28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Regenachtige zaterdag








Zaterdagochtend .
En ik heb niks te melden.
Het regent buiten , daar baal ik van, dan krijg ik vlekken in mijn suede tas namelijk en ik hou niet van vlekken, ook niet van natte haren overigens of van regen en wind .
Ik was druk de hele week met mijn werk en met het huis op orde krijgen.
Dat is wel een beetje gelukt, moeten nog een paar dingen worden weggebracht naar de opslag maar dan is huiskamer weer een huiskamer.
Voor de fair had ik Fred De La Bretonniere en een Shabbies tas gekocht namelijk, ik vond dat ik dat wel verdient had en omdat ik 3 jaar niets voor mezelf had gekocht. 3 jaar?? Ja heus 2-3 jaar lang heb ik niets voor mezelf gekocht , ik was namelijk dik , aangekomen en ik wilde echt geen kleding in grote maten kopen dus kocht ik niks of bijna niks in ieder geval niet zo moeilijