28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Drukkers opgelet


Ik snap niet dat er nog geen drukkerij is die aanbiedt dat ie een boek maakt van je blog.
Kijk, ik zou best een boek van mijn blog tot nu toe willen hebben.
Lijkt me leuk voor later want stel dat deze blog ineens door een of andere storing weg is?
Dan baal ik als een stekker.
Maar heb ik hem al als boek ergens kunnen bestellen dan is het iets wat toch altijd blijft, leuk voor de kinderen voor later.
Nou ik heb me rot gezocht , de enige die het aanbiedt is Web-log voor de mensen die daar een log hebben lopen maar ja daar staat mijn blog niet.
Dus drukkerijen van NL: een gat in de markt , heel NL blogt, iedere blogger wil het denk ik wel op papier hebben als een aandenken.
Hier valt dus geld te verdienen.
Sta op en meld je.
Ik wil natuurlijk wel aandelen aangezien ik hier een goudmijn aanboor.
;)


Max is 1,6 kilo aangekomen in een week tijd.

Niet slecht dus.
Ik ben weer naar de dierenarts geweest met Max want de diaree was met de kuur precies 2 dagen weg en toen de kuur afgelopen was begon het meteen weer.
Weer andere tabletten waarvan ik niet de indruk heb dat dit het gaat worden want ik had zo'n idee dat de beste man het ook niet wist en maar wat gaf. (daar wordt je vrolijk van)
Maar goed het is een 3 daagse kuur we zullen zien.
Voor de rest gaat het uitstekend met hem, heel erg speels natuurlijk en al zeer trouw, hij volgt me op de voet. En als ie me 's ochtends boven hoort praten (iedereen is dan al beneden) dan blijft ie net zo lang aan de trap staan tot ik kom en ik word me toch een partij begroet dan...echt een feestje .

Er is weer eens shit op de hockeyclub, nu mag ik daar niet teveel over schrijven want dat vind men niet fijn daar op de club. Dus wil ik er alleen even over kwijt dat mijn assistente P weer eens de aanstichtster is van het geheel, ze kan het gewoon niet laten om zich overal mee te bemoeien, het is een ziekte denk ik , iets chronisch, kan het mens dus niks aan doen. Zielig eigenlijk dus. Het is wel vervelend dat er dan weer een hele rel ontstaat door 1 persoon, met haar gevolg of course want ze heeft er een stuk of 3-4 die altijd achter haar aan lopen. Een soort van bende is het , een gang. Jee, ik realiseer me ineens dat het wel de Amerikaanse getto lijkt hier. Brr, je zou er bang van worden.

O ja en dan nog even iets leuks: M is jarig, mijn vriendinnetje en Toet ook. Happy Birthday!!!