarde Penis is groot, onregelmatig van vorm met een donker pigment. Zijn bezitter is vaak huiselijk, functioneel en rechtlijnig dus verwacht geen spannende seks.


2. De Lucht Penis is lang, slank, bleek met een kleine bocht. Esthetisch gezien is dit de mooiste penis. Zijn bezitter is meestal artistiek en intelligent met biseksuele neigingen. Bovendien is het een wispelturige, notoire vreemdganger.


3. De Vuur Penis is dik, recht en symmetrisch. Van alle typen is dit de meest mannelijke. Zijn bezitter is vaak agressief, assertief en dominant. Hij heeft een groot libido en veel charisma. Ideaal voor een ‘one-night-stand’ maar een vaste relatie wordt absoluut afgeraden.


4. De Water Penis is klein, dun en zacht. Een waterpeniseigenaar is meestal zorgzaam in een relatie. Hij kookt, poetst, strijkt en is (bijna irritant) ordelijk. Na een paar glazen alcohol verandert hij in een seksbeest.

3 reacties:

Loes zei

Op basis van dit bericht is mijn man onbetrouwbaar en alleen goed voor een one night stand , ik ga nu zijn koffers pakken en aan de straat zetten, wil hem nooit meer zien, de lul!

15 oktober 2007 om 12:00  
Anoniem zei

Die van mijn vent staat er niet tussen, wat moet ik daaruit opmaken?

15 oktober 2007 om 12:11  
Lieke zei

Mijn man vond het een hilarisch stukje totdat ik hem vertelde dat hij de water penis is. :)

15 oktober 2007 om 13:29