28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oppas voor Max


Voor ik het vergeet, is er iemand die denkt leuke hond , zou ik ook wel willen maar niet voor altijd...ik zoek nog een oppas voor de hond.

Nee,  eerst maak ik 'm zindelijk en zo,  dus pas voor later...
Voor als we een keer weggaan,  een dagje of een weekend of met de vakantie.
Dus mocht je denken ja joh dat is wel wat voor mij, vertel het me!
Ook als je denkt , niet voor de vakantie maar wel voor een dag of een weekend...
Ik ben met alles blij :)

MAX

En dit is dus mijn verjaardagskado van mijn lieve lieve schat:
Onze nieuwe aanwinst, MAX, duitse herder, as woensdag 8 weken oud. Geboren op 28 januari.

Ja ik weet wat iedereen nu denkt: Waar begint ze aan? Met een verbouwing bezig, moet nog verhuizen en dan een pup...........
Ja dat denk ik ook hoor , ik ben niet zo naief dat ik denk dat doe ik wel even maar ik heb er wel degelijk over nagedacht ook al denkt iedereen van niet ;) 
Ik dacht nu even druk , HEEL ERG DRUK, en dan is ie tenminste zindelijk in het nieuwe huis (hoop ik) 
En ik besef me terdege dat dit veel werk is, niet verstandig op dit moment enzovoorts enzovoorts.
Maar ik moet er niet aan denken dat ie mijn gloednieuwe vloer onder piest of nog erger mijn gloednieuwe tapijt.....aarrggh.

Max hebben we even toen ie het hele huis verkend had en Bettie helemaal gek was in de bench gezet, na welgeteld 5 minuten was de bench helemaal ondergescheten, het hele huis meurde like hell en ik heb alles (speeltjes, handdoeken etc) meteen in de klikobak gegooid, niks uitwassen dit is TE erg gewoon.Wat een stank zeg. En wat een hoeveelheid poep produceert dat beest.
Word nog lachen vannacht, ik overweeg om maar niet meer te voeren zodat ik ook geen poep meer hoef op te ruimen maar ja dan gaat ie dood hè? 
Nou hopelijk is Max een slimme hond en weet ie dat ie niet meer in zijn bench moet poepen dat het vrouwtje dat helemaal niet leuk vond zojuist en dat het vrouwtje heel, heel erg moe is en dat vrouwtje vannacht wil slapen.
Max heeft inieder geval al laten zien dat ie heel goed een chimpansee kan nadoen , a-oe a-oe,  ja heus, ik wist niet of ik een herder of een chimpansee in de bench had , hij maakt nl exact hetzelfde geluid. 
O jee,  ik zal toch geen herder gekregen hebben die denkt dat ie een chimpansee is?
Dan moet ik naar de Dog Whisperer en daar heb ik nu niet veel tijd voor hoor.
Mijn moeder is vandaag jarig,  65 jaar wordt ze !!!
Gefeliciteerd met je verjaardag en nog VELE jaren !!!
Gelukkig kunnen we deze verjaardag nog vieren want het had heel anders kunnen aflopen 2 maanden geleden.


Het ijsbeertje Swimmer uit Ouwehands Dierenpark is overleden, naar alle waarschijnlijkheid verdronken maar dat is nog niet helemaal zeker. Het is zo zielig de moeder ligt met haar hoofd tegen hem aan en verliest hem niet uit het oog. Hartverscheurend.


Naar schatting vierduizend mensen kwamen zaterdagochtend naar het dierenpark, om te gaan kijken naar de drie maanden oude Swimmer en zijn tweelingbroertje Walker. Swimmer en Walker waren juist deze week voor het eerst uit hun winterverblijf gekomen, en trokken daarmee nationaal de aandacht.  In de loop van de ochtend meldden bezoekers aan medewerkers van de dierentuin dat Swimmer, de kleinste van de ijsberentweeling, dood buiten het verblijf lag.  ,,We weten het nog niet honderd procent zeker, maar waarschijnlijk is Swimmer verdronken,’’ zegt het hoofd dierverzorging van Ouwehands Dierenpark, Gerard Meijer. ,,Bezoekers vertelden ons hoe de moeder het beertje uit het water trok, waarna het dood op de kant bleef liggen. Verdrinking lijkt het meest waarschijnlijk, want volgens ons was er niets anders aan de hand.’’  Op dit moment ligt het diertje nog buiten, gadegeslagen door de bezoekers van de dierentuin. De moeder en broertje Walker blijven continu in de buurt van de dode Swimmer. Meijer: ,,De moeder beschermt Swimmer nog. Ik denk wel dat ze door heeft wat er aan de hand is, maar ik kan niet in een ijsberenhoofd kijken, misschien weet ze niet dat het dood is. Wat wij willen is de moeder naar binnen lokken met bijvoorbeeld eten en haar scheiden van het kind.’’  Meijer vindt het erg, dat Swimmer er niet meer is. ,,Deze week waren we allemaal dolgelukkig, en dan is dit een enorme domper. Ja, voor de bezoekers is dit misschien niet zo’n fijn gezicht, maar aan de andere kant: Zo zit de natuur in elkaar.’’