28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

En zo ging het...


Het hele gezin op de bank, klaar voor de uitzending.
Pa en ma die de kinderen nog even tot rust dwingen en zeggen we gaan niet gillen als je jezelf ziet zodat we alles rustig kunnen zien en horen.....en zo geschiedde .....ahum
Het begint ... G is de eerste in beeld en pa en ma gillen de hele boel bij elkaar, dan komt ma (ik zei de gek) in beeld en gillen pa en ma nog harder. De kinderen roepen "Stil nou we horen niets"
Pa en ma zijn in shock. (en hebben wel 3 minuten lopen gillen, het duurde 4 minuten kan je nagaan hoeveel we gezien/gehoord hebben)
Pa over zijn veel te lange haar (wat 2 weken geleden geknipt is overigens ) en zijn dikke kop en ma over haar plofkop, wallen , en belachelijke stem.
*dat jullie het weten: we vissen niet naar complimentjes mensen want niemand kan ons overtuigen hoor dat het niet zo was*
We hebben niets gezien verder van ons huis maar hebben alleen maar telkens als we in beeld kwamen in shock naar elkaar gekeken van "zien we er zo uit?" Praat ik echt zo?
Toen ik naar bed ging heb ik nog een minuut of tien voor de spiegel gestaan en echt ik zag ze niet die wallen...waarom had ik daar dan van die overdreven wallen?
Als ik in de USA woonde had ik ze meteen een dik proces aangedaan wegens veel te veel en slecht licht en tooo close darling much tooooo close the camera!
Mijn lief vond het nog even leuk om mij te begekken van "wat had jij een dikke kop zeg op tv (en bedankt schat) en die wallen jeeminee".
en ik moest toch heel hard lachen om dat haar van mijn lief "je leek de buurman wel liefie, die heeft hetzelfde haar" (eindelijk is mijn schat overtuigd dat zijn haar te lang was want op de burman daar wil je niet op lijken )
en die stem de kinderen riepen steeds maar "wat heeft mama een rare stem zo klink je niet in het echie"
Dus dat jullie het even weten:in het echie is mijn kop minder dik, heb ik niet van die reuzachtige wallen (toch? kijk het gebeurt al, ik word onzeker) en ik praat niet zo deftig en bedeesd in het echt, er zit meer pit in geloof me.
Grappig was dat ik van veel blogvrouwen een berichtje kreeg dat ik zo zacht overkwam op tv , zo heel anders dan in mijn blog , waar ik nogal fel en ongenuanceerd overkom schijnbaar.
Nou dames ik ben in het echt, best lief, mijn blog is mijn uitlaatklep, de dingen die ik nooit zou zeggen die zet ik hier neer , op "papier" durf ik meer haha en ik kan ook heel fel zijn hoor maar daar was hier natuurlijk geen reden toe.

En dan nu nog wat vragen :

Blogger Claudia B. zei...

Had nog niet meegedaan aan de vraagjes... wat ik wel zou willen weten: wat als je 1 ding aan je leven van dit moment zou mogen veranderen (dus niet je uiterlijk, maar je leven zelf) wat zou je dan kiezen?

Nog een vraagje: vind je zelf niet dat je altijd zo veel moet van jezelf... volg je me nog :-)

Als ik 1 ding aan mijn leven mocht veranderen? Dat weet ik wel wat ik dan zou veranderen maar dat kan ik hier echt niet in de blog zetten.

En ja je moet veel, vind ik ook wel eens maar het kan bijna niet anders ook. Je hebt rechten en je hebt plichten zei mijn pa altijd...

Blogger Zeeuwse Mama zei...

De vraag die bij mij op kwam was: hou je dat allemaal in je eentje schoon??

Nee dat zou ik niet kunnen hoor, gelukkig heb ik een hulp 1,5 dag per week.

Anoniem Anoniem zei...

vraag waarom staat jullie huis zoveel in bladen en vinden jullie kinderen het wel leuk dat ze daar voor op de foto/tv moeten

gr Cobi

De kinderen vinden het juist heel leuk en de bladen is natuurlijk gewoon publiciteit voor de webwinkel.




