28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tja



Mijn middelste , meisje, 12 jaar:
"Ik vind het wel raar hoor dat jullie gaan trouwen"
Ik: "hoezo?"
"Nou ik heb nog nooit zulke oude mensen als jullie gezien die gaan trouwen"

En bedankt weer.

Pfff word er zo moe van.....

Ik breng even wat kleur aan mijn blog, zijn ze niet heerlijk?



Zucht


Brrr dat gedoe hier op mijn blog zeg.
Ik word er gestoord van dames.
Mijn dochter kan thuiskomen met wie ze wil zolang ie normaal is en niet liegt, steelt, of mept en dan mag ie zwart/bruin/geel/paars/wit zijn, het zal me een rotzorg zijn.
Bij voorkeur een man die haar gelukkig maakt .
En het mag ook een vrouw zijn. Voordat we daar weer een dicussie over krijgen.
En ja zoonlief mag ook met een vrouw of man thuiskomen .
Het maakt me niet uit, als degene waar ze mee thuiskomen maar respect heeft en normen en waarden , zoon of dochter gelukkig maakt, ze elkaar gelukkig maken.
En dat er moeders zijn die er schijnbaar niet aan moeten denken dat hun dochter met een mooie lange neger of een kleine dikke turk/marokkaan/iranees thuiskomt of een klein koreaantje in uniform moeten hun weten, het kan me niet schelen , mij maakt het niet uit en wat een ander doet moet ie vooral lekker zelf weten.
Meestal komen die kinderen dan niet met een koreaantje in uniform thuis want dat word ze al van kleins af aan ingepeperd dat dat niet kan.
Of ze doen het juist wel om zich af te zetten kan ook nog.

*Bovenstaande foto's zijn louter ter inspiratie voor mijn dochter...Soes kan ik die knullen van jou niet alvast uithuwelijken aan mijn dochter? ;)
Mijn dochter die vandaag 12 is geworden , GEFELICITEERD LIEVE KYLA !!!!


Politiek en Tv makelaar

De geluidsmannen in actie



De cameraman, vrijgezel dames....


En onze zeer opgeruimde woonkamer


Ik ga me niet meer met over politieke kwesties uitlaten want ik merk dat ik dan meteen in een hokje wordt geplaatst .
Het enige wat ik er even over kwijt wil is dat mijn kennissenkring niet bestaat louter uit blanke inheemse mensen zoals iemand meende te moeten opmerken en dacht te weten, ik krijg de kriebels van zulke opmerkingen want ik vind dit erg 1939-1945 klinken en daar wil ik al helemaal niet mee in een hokje gestopt worden.
Dat klinkt in mijn oren nl niet als rechts eerder als extreem rechtst en zeer bekrompen en racistisch, en als er iets is wat ik niet ben is het: racistisch, extreem rechts of bekrompen.
En mijn persoonlijke mening is dat een ieder elkaar moet respecteren no matter what je politieke voorkeur is , noch je religie, huidskleur of afkomst.
Zo dat moet er even uit.
Waar ik dan wel van gruwel: luilakken, mensen die een ander niet respecteren, leugens, zinloos geweld en dat komt overal voor.
Hopelijk is dit dan even duidelijk voor iedereen .
Ilse heeft gesproken .
En Alaissa ik ben ook heel blij dat jij hier bent want vrouwenonderdrukking daar kan ik al helemaal niet tegen en ik ben heel blij dus dat jij hier lekker ongesluierd en levend rondloopt.

Vandaag was de TV Makelaar hier en ik heb geen idee hoe het op tv straks overkomt , we shall see. Feit is dat ik helemaal niet nerveus, zenuwachtig of wat dan ook was, het was eigenlijk heel relaxed allemaal . In april ergens komt het op tv maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.
Als je me ziet dan stel je mij maar voor met 10 kilo minder, minder pukkels , en gezelliger in het echie want helemaal naturel kom je denk ik niet over zo op tv en remember ik was ongesteld , dus opgeblazen en pukkelig en tv : daar lijk je dikker op , en men heeft het me bevestigd dat het echt meer is dan een kilootje meer......eerder tussen de 5 en 10 kilo meer , pfff heb ik weer.
En nu ga ik in een joggingbroek ploffen .


Ruzie



Joeltje en Sylvia zijn ruzie aan het maken op mijn blog.
Onder het stukje jeuminee KLIK KLIK kun je hun reacties zien.
Ik ben het eigenlijk grotendeels wel met onze Joel eens eigenlijk en ik zit TOTAAL niet op een links kabinet te wachten , ik ben ongesteld dus spreek me niet tegen je bent gewaarschuwd ;)
en ik wil gewoon nu eens een rechts kabinet , dan zal iedereen hier eens zien dat het ook heel anders kan.
Wat vinden jullie dan?
Op wie ga jij stemmen?

o ja en een mening hebben is OKE maar hou het netjes AUB !!!

K.LAAS



K.laas
Dit moet ik even met jullie delen dit verhaal van K.laas.
K.laas is de meneer die Izzie van ons heeft gekocht , een van de pups.
En we houden nog regelmatig contact met de nieuwe baasjes om te weten hoe het met de pups gaat.
Vrijdagavond kregen we ineens allerlei mails binnen van K.laas.

Het begon met Er is een RAMP gebeurd.
Nou je begrijpt dan schrikken we toch wel enigszins want je wil natuurlijk dat het goed gaat met de pups. Hij vervolgde zijn mail met de zin dat izzie een cherry eye heeft en dat ie , ik citeer:

ik, hebben op dit moment heel veel verdriet, nu bijkt dat izzy hond met een stamboom, een "Cherry Eye" heeft, ik probeer morgen een afspraak te maken met mijn dierenarts, om te vragen naar een onderzoek, daarvan wil ik een rapport, wij zijn op dit moment woest en radeloos, moeten wij een operatie, weer veel onkosten ophoesten, daarbij, nu hebben wij weer een lief hondje, waar we stapeldol mee zijn, en nu dit weer, ik K.laas 120 kg. grote kerel, klein hartje, geloof mij, mijn weekend is al helemaal vergalt.
En ik zeg het eerlijk, ik ga indien noodzakelijk, er een rechtzaak van maken, ik mag izzy wel goedkoper hebben gekregen, maar dan nog moet het hondje wel gezond zijn, en geen afwijkingen,
wij zullen nu ook nooit meer een nestje van haar mogen nemen, omdat het vererfelijk is.

Met zulke mails kan ik dus niks, ik word meteen bedreigt met een rechtzaak zeg. Ik was dus echt super pissig.
Enfin enkele minuten later volgt een mail van zijn vrouw of we even willen bellen want K.laas is WOEST en helemaal over zijn toeren.
Pffffff lullo denk ik nog als je nou eens normaal doet dan heb ik ook zin om te bellen maar nu niet he?
Enfin liefie belde hem maar even en maande K.laas tot kalmte.
Een cherry eye is niet erfelijk, kan ook binnen een dag tot 3 weken vanzelf weer wegtrekken en als dat niet het geval is is het een kleine ingreep .
Lief blijft altijd kalm in dit soort situaties en daarom belde hij ook .
Ik zou hebben gebeld en gevraagd waarom die 120 kilo me bedreigd en denkt dat wij hem een zieke hond hebben aangesmeerd? en dan zou ik hem eens goed de waarheid hebben gezegd wat ik dacht van zijn dreig mail en dat ik daar niet van gediend ben , wat denkt ie wel dat brok vlees?
Maar goed K.laas kon gaan slapen, zijn woede was gezakt en we gaan maar eens bellen binnenkort hoe het met het oog van Izzie is . Arme Izzie woont bij een hysterische brok vlees van 120 kg.
Vererfelijk is geen woord K.laas, verachtelijk wel en dat was die mail vond ik.

Fijne zondag mensen ....Er is een ramp gebeurd !



