28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Opstandig


Nou ik heb een bod uitgebracht, zit er van te shaken.....

Ik deed een eerste bod wat echt redelijk was gezien de vraagprijs maar dat werd niet eens in behandeling genomen. Eigenlijk vind ik dit maffia praktijken en veel arrogantie van de verkoper om het zo te spelen en dat werkt eigenlijk alleen maar averechts bij mij. Je moet me niet dwingen en de spanning opvoeren want dan heb ik zin om te zeggen laat maar zitten, ik doe het niet, ik wil het geeneens....ik bouw zelf iets veel mooiers en groters..... Ach daarbij zit ik in een PMS periode en moet je dan wel beslissingen nemen is de vraag, is dit weer gebaseerd op emotie of wil je dit echt?

Een normale gang van zaken is dat iemand een bod doet, met die persoon ga je in onderhandeling, wordt het wat oké, wordt het niets dan ga je naar de volgende. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Niet... we zullen eens even de druk opvoeren en ze allemaal min of meer dwingen tot een bod dezelfde dag.

Dan zeggen ze: als je samen met een ander hetzelfde bod hebt mag je beide nog een keer bieden, nou ik ben niet gek, meer word het niet, klaar. Goede methode om de prijs op te krikken maar niet met mij. Pissig word ik over zoveel arrogantie.

Opstandig ben ik vandaag dus pas maar op!! Ik lust je rauw.

1 reacties:

Anoniem zei

Aasgieren zijn het.....hebben hebben hebben........HATE IT

27 september 2007 om 19:33