De vragen ....en de antwoorden.

Vanavond tv makelaar , nee niks zeggen morgen, laat me gewoon maar me in me eentje schamen ....
en de antwoorden : wie nog niks gevraagd heeft mag alsnog vragen stellen hoor dan plak ik er gewoon nog een logje achteraan ....
Klopt hij ligt er nog steeds, moet nog steeds weer verder lezen maar helaas geen tijd...
Nee doet me niks hoor dat zoveel mensen ernaar kijken whoehahaaa , ik duik onder morgen.
Enne favoriete muziek: John legend, Beyonce, Adèle, Janis Ian, Josh Groban, Paul de Leeuw....heel veel verschillende dingen, ik kan ook erg genieten van klassieke muziek .
28 kilo eraf en ik wil nog meer .... en wat ik ga verkopen ? zie je donderdag !!!
dit weekend heb ik nog gehuild met de film Hachi tranen met tuiten.....
ruzie was december en ja definitief gebroken met diegene.
Ik hoef daar niet over na te denken : Frankrijk. Ik heb er 12 jaar gewoond en het blijft trekken. Barcelona komt op een dikke tweede plek .
Met Oprah zou ik wel eens een dag willen ruilen omdat ik het gewoon een bijzondere getalenteerde vrouw vind en omdat ik wel eens een dag zo rijk zou willen zijn dat ik gewoon miljoenen kan uitdelen aan mensen die het nodig hebben.
Ik zou niet weten hoe de exheks reageerde ook niet of ze het überhaupt weet , interesseert me ook niet.
Nee die is nog niet verkocht.
Schoenmaat:40-41
Wijn: rode , witte en rose en absoluut verslaafd aan Muscat ....das zoooo lekker .
Film: Officer and a gentlemen, Pretty Woman, Sound of Music (oo wat een zoete films allemaal)
Liedje: liedjes van Paul de Leeuw , de Steen bv (& blijf tot de zon je komt halen ) en Dance with my Father van Luther Van Dross, Butterfly kisses van Bob Carlisle : daar moet ik altijd van huilen van deze nummers...
Ik zou denk ik iets kopen waar ik geld mee kan verdienen om die euro te laten vermeerderen...
Mijn grootste blunder ooit: dat ik trouwde op mijn 24e om er dezelfde nacht al over te twijfelen en bij het ontbijt te denken: wat heb ik gedaan? Uiteindelijk heb ik nog 3 maanden gewacht om het openbaar te maken dat ik me vergist had...slik. Het was een mega bruiloft met alles erop en eraan : het sprookje alleen de verkeerde man zucht...
Das een makkelijke: heel gezond oud worden met mijn lief samen .
Dat zijn we nog aan het uitzoeken, eerst notaris etc allemaal regelen...dat zijn de leuke dingen van exen etc....pffff
O ja echt wel die hebben we zeker maar die houden we even voor ons...
Haha model dat was ooit eens honderd jaar geleden , fotografie daar doe ik eigenlijk niks meer mee alleen de foto's voor mijn site dan maken maar meer niet, styliste, ik ga nu een heel mooi huis inrichten voor mensen en dat vind ik heel erg leuk en dankbaar werk, maar ik denk dat op werk gebied mijn webwinkels mij het meest aan het hart liggen .....daar kan ik alles in kwijt, fotografie/stylen en shoppen....
Nou de buurman die zie ik zelden meer, hij woont er nog wel tezamen met nog heel veel mensen want hij heeft een een groot gedeelte van zijn huis verhuurd en verder heb ik dus weinig tot geen last meer van hem... Het programma ken ik hahaa nou daar zie ik ons nog niet in verschijnen hoor...
Nou ik zal je zeggen ik heb het er even met G over gehad , er is eigenlijk weinig tot niets waar ik me voor schaam , errug hè? Ik weet wel dat ik me doodschaamde die keer dat de kinderen het maandverbandje van onze loopse hond Bettie bij de deur hadden laten liggen en de postbode mij aankeek met een blik van "wat een smerig wijf ben jij zeg..." en ik begon te stamelen dat dat niet van mij was maar van de hond en hij mij totaal niet geloofde want geen hond te bekennen natuurlijk die lag te maffen , dat was echt een mega schaam moment !
O ja en vanavond wellicht bij de tv makelaar dat wordt ook vast een schaam moment , ik kraam denk ik heel veel onzin uit , en jezelf horen praten is 1 maar jezelf zien praten is helemaal errug.
Ik woon hier omdat G hier woonde toen ik hem leerde kennen en omdat hij zijn kinderen om de week had en mijn ex niet ben ik verhuisd. Wat mij het minst bevalt hier ? Ik denk dat ik de Limburgse gezelligheid een beetje mis....voor de rest is het niet veel anders dan in Limburg, vergeleken met Frankrijk waar ik 12 jaar gewoond heb: mis ik de ZON , ja absoluut de zon , zelfs in de winter is het daar koud maar zonnig , dan sta je heel anders op !!!!
Ja ik ga het netjes houden : mijn favoriete plek is de woonkamer, lekker in mijn loveseat voor de kachel, liefst als er geen kinderen zijn en dan genieten van de rust !
Het allerbelangrijkste in mijn leven: echt ik kan niet 1 ding noemen dat zijn er absoluut twee: mijn kinderen en mijn lief .
Sex, ja sorry kan het ook niet helpen , en kroketten ja daar mogen ze me ook voor wakker maken , en filet americain (net gemaakte van slager van de Beek) , en een massage , en als ik de staatsloterij gewonnen heb mogen ze me ook wakker maken voor de rest wil ik gewoon niet gestoord worden in de nacht.
Het mooiste boek van de laatste jaren is Duizend Schitterende Zonnen (Khaled Hosseini, die ook de Vliegeraar heeft geschreven wat ook mooi was maar niet zo mooi als deze) , dat vond ik echt een prachtig boek ,werd er compleet in meegezogen en kon niet stoppen met lezen.
De verborgen geschiedenis van Donna Tart ook heul mooi maar dat is al een ouder boek.
De boeken van Kluun vind ik mooi, de serie van Stieg Larsson , haar naam was Sarah, de boeken van Sophie Kinsella oa. Shopaholic (grappig), eigenlijk vind ik zoveel boeken mooi ....
Nou hierboven kan je lezen hoe we hier terecht komen, ik woonde in Weert , mijn ex woont daar nog steeds en dus moeten we naar Weert eens in de twee weken om ze naar hun papa te brengen , hij brengt ze dan op zondag weer terug naar Hwijk.