Jeuminee


Nou nou wat een week weer , het was hectisch en zeer druk deze week.
De kids hebben de komende week vakantie YEAH (kuch kuch) dus we hebben een week met 7 kinderen en een opname voor TV Makelaar as dinsdag.
Dan komen ze ons huis filmen voor het item Droomhuis en dat is best leuk natuurlijk ware het niet dat ik ook moet praten , HELP. (hele dag filmen voor 4 minuten op tv zucht)
Praten tegen een camera, eng ! en hoe stom klink je altijd als je jezelf terug ziet? Heel stom dus.
En dan komt er nog bij dat je op tv dus altijd 5 kilo zwaarder lijkt , wie zit daar nou op te wachten?
Pffffffffff dinsdag dus en de kids mogen dan ook nog even op tv want ze vinden het zo leuk zo'n groot gezin in beeld brengen. Hou mijn hart vast ...want het betekent ook dat je huis weer heel erg schoon en opgeruimd moet zijn en met 7 kids in huis?
Woensdag is mijn middelste jarig. Die heeft niet veel wensen, een nieuwe mobiel en heel veel geld, kind is zo bescheiden ....

Mijn twee oudsten zijn gisteren helemaal alleen met de trein vanuit Hwijk naar Weert vertrokken , ja ja , en overstappen in Utrecht.
De eerste keer alleen en met zijn tweetjes. Een beetje eng vond ik het wel maar het is allemaal goed gegaan, ze moesten een trein langer wachten in Utrecht omdat de trein vol zat, ze waren nog aangesproken door de conducteur dat een railrunner kaartje eigenlijk niet mocht.
Wat ik echt belachelijk vind want ik moet voor mijn 14 jarige zoon volwassen tarief betalen maar daar mag geen railrunner kaartje bij omdat de persoon ouder dan 18 moet zijn, nou ik vind dat ze dan ook niet als een 18 jarige hoeven te betalen . Dus ik zei tegen mijn twee bloedjes van kinderen gewoon instappen in Utrecht en laat maar lullen , je hebt twee kaartjes klaar en als er weer een conducteur komt dan bel je mij maar praat ik wel even met de man.
Niets meer gehoord dus hij is niet meer aangesproken, daarbij had oudste een 1e klas kaartje omdat ik ze in een rustige coupe wilde hebben aangezien het de eerste keer is dat ze alleen reizen.
Zondag komen ze terug en dan hoop ik dat ze er wat van geleerd hebben...keep on dreaming

Enne wie het nog niet wist : het kabinet is gevallen ...Ik mag toch hopen dat we nu niet weer CDA gaan stemmen hier in NL want het mogen toch bewezen zijn dat het niet werkt .... want wie heeft er na Balkenende nu zin in Maxime Verhagen? Ze hebben een kans gehad en die hebben ze niet waargemaakt op naar de volgende .
O, o, o, nu krijg ik natuurlijk alle CDA stemmers over me heen, keep it cool mensen, ontspan !!! ONTSPAN .... Heb u medemens lief !

Enne Harderwijkers hier , Kukelbrood , van de ouderwetse bakkerij.......DAS TOCH LEKKER !!!!
SNEL HALEN want hij maakt het alleen rond de Pasen , oooohhhhh, zooooo LEKKER !!!!!!!
KUKELBROOD !! Onthou het maar ...KUKELBROOD






And the winner is...




*ChoCHo
En omdat er zoveel mensen gereageerd hebben hebben we nog een tweede winnaar getrokken
*Natasja van Natasja's schrijfsels en overpeinzingen.

Gefeliciteerd dames , mail me even jullie adres op
tuttemerull@me.com



Oké oké komt ie dan...

Nou ik had het beloofd, mijn valentijnsdag.......begon zaterdag al met een giga bos witte rozen .




De hele dag was heel gezellig met lekker even naar de stad, winkelen, kopje koffie drinken ergens in de stad, en gewoon lekker genieten.
Toen om 7 uur gingen we heerlijk uiteten in "ons" restaurant Ratatouille , dat was al helemaal geweldig en gezellig en romantisch en close etc.
Daarna gingen we naar de film , hoe toepasselijk: Valentine's Day.
En die was lekker luchtig, leuk en romantisch....
Bij thuiskomst was het inmiddels 12 uur geweest en dus was het officieel Valentijnsdag......
Mijn lief verraste me met een hele badkamer vol met kaarsjes, met een heerlijk drankje wat klaarstond en zo doken we beide bad in.
Wat daar allemaal gebeurde en gezegd werd is voor ons, dat deel ik hier niet, laat ik zeggen dat het GEWELDIG ROMANTISCH en VOL LIEFDE was en dat hij een heel belangrijke vraag stelde en dat hij dat zo mooi omschreef en ik smolt, zo een vraag waar een ring bij hoort en waar je lief bij op zijn knieën valt...en die ring die kreeg ik dus ook ...hij is zoooo moooi, mensen zo moooi maar nog meer waar die voor staat natuurlijk.
Soms moeten er erge dingen gebeuren schijnbaar om iemand te doen laten inzien dat wat werkelijk belangrijk is in het leven en wie er werkelijk belangrijk zijn.
Dat wij vinden dat we bij elkaar horen en bij elkaar willen blijven en samen oud willen worden staat vast.
Nu wil ik hier niemand de ogen uitsteken maar kijk, schrik en huiver



