28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Foutjes


Sommige mensen maken zich druk om mijn spellingfouten. Ik snap dad nied wand heb nied de indruk dadt ik zoveel fouten maakt. Maar hed hout de gemoederen nogal besig. Nou laat ik even voorop stellen dat ik gewoon een blog maak waar ik gezellig op kan kletsen, ik pretendeer niet een schrijfster te zijn nog een leraar Nederlands.

Dat er wat fouten in staan kan me eigenlijk geen bal schelen want het gaat om het verhaal en als je het niet snapt omdat er een d of een t verkeerd staat jammer dan en als het je stoort waarom lees je mijn blog dan überhaupt???

Ik ben blij voor degene dat die zo goed in Nederlands is en wees er maar trots op want het is waarschijnlijk het enige waar je goed in bent, gezien je carriere, is al heel wat hoor dat je ergens goed in bent, 3 hoeraatjes voor jou! HOERA HOERA HOERA
Hoop dat het duidelijk is; Ilse maakt wel eens een fout in Nederlands en d en t is een probleem voor Ilse, foei foei foei. Maar ik ga lekker door med mein bloch en doe et hiel graaaaag……met fouten en al. DOEJ

O ja Ilse spreekt wel 5 talen vloeiend.

6 reacties:

margriet zei

Nederlants is mijn goeiste vak, hat je niet gedenkt he!

12 september 2007 om 09:26  
loes zei

iek kan oook niet goet nederlants want et ies me nooid opgefalle.

12 september 2007 om 10:04  

de beste stuurlui staan aan wal. al die nederlandse spreuken en gezegden gaan op.

12 september 2007 om 12:44  
Anoniem zei

Weet je wat zo grappig is , dat
degene die commentaar heeft zelf niet eens in staat is om een baan te houden, laat staan een carriere op te bouwen of zelf eens iets nuttigs te doen.Ik vergeet dat er wel IETS is wat ze heel goed kan, buiten de Nederlandse taal, nl: mannen afpakken. Tja, alleen maak je daar geen carriere mee, jammer nou.

12 september 2007 om 13:47  
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder. 12 september 2007 om 15:28  
Anoniem zei