Vraag je raak


Oké vraag maar raak. Ik zag het al op meerdere blogjes verschijnen en vond het wel een leuk item dus vandaar dat ik me er ook maar eens aan waag.

Wat wil je nou altijd al eens weten van me?

Vraag maar en ik geef antwoord in een volgend blogje .............

Ben benieuwd wat jullie nog te vragen hebben want ik ben een open boek volgens menigeen.



Die las ik gisteren bij Renske op Twitter en daar heb ik eens over na zitten denken.
Het is een pracht zin waar ik het helemaal mee eens ben als ik net gegeten heb.
Maar een dikke paar uur later als ik honger heb of zin in iets dan is die zin ineens een stuk minder sterk .
Maar ik ga hem onthouden want ik wil er nog wat kilootjes af hebben dus ik moet iets hebben om me aan vast te houden .
Ik zou ook gewoon life elke week op de weegschaal kunnen stappen en dan het filmpje hier op de blog zetten dat kan ook natuurlijk, dan MOET je wel wil je niet ongelooflijk afgaan maar ik durf dat niet .
Dus moet ik het hiermee doen en mijn wilskracht die altijd op maandagochtend enorm is maar gaande weg de week of soms de dag al afzwakt.
Ik ben nu eenmaal een Bourgondiër, ik hou van gezelligheid , een glaasje wijn, een blokje kaas ...en dat gaat niet samen met een dieet , niet voor mij althans want dan val ik niet af.
Dat is ook het leuke van ouder worden: het gaat allemaal niet meer zo snel, toen ik 20-30 was nou toen wou het wel hoor....
Het is maandagochtend dus ik ben GEMOTIVEERD !!!!