Groen is mijn kleur qua steen dus perfecter kon niet...I love it !

enne dit kreeg ik ook nog omdat ik ze spaar, remember? sneeuwballen...




En omdat ik natuurlijk nummer 1 ben en het verdien :)

Onnodig te zeggen dat dit de mooiste Valentijnsdag ever was...................


Happy Valentine !


Morgen is het Valentijnsdag !!! Yeah en dus dacht ik ik doe weer eens een give away.
Een Valentijn Give Away dus.
Dus laat een reactie achter en ergens deze week laat ik de kinderen dan lootjes maken van alle deelnemers en er eentje uittrekken, die heeft dan dit mooie hart zeep gewonnen !
Het ruikt heerlijk overigens en is ook gewoon nog erg mooi ook.
En aangezien ik ook nieuwsgierig ben wie hier nu allemaal meeleest laat voor 1x je naam even achter en vertel even wie en wat je bent of zo of waarom je hier leest.

Ik ga nu niets meer schrijven dit weekend want ik ga Valentijn vieren vandaag en morgen met mijn lief en al die grote kado's in ontvangst nemen...daar ben ik dus druk mee dit weekend ;)
En ik moet mijn mannetje verwennen natuurlijk .
Dus fijn weekend en HAPPY VALENTINE voor iedereen !!!!

Je kan nog steeds meedoen tot halverwege de week dus laat een reactie achter !!!!


Studiedag en..



Gisteren hadden de leraren een studiedag.
En dat houdt in dat de leraren gaan studeren en dat de kinderen thuis mogen blijven.
Dus een vrije dag voor de kinderen.
En hoe we dat dan oplossen hier thuis dat is ons probleem.
Ik heb het al vaker gezegd ik haat studiedagen.
Op woensdag.
Een studiedag op maandag of vrijdag vind ik veel beter want dan kan je nog een lang weekend weg of zo.
Maar op woensdagochtend , als alle andere kinderen gewoon wel naar school moeten vind ik ruk.
Dat slaat nergens op. Is niet handig voor moeders.

Ook hoorde ik vanochtend toen ik aan het sporten was , ik me helemaal in het zweet aan het trainen was , dat de pa van Joran van der Sloot dood is, zomaar neergevallen tijdens het tennissen, hartstilstand.
Ik zeg niks. Het vreet aan je denk ik als je meer weet en het voor je moet houden, zo erg dus dat je gewoon kan omvallen tijdens het tennissen.

Morgen is het vrijdag en dat wil zeggen weekend !!!
En zondag is het Valentijnsdag.....en ik geef niks om dat soort commerciële dagen, helemaal niks ben wel zeer benieuwd wat ik krijg
Dus dit weekend : no kids allowed, is voor ons, heerlijk niksen en genieten....
Mijn kids gaan naar Weert en daar is het morgen : CARNAVAL !!!
Pfff ben zo blij vooral die dagen dat ik in Hwijk woon waar NO carnaval wordt gevierd.
Ik hou niet van carnaval .





