28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik heb niks te melden...


Ik weet werkelijk niet waar ik over kan schrijven.
De kinderen zijn er niet dus ik kan niet eens lekker hier mijn gal spuien over die vervelende rotkinderen want als ze er niet zijn zijn ze heel lief en mis ik ze en denk ik heel vaak aan ze.
Spring ik een gat in de lucht als ik ze hoor aan de telefoon helemaal vanuit Frankrijk. 
Ben ik groen van jaloezie als ik hoor dat ze aan de ratatouille zitten van Mimi en geloof me mensen als er iemand goede ratatouille maakt dan is dat Mimi (oma van de kids) , water loopt me in de mond als ik er aan denk. 
Ik kan het ook hoor, heb het recept van haar maar het is zo godsgruwelijk veel werk en als je er al een paar uur hebt boven gehangen is het toch minder lekker dan als je het gewoon op de bord krijgt zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen.
Ach en ze hebben het zo leuk daar, het is er 36 graden , ze gaan bijna elke dag naar het strand, pa heeft zijn franse ex vriendin (van voor mij) weer eens gebeld en feest zich ongans daar,  dus iedereen is blij daar in Frankrijk. 
Vive la France!!!

Ik zit in Harderwijk ja,  zou het bijna vergeten , hier is het ook warm, klef zelfs.
Enfin ik kan dus niet over de monstertjes schrijven die zijn er niet, de buurman is ook al zo rustig dus eigenlijk hebben wij het heel relaxed.
Men,  wat ben ik relaxed. 
Morgen naar Myrna, lieve Myrna,  die de mooiste kaarten voor me aan het maken is,  echt ik heb al foto's gezien,  er is werkelijk niets wat die vrouw niet kan. Een grote brok creativiteit .

O ja ik kan natuurlijk schrijven over dat ik net mijn teennagels heb geknipt dat is nog eens info he mensen daar zaten jullie allemaal op te wachten wellicht , of dat ik weet waar Repel zit maar het echt niet ga verklappen nee ook niet onder dwang , of dat ik nog een blog ben begonnen over mijn huis zie hier KLIK want op mijn andere blog van mijn huis zijn ineens alle foto's foetsie en ik had geen zin om weeeeeer alles opnieuw te gaan doen en koos dus voor een hele nieuwe,  of dat ik ineens zin had om Ebay eens te ontdekken zonder te weten dat als je biedt je er niet meer onderuit kan en dus verplicht bent om te kopen en nu aan een heleboel dingen vastzit en dat zou nog niet erg zijn ware het niet dat het nogal GROTE dingen zijn die je moet ophalen , die zijn niet te verzenden. Nu is dat allemaal nog geen probleem want ik wil best een stukkie rijden voor zulke leuke dingen, alleen ik zat te bieden op de Franse Ebay, wat inhoudt dat ik het in Frankrijk moet ophalen , ja , snapt u het al?? en Frankrijk is bepaald geen Nederland hè mensen, nee dat is veel en veel groter dan NL dus nu wacht er een heel mooi bureau op mij ergens bij Lyon in de buurt . En die wil ik wel hebben natuurlijk.
Dus hierbij: wie o wie moet naar Frankrijk, of komt terug uit Frankrijk, komt toevallig naast Lyon en denkt : "weet je wat,  ik doe die Ilse een plezier en haal dat dingetje even op want ik heb nog wel plek in mijn auto/caravan/vrachtwagen/aanhanger what ever? Of wie denkt:  ik heb zin in een tripje naar Frankrijk maar heb geen doel? Taaaaaddaaaaaaaa :  nu heb je een doel....
Kijk ik ben nog bezig mijn lief te bewerken, effe gezellie op en neer met de bus, lekkers mee voor onderweg, hondjes achterin, 800 km heen , ergens leuk hotelletje en dan 800 km terug...
Hij vind het nog niet echt wat maar dat komt wel , hoop ik, denk ik.
Maar als er toch iemand toevallig die kant op moet is dat wel een stuk praktischer natuurlijk.
Let me know.