niets smaakt zo lekker als slank zijn voelt

niets smaakt zo lekker als slank zijn voelt
niets smaakt zo lekker als slank zijn voelt
niets smaakt zo lekker als slank zijn voelt
niets smaakt zo lekker als slank zijn voelt

Nu zou het toch moeten lukken , zennnnnnnnnnnnn, zennnnnnnnnnnnnnnnn

Zaterdag



Jeeminee

Het is weekend
En gisteren begon dat weekend , met 7 kinderen die binnenstormde.
Vandaag bardienst: mijn oppas Rosanna heeft het voor me gedaan , dat is een schatje .
Ik opgelucht of course want het is gewoon absoluut mijn ding niet , echt niet , die bardienst.
Maar dus een hoop hockey gedoe hier in huis .
Tussendoor enkele boodschappen gedaan, aan de nieuwe webwinkel gewerkt en om 4 uur gingen we met de kids film kijken:
Hachi (waargebeurd verhaal)
Verhaal over een hond die zo trouw is aan zijn baas dat ie altijd met hem meeloopt in de ochtend naar de trein als zijn baas gaat werken en elke avond haalt ie hem daar ook weer op.
De baas overlijdt en de hond heeft nog 9 jaar lang elke dag op zijn baas staan wachten .
Echt een tranendal was het hier, we keken de film met de meiden en er was er niet 1 die het droog hield , wij ook niet .
We hebben 2 honden maar na deze film wil je accuut een Akita hond wat we niet gaan doen natuurlijk duh
Dus beslist kijken deze film , erg leuk voor kinderen ook , een echte familiefilm...
met Richard Gere, geen straf om naar te kijken dus .



1 ding komt nooit alleen....


Gisteren moest de auto naar de APK en dat vind ik nooit zo fijn want ja het is altijd maar hopen dat het je geen bakken met geld gaat kosten.

Nou dat was dus wel zo , 2 nieuwe voorbanden en een reactiestang moeten vervangen worden, nu is dat nog niet zo erg ware het niet dat ik 2 weken geleden ook al een fikse vervanging aan de auto had , pfff enfin wat mot dat mot.

Maar dat was gisteren , een dag dat we alleen maar aan het racen waren tegen de klok, pakketten gemaakt tot 5 uur, postkantoor om diezelfde pakketten te brengen maar er moesten er een paar naar de USA en dan moet je allerlei papieren invullen dus stond ik daar echt te stressen want om half 6 moesten we op school zijn voor een 10 minuten gesprek en ervoor moest ik nog die auto halen, 5 minuten te laat kwamen we op school aan om te horen dat (stief)zoonlief zijn huiswerk nooit in orde heeft en zijn punten niet al te best zijn en omdat ie maar om de week hier is is het altijd moeilijk om een kind dan altijd te begeleiden , je kan het alleen maar aanpakken in die ene week dat ie er is natuurlijk en wat ie de week erna doet... , toen naar huis racen , eten maken, eten, puinruimen want om 8 uur kregen we klanten die een nieuw huis aan het bouwen zijn en graag willen dat ik de boel inricht en dan wil je natuurlijk een goede indruk maken dus puinruimen , kids naar boven verbannen onder dreigementen dat ik ze echt HEEL VEEL straf ga geven als ze vanavond ruzie maken en de tent afbreken boven, dan zelf snel nog in de douche om om 8 uur volledig relaxed de deur te openen .....