Oppersmurf en trouwen


Mensen mensen
Hebben jullie iets meegekregen van het songfestival drama? Ik had het niet gezien maar iedereen heeft het erover dus ik heb even op youtube gekeken naar wat fragmenten.
Laat ik beginnen dat ik niet snap WIE O WIE heeft bedacht dat shalaliela of weet ik veel hoe dat vreselijke liedje gaat van de opa van de smurfen, dat het dat liedje moest zijn? Welke gek heeft dat bedacht , het is totaal niet meer van deze tijd.
En dan die vertolkingen, uit welke grot halen ze die mensen?
Maar goed dan denk je dat dat het ergste was? Nee, het kon nog erger. Het eindigde in gelijk spel en toen moest de Oppersmurf een keuze maken en dat wilde hij niet......DUH.......hij kon niet kiezen vond ze beide even slecht goed en weigerde maar Yolanthe (je weet wel die onzen Jan heeft ingeruild voor een smurf) die kreeg door via haar oortje dat Oppersmurf toch echt moest kiezen of ie nou wilde of niet maar hij wilde niet en uiteindelijk gilde ie wat en liep weg, zeer professioneel allemaal van Oppersmurf.
En alsof dat allemaal al niet erg genoeg was zijn wij (Nederland) nu DE aanfluiting van komend songfestival en word er in Europa geroepen dat we veel te veel aan de drugs zitten hier met zijn allen , PARDON .
Ik weiger dus even op de smurfenhoop gegooid te worden ja want als het aan mij had gelegen hadden we natuurlijk nooit het liedje van Oppersmurf gekozen mogen dat duidelijk zijn.
Mocht je dit nog even willen zien: een twijfelende Oppersmurf KLIK KLIK

En in China is een vrouw vermoord van 21 die zou gaan trouwen en dat zijn ze ook alleen lag zij dus in de kist, ik weet niet wat ik hier nu van moet vinden....KLIK KLIK
Ja dat ik het diep en diep triest vind voor beide natuurlijk ....

Dries Roelvink gaat trouwen : whoehhaahhaahhahaahahahaahahaha , sorry maar dat kan je toch niet serieus nemen *proest* whoehhahaaahahahhaa









Oh ik hoorde me toch een verhaal gisteren.
Bernard zal ik hem even noemen want ik wil hier natuurlijk niet zijn echte naam neerzetten , was al jaren gelukkig getrouwd.
Vrouwlief had geen hobby's , hij wel maar die hobby deelden ze niet .
Dus toen vrouwlief ineens een hobby had: vogeltjes spotten , moedigde hij dat aan want niets zo leuk als een vrouw met een hobby.
Vrouwlief deed deze hobby het liefs buiten de deur, ergens op de waddeneilanden , en dan een weekend lang eens per maand met een mannelijke collega.
Bernard vond het niet erg, vertrouwde zijn vrouw en was blij dat ze een hobby had.
Zo gingen maanden voorbij.
En nu is Bernard gescheiden, want vrouwlief haar hobby was eigenlijk meer de hobby van de collega en bestond niet alleen uit vogeltjes spotten op de waddeneilanden , Neehee ze had nog een ander vogeltje gespot ook tijdens die weekenden daar en die zat in de broek van de collega, een apart soort vogel zeg maar.
Moraal van het verhaal: vogeltjes spotten is geen hobby voor vrouwen als je gelukkig getrouwd wil blijven.



De award dus ...



1. Oké ik begin dus met Femke te bedanken voor de award. Femke bedankt voor de award !!
2. Zet m op je blog, nou bij deze dus.
3. Link de persoon die je heeft genomineerd , KLIK KLIK
4. Deel zeven interessante facts over jezelf....Ik ben een open boek natuurlijk (ahum) dus ik moet nu met 7 dingen komen die jullie nog niet weten?
  1. Ik spreek vloeiend Frans
  2. Ik heb niet veel tikken maar eentje is: dat er voor mij eigenlijk maar 1 auto is en dat is de Range Rover. En niet de sport die vind ik echt verschrikkelijk maar de Range Rover. Ik vind het gewoon de mooiste auto die bestaat en meest stijlvolle !
  3. Sinds mijn 16e lijdt ik aan psoriasis, gelukkig op mijn hoofdhuid dus verstopt in mijn haar waar je het niet ziet, bij stress is het heel erg en soms periodes ook helemaal niet.
  4. Ik heb ergens een piercing.
  5. Filet americain van de slager eet ik zo uit het bakje helemaal leeg met een lepeltje, zonder toastje of brood.
  6. Dit weekend heb ik het met mijn lief in het openbaar gedaan
  7. Een van deze dingen is niet waar .... :)
5.Ik nomineer : Laura (The Red Lines..) , Karin (Seasons of my home), Toetje, Bellavien, Jealine ( JarientjeBos) , succes ermee !!!!




