28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Donderdag 18 oktober


Gisteren was een "leuke" dag, zo'n dag dat je beter in bed had kunnen blijven.........

Eerst bots ik tegen iedereen op (persoonlijk niet met auto gelukkig) , na veel sorry's was ik weer thuis en daar lag nog zo'n 2 uur strijken op me te wachten.
Na veel strijken en me herhaaldelijk aan het ijzer te hebben gebrand kwam ik erachter dat ik de auto vergeten was op de parkeerplaats te zetten, 50 euro boete!

Mijn vader werd geopereerd rond 12 uur en dat hield me de hele middag bezig.

Toen kwam G thuis : die ging zijn auto even verplaatsen omdat een andere auto er te dicht op stond en hij bang was dat deze zijn auto zou beschadigen. Dat wegzetten lukte alleen wel door van mijn auto de achterkant te raken en zo van zijn auto de hele zijkant in puin te rijden, geslaagde missie.....2 auto's beschadigd.

De avond verliep voor de rest redelijk rustig maar toen we naar bed gingen kwamen we erachter dat Bailey verdwenen was. Flink gezocht maar niet gevonden.
Vandaag is het vrijdag, gelukkig de 19e en niet de 13, Bailey kwam net weer aanwaaien helemaal warm en droog, en het is bijna WEEKEND......pfffff

3 reacties:

Hé, je gaat mij toch niet naäpen he! eerst de auto...daarna de paal en toen Misja....je weet genoeg denk ik ;)

19 oktober 2007 om 09:25  
ilse zei

Ja, ik denk wil net als Mo doen, gooi nog een van de kinderen van de trap deze week zodat ik ook een gebroken pols in de familie heb en naar het ziekenhuis mag ;), je begrijpt m wel he??

19 oktober 2007 om 15:27  
YONI zei

mama was wel heel slaperig toen je dit geschreven hebt. het is toen kwam G thuis of nu komt G thuis. nooit gehoord van toen komt G terug:P:P:P

Ye zOoNIe

19 oktober 2007 om 20:10