En dan sta je op om 7 uur op vrijdagochtend:
  • ruzie met dochterlief die al de hele week hetzelfde vestje aanheeft en niet begrijpt waarom dat niet kan "ik doe er toch een schoon shirtje onder??"
  • ruzie met zelfde dochter omdat ze haar brood voor school niet wil maken
  • zij boos en vertrekt al deuren slaande naar school
  • zoonlief die zijn fietssleutel kwijt is en dus in paniek want eerste uur heeft ie SO
  • allemaal zoeken naar sleutel, school van dochter gebeld of zij hem heeft dit is namelijk echt een streek van haar om broerlief te jennen maar ze had m niet zegt ze.
  • ik trek de la open om te kijken of we nog een reservesleutel hebben, is een pot met plaksel van de kinderen helemaal leeg gelopen in mijn la en zitten alle reservesleutels van de fietsen erin vastgeplakt
  • dus naar de auto: accu leeg want lampen vergeten uit te doen (AARRGGHHH)
  • weer naar huis , kind op mijn fiets weggestuurd met een briefje voor school dat ie er echt niks aan kan doen dat ie te laat is.
  • en toen was het nog maar half 9 , moest de dag nog beginnen.......
Half 9 snel het formulier halen bij dr voor manlief die moet bloed laten prikken (is nogal moe d laatste tijd) en toen ik het hem overhandigde zei ik: "Je moet ook poep inleveren dat gaan ze onderzoeken" Hij knikte , keek verbaasd en ...(Ik lag inwendig helemaal in een deuk want ik zag hem al met een grote bak in het ziekenhuis arriveren en daar zijn poep afleveren.) nog geen halve minuut later had ie al door dat dit vast weer een grapje van mij was en dus helaas is hij er niet ingetrapt . Niet erg de voorpret was al heerlijk.

Morgen zaterdag: dus 5 kinderen die moeten hockeyen en wie heeft er bardienst?? Juist ja , nu weet zoonlief nog niet dat ie bardienst heeft dus dat moet ik even heel lief gaan melden :)
want mijn lieve vriendinnetje S die wil het niet van me overnemen whoehahaha , snapt u dat nou? Wie wil dat nou niet , op zaterdagochtend bardienst draaien???
tsss ik snap het niet hoor.


HOERA


Toaske is 40 !!!
En dat vond zij tezamen met het feit dat haar neef een nicht is geworden wel reden tot een blogje...
Nou ik ook Toaske want het zal je maar gebeuren, 40 jaar en dan een neef die nu ineens een nicht is ,een mens zou van minder van slag raken ;)
GEFELICITEERD MEISSIE !!!!!
En snel die hoge hakken weer aan voordat je went aan plat en ze niet meer kan verdragen die hakken dan ben je pas echt een muts van 40....
HAPPY BIRTHDAY !!!
En deze taart is voor jou helemaal alleen ....

Gefeliciteerd dames !!


De tweeling is vandaag ergens in de veertig geworden , het is ze niet aan te zien hè?
Verder ga ik lekker druk doen vandaag.
En heb ik weinig te melden.
Want ik werk en werk en werk en maak weinig mee verder. De kinderen die zie ik amper en niet omdat ik zo druk ben maar omdat zij zo druk zijn.
De een bleef bij een vriendin spelen/eten/slapen. De ander die vegeteert op zijn kamer en komt enkel om te eten uit zijn hol. De kleinste die moest kadootjes kopen in de stad, toen in de hockeykleren springen naar een vriendinnetje om samen naar hockey te gaan en na het hockeyen kreeg ik telefoon van haar. Ik zei meteen Nee je komt thuis eten , waarop ze stil was en zei oke mama....want ze eet nl het liefst elke dag bij haar vriendinnetje en niet omdat ik zo vies kook hoop ik . Maar na een weekend bij pa wilde ik mijn dochter ook wel eens even thuis hebben.
Gisteravond gingen we naar bed en heb ik nog tot een uur of twee liggen draaien, ik kon de slaap niet vatten, en vanochtend was ik ook meteen wakker. Lente: het doet me goed !!!
Ik zat zowat in een dikke vette winterdepressie.

Gisteren keek ik TV Makelaar en ik kreeg het me toch een partij benauwd mensen, want de mensen die ze gisteren hadden geïnterviewd die hadden een soort van tik als ze praatten, zenuwen natuurlijk , maar o god laat ik normaal doen op tv, please laat me niet 1000x knipperen met mijn ogen , schokkende bewegingen met mijn hoofd maken , please please please...nog een week .... lief en ik keken elkaar aan en dachten hetzelfde, we kregen er meteen een soort van hysterische lachbui door verder gaat het goed met ons hoor, we kruipen in een hol volgende week en gaan denk ik niet kijken whaaaaa.
En 1 april opent onze nieuwe webwinkel ! Een winkel waar je blij van wordt geloof me.
En daar ben ik natuurlijk ook giga druk mee, tis me wat, maar geloof me , het is prachtig en mooi en superkwaliteitje.....