Doodeng doodgaan



Ik moest net even iets opschrijven en terwijl ik aan het schrijven was zag ik het ineens.
Een pen van de DELA.
Ik zit (*#^&*(()&^%$%^&* te schrijven met een pen van de DELA.
En als ik iets niet wil, is het iets met de DELA te maken te hebben.
Ik wil namelijk al heel mijn leven NIETS met de dood te maken hebben .
Doodgaan vind ik eng.
DOODENG ("leuke" woordspeling).
Ja mensen ik ben bang voor de dood en niet bang het te zeggen.
Kijk ik wil graag geloven in een paradijs na je dood of een beter leven na je dood of reïncarnatie of wat dan ook , als het maar beter is hè mensen, beter dan nu.
Want waarom zou je anders nog dood willen als het slechter zou worden?
Maar zolang niemand nog is teruggekomen uit de dood die ik persoonlijk even kan spreken en die mij weet te overtuigen met behulp van bewijsmateriaal in de trant van foto's , dvd, of iets anders dat het echt beter is aan de andere kant of dat er überhaupt een andere kant is , geloof ik het gewoon niet, en dus vind ik doodgaan eng. Ik vind dode mensen al een stuk minder eng want ja als je er maar vaak genoeg mee geconfronteerd wordt ...maar het dood zijn op zich vind ik gewoon eng. Kijk als je elkaar straks weer tegenkomt daarboven in de hemel, hoe zit dat dan met stellen die bv na het overlijden weer hertrouwd zijn? Krijgen die dan mot daarboven? Gaan die vrolijk met zijn drietjes verder? Ik snap er geen bal van hoe dat dan zou gaan en al die mensen waar je het hier op aarde niet mee kon vinden moet je die daarboven dan ook weer zien? Wie heeft daar nou zin in? Ik vind het dood zijn eng .
En daarom wil ik dus ook geen pen van de DELA. Hallo mensen, een pen van de DELA .
Het is ook niet gebruikelijk natuurlijk dat je een pen van de DELA hebt toch? Die heb je alleen maar als je met de DELA te maken hebt gehad en ook daarom wil ik gewoon niet met dat stomme ding schrijven want ik wil er gewoon niet steeds aan moeten denken aan de DELA.
Genoeg DE.LA reclame trouwens .
Ik vind trouwens dat ik wel genoeg mensen heb zien doodgaan de laatste jaren , dus God als je bestaat God, dan stop er maar eens mee voor de komende jaren !

Verder valt mijn haar nog steeds met bakken uit en heb ik nog haar, maar heul weinig en ik maak me zorgen en slik me ziek aan de Hairevit die ik op aanraden van F heb gekocht en hoop ik elke dag dat de hairevit gaat helpen. En ik kan wel gillen/schreeuwen van angst voor kaal worden maar blijf rustig want stress is natuurlijk niet bevorderlijk voor mijn haaruitval en stress is dus ook gewoon de oorzaak van mijn haaruitval en stress mijn god ik heb zoveel stress...................

Oh enne ik krijg net een award van Femke, lieve lieve Femke, je leest hier ik weet al niet hoelang mee en je reageert ik weet niet al hoelang , en ik lees je nooit. Waarom ? Omdat ik er nu pas achter kom dat jij een blog hebt en ik snap niet dat ik het niet wist, of niet las bij je , ik ga je nu linearecta toevoegen aan mijn blogs en je volgen en bij deze bedank ik je voor de award , ik klaagde vandaag nog dat ik ook een award wil maar er geen krijg en hup kijk eens aan: een award (op mijn wenken bediend) ! THNX !!!!
Oh inmiddels kijk ik op je blog en zie dat je nog maar net blogt dus geen wonder dat ik het niet wist want ik was natuurlijk niet zo aanwezig de afgelopen tijd. Maar dat gaat dus helemaal goed komen vanaf nu.