Kopenhagen

Oké Kopenhagen dus .

Het lijkt alweer eeuwen geleden ...maar het was dus afgelopen weekend.
Vrijdag gingen we heen en echt ik hou van goedkoop vliegen, voor nog geen 100 euro per persoon vlogen we heen en terug naar Kopenhagen .
En doordat ik altijd als eerste incheck via internet zaten we 2x maar liefst bij de nooduitgang dus volop beenruimte.
Denemarken, Kopenhagen.
Wat ons opviel:
De regenlaars, echt iedereen loopt er mee. Het is een hype in Denemarken , jong oud, iedereen heeft ze. Altijd afgestemd bijna op de kleur van de jas en uni , geen drukke bloemetjes dingen, zoiets als dit plaatje met of zonder veter maar altijd een randjes bovenaan de laars.... Onder de meest sexy outfitjes hadden ze regenlaarzen.




Fietsen , echt we hebben veel steden reeds bezocht maar nooit ben ik nog in een andere stad buiten Nederland waar zoveel gefietst word als hier geweest, nou in Kopenhagen wel. Enige verschil met hier bij ons: meer dan de helft heeft een helm op.

Verder was het vrij relaxed sfeertje, de Denen zijn erg op zichzelf vonden wij, beetje stug volkje wel, kleding is niet zo belangrijk (ik bedoel met Parijs of Barcelona is het echt een huge verschil in hoe de mensen erbij lopen) , het is niet het mooiste volk (sorry Deentjes) , de stad is mooi maar vooral buiten het centrum mag wel wat onderhoud plaats vinden, het is niet erg schoon, Fields is de grootste shopping mall van Scandinavië , je kan er echt goed shoppen ,koffie zetten kunnen ze niet dat is echt goed zoeken maar we hebben het gevonden bij Nespresso en bij Cafe Norden wat echt de leukste tent van het hele centrum is ...


Verder hebben we niks gekocht , was het heerlijk een weekend even weg te zijn en heb ik heel veel inspiratie opgedaan....



Me and the kiddos



Kijk lijken we niet een enig gezin zo ? Ik en de kids... en naturel ook want zeg nou zelf zit u niet ook vaak gezellig met zijn allen op de trap ? whoehahahaa
Het lijkt zo gezellig ,zo leuk, zo een ....en soms is het dat ook en heel vaak ook niet als broer en zus elkaar de koppen in rammen of mijn kids klagen dat mama zo druk is en nooit tijd voor ze heeft of als ik dan eens een half uur voor mezelf heb en dan bedenk dat ik echt dingen anders moet gaan doen.
Ik moet meer tijd in ze gaan steken , ik moet meer met ze praten, meer met ze bankhangen, meer met ze knuffelen . Ik moet een betere moeder worden.
Ja dat moet ik en meer van ze genieten want zometeen zijn ze ineens floep het huis uit .
en dan hang ik de vlag uit en dan wil ik geen spijt hebben dat ik te weinig met ze gedaan heb. En ik heb soms echt wel mijn bedenkingen over of ik wel een goede of leuke moeder ben.
En soms denk ik ook, ik ga een boek schrijven, over mijn leven, want geloof me u zou achterover vallen met zijn allen , maar ik kan niet schrijven en ben ook veul te ongeduldig , alles moet snel bij mij en wat in mijn hoofd zit komt niet snel genoeg op papier en geloof me ik zou er geen vrienden mee maken met dat boek, er zijn mensen die zouden me haten en die zouden er echt alles aan doen om dat boek tegen te houden .
En ach soms denk ik gewoon dat ik mezelf moet verbeteren, het kan beter Ilse denk ik dan, focus focus maar ik word zo vaak opgeslurpt door het leven, door dagelijkse dingen die moeten gebeuren, door werk, door het huishouden, door moetjes, door koken/wassen/strijken etc...
en ik wil alleen maar een goed mens zijn, gelukkig zijn met de mijnen, geen zorgen, geen enge ziektes, geen anderen die me het leven zuur maken, een gewoon leven.
Gewoon gelukkig zijn met manlief en kids , stressvrij.