Weekend


Yes, het is weekend.
Eindelijk weekend
Ik was er zo gruwelijk aan toe, aan een weekend !
Middelste is uit logeren hopelijk mag ze een week of twee blijven .
We hebben alle kids
Maar dat was best gezellig vandaag.
Gisteren was Levi jarig en die kwam vandaag weer thuis bij ons.
En morgen gaan we het vieren , onder ons.
En taart eten.
En vanavond stonden lief en ik heel verliefd samen te koken, voor de monsters: pizza en voor onszelf: een maaltijdsalade met kip.
En we dronken een wijntje tijdens het koken.
En wijn en wij en koken, dat is altijd zeer gezellig.
Voor het koken hadden we boodschappen gedaan en dat is slopend , ik zeg het je slopend, eten voor de monsters, dat is gewoon een doos of 5 aan voedsel, wat maandag weer allemaal op is.
Maar we hadden het gezellig, de wijn en de salade waren verrukkelijk.
De monsters kijken nu X Factor en als die allemaal in bed liggen, kruipen wij in bad, samen.
Het is weekend mensen, WEEKEND YES !!!!
O ja en morgen is Karin jarig , GEFELICITEERD KARIN !!! 30 jaar wordt ze.
HIEP HIEP HOERA !!!



Druk


Ik heb gewoon geen tijd mensen

Geen tijd om bij jullie te lezen
Het komt echt, ooit, het komt ergens weer .... het is dus geen desinteresse echt niet !
Ik loop nu gewoon een week achter met de winkel en daar ben ik nu dus druk mee want ik wil mijn klanten niet teleurstellen en ik moet veel nieuwe dingen fotograferen etc.
Dan is er nog heel veel achterstallige mail te beantwoorden.
Heb ik nog kinderen uh sorry monsters die ook moeten eten en die schone kleren nodig hebben dus gewassen moet er ook nog en gestreken.
En dan manlief die aandacht nodig heeft natuurlijk.

Ik kan wel even vertellen dat Elvis, je weet wel die kleine schijtmachine die hier mijn hele tapijt volscheet elke dag......nou die kleine Elvis, die is dus gewoon vanaf dag 1 zindelijk daar he, daar in zijn nieuwe huis.
Meneer doet alles , ALLES, in de kattebak , het kleine rotmormel.
Hersenen zo groot als een erwt maar zo verduveld geslepen die kleine .
Enfin ik ben blij, ik denk dus dat Elvis niet gelukkig was hier en dit deed uit gebrek aan aandacht of rebellie......en daar is ie gelukkig want hij loopt die kleine van 1 de hele dag achterna en eet alles op wat die kleine laat vallen . Verder mag ie in bed bij die mensen slapen, eet mee aan tafel 's avonds.......
Elvis is een prinsje geworden en dat bevalt hem dus wel dat leven en dus schijt ie in de kattebak.
Zucht.

Oh enne die monsters van mij die weten nu dat ik niet meer tolereer dat ze elkaar de huid vol schelden de hele week , als ze dat doen gaan ze naar papa het weekend. Dat heb ik met ex afgesproken en dat is geen straf voor hun dat ze naar pa moeten maar om mij te ontlasten want ik kan er niet meer tegen dat die twee oudsten schatjes van me de hele week ruzie maken.
En het helpt tot nu toe want het is een stuk rustiger.....want naar papa is wel leuk maar elk weekend is minder zeker als de kids van G wel gewoon hier zijn daar willen ze bij zijn en dus is dit een goede vondst geweest. Ook hebben we gezegd dat ze van Harderwijk naar Weert met de trein moeten dan , ALLEEN , met zijn tweetjes en dat , denk ik , maakt ze bang.
Goed zo , rust in huis denk ik dan maar....

Deze week cito toets voor mijn meisje , die die niet wil leren , die geen nerd wil zijn, die het nut er niet van in ziet dat je geschiedenis leert omdat het toch geweest is.... nou die meid is niet zenuwachtig , heeft nergens last van, omdat ze alleen maar ziet dat ze NA de citotoets gaan bowlen en dat is pas belangrijk, donderdag bowlen , en ja dat je daar eerst 3 dagen citotoets voor moet doen is een nare bijkomstigheid maar donderdag...dan gaan we bowlen , that's FUN !!! En je mag kauwgom eten tijdens de citotoets dat is COOL...
zucht
dit beloofd !