Mensen mensen mensen , ik kom net van school .
De kinderen hadden een project gehad op school en ter afsluiting mochten de ouders komen kijken wat ze allemaal geleerd en gedaan hadden .
En dat doen ze goed daar op school, dat doen ze uitgebreid, zeer uitgebreid .
Ik denk dat ze denken dat wij ouders ons vervelen of zo want er is zo vaak wat te doen daar ...
enfin ik mag niet klagen natuurlijk, dus leuk leuk leuk was het , tof !!!
We hebben weer gesocialised en dat is ook leuk.

O ja voor ik het vergeet 30 maart dan is de uitzending van TV Makelaar, dat u het weet.
En 31 maart en de maanden erna ben ik onbereikbaar, ergens ondergedoken onder een steen van schaamte. Want ik kraam me toch een onzin uit , oh oh oh daar lusten de honden geen brood van.
En TV mensen he?? dus 10 kilo dikker dan in werkelijkheid , vergeet u dat effe niet. En een mega spotlight op mijn hoofd dus die rimpels ... nee die ziet u wel maar zijn er niet.
En goed opletten want het duurt precies 4 minuten , dus voor je het weet heb je het gemist hahaa, ga vooral niet naar toilet.

Dan heb ik nog meer nieuws: een nieuwe site, binnenkort in de lucht ........en Soes wie kent haar niet, onze Soes heeft het logo ontworpen, mooi hè??? Ik ben er helemaal blij mee net als de site en de produkten die ik daar ga verkopen....wordt vervolgd.

En vandaag ruimde ik de hele woonkamer op die gans vol dozen stond en nu weer helemaal mooi schoon en strak is , een weldaad om te zien , om naar te kijken, om heerlijk van te genieten.
En nu ga ik in de bank ploffen met een jogging en niksen , tv kijken en proberen te slapen , heel veel slapen want ik ben DOODMOE .









Die lul die Milly heeft vermoord was 's avonds nog gewoon biertjes aan het drinken met zijn vrienden.
Het huis waarin hij woont woonde jaren voor hem een vader die zijn eigen kinderen jaren misbruikt heeft.
De snackbareigenaressen waar de broer van de dader werkt was zo overmand door emoties dat ze een hartstilstand heeft gehad en in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt en ws sterft.
De lul heeft haar ws ook nog verkracht voordat ie haar vermoordde.
Zijn vriendin was al weg bij hem omdat de relatie op springen stond.
Nu hoor je ineens dat de lul een asshole was om mee te werken.
Dat als de politie METEEN een speurhond had ingezet ze Milly gevonden zouden hebben.
Ik word er misselijk van, kotsmisselijk, als ik denk aan dat meisje die daar helse uren heeft beleefd in de wetenschap dat haar ouders maar twee deuren verder waren. Er zit maar 1 tuintje tussen de plek waar ie haar begraven heeft en haar ouders...
Ik vind het zo erg , zo vreselijk erg , voor het kind, haar ouders, broer, zus en familie, vrienden......
Het is zo onbegrijpelijk , zo verschrikkelijk onbegrijpelijk.
Walgelijk.
Kijk in dit soort gevallen ben ik dus gewoon voor de doodstraf, een heel langzame pijnlijke dood, tergend langzaam en wens ik dat er een hel is , een vreselijke hel voor die lul.
In de gevangenis weten ze ook wel raad met dit soort mannen , kinderen zijn heilig bij de meeste criminelen en dan is ie ook nog agent.......ik zou zeggen gewoon loslaten in de grootste gevangenis waar de grootste criminelen zitten op de binnenplaats en het personeel vrijaf geven, camera's uit.



Er is er een jarig...



Ja en dat ben ik , joepie de poepie .....
En ik kreeg al heel veel smsjes/kaartjes/mailtjes van allemaal lieve mensen , BEDANKT !!!!!
Gisteravond werd ik al flink verwend door de kinderen , we vierden het gisteravond omdat de kinderen van G er vanavond niet zijn, ik kreeg heerlijke parfum van de kids en mooie kleurplaten en gedichten en we aten appeltaart die ik met heel veel liefde gebakken had gekocht had bij de banketbakker .
Van mijn lief kreeg ik behalve heel veel liefde ook nog motorrijlessen kado , en ja ja ik ga het doen, schijt zeven kleuren nu al , durf niet eens op een scooter namelijk laat staan op een motor maar hij wil graag SAMEN motorrijden . Ach alles voor de liefde toch? En samen is natuurlijk veel veel leuker dan alleen...
Maar het wordt lachen kan ik u vertellen want de enige keer dat ik op iets zat met een motor en twee wielen was in Parijs, ik woonde daar en een vriend had zo'n hele gave scooter en ik wilde natuurlijk ook wel eens op die scooter. Twintig was ik en ik dacht dat ik alles al wist dus uitleg over een scooter, man ben je gek, hoeft niet, dat doe ik even. En dat deed ik inderdaad, maar het gasgeven ging zo hard dat ik echt met een noodgang vertrok en eindigde in een terras, alwaar tig tafels, bloembakken, mensen van hun stoel vlogen , en dan heb ik het niet eens over de hoeveelheid glazen die allemaal omgingen....en die vriend? Die was mega ongerust ...vloog het terras op....
OM NAAR ZIJN SCOOTER TE KIJKEN !!!!
Ja ik had wel dood kunnen zijn maar daar maakte hij zich niet zo druk om hoor....
Enfin sindsdien heb ik never nooit meer gereden op een tweewielig motor iets...

En Karin die stuurde me een lief kaartje met de volgende woorden , ik vond ze zoooo goed !!! (Billie Burke zei het ooit , Karin ik heb geen idee wie Billie Burke is maar ik geloof je meteen)

"Age is something that doesn't matter, unless you are a cheese"


Dit weekend was het de belgen uitzending bij Paul de Leeuw.

En er was een wens van een mevrouw die al 50 jaar gelukkig getrouwd was met meneer en dit heel hard van de daken schreeuwde ! O ze waren zo gelukkig !!!!! En ze wilde haar man in de schijnwerpers zetten want haar man hield daar van , zij niet maar manlief wel.
Nou Paul zou Paul niet zijn als mevrouw ook niet even vol in beeld kwam en dus in de schijnwerpers stond en meneer was ook aan de beurt, die begon zenuwachtig te lachen want het bedrijf waar hij werkt(e) wist niet dat hij naar Paul de Leeuw was . Waarschijnlijk had de man een smoes opgehangen of zich ziek gemeld.... Daar gaat je carriere.
En toen vroeg Paul aan de zo gelukkig getrouwde mevrouw wat het geheim van hun huwelijk was en wat de pluspunten van haar man waren.....
De mevrouw keek naast zich richting man....mompelde "Pluspunten??" .....die wist ze niet, ze kon ze niet bedenken...."Pluspunten" mompelde ze nog een keer en keek eens goed naar hem...er kwam niks.........
Mij kon je wegdragen , ik vond het dolkomisch dat moment.
Ik was de enige , manlief en de mannen (meiden lagen al in bed) keken me aan of ik gedronken had.....ik kwam echt niet meer bij......

O ja onze kinderen en dan heb ik het over de twee oudsten , niet eens de kleintjes hier in huis die liggen helemaal dubbel om dit filmpje: en geloof me kijk en huiver , ik kan daar dus niet om lachen , wel heb ik de HELE dag dat deuntje in mijn hoofd ..........


Nutteloos

Soms doe je nutteloze dingen, dingen die nergens op slaan, die de tijd doden zodat je niet hoeft na te denken, geen pijn hoeft te voelen, gewoon even bezig bent , dit was zo'n moment....
jaja ik weet het , nutteloos. Voor wie ook zo'n moment heeft KLIK KLIK

Hmmm ziet er best leuk uit ...

Tja .... no comment.


Ilse Beckham ... neee niet echt mijn stijl....


to much glitters....


Surprise...


Een kin.....


O jeee



Stoere cowboy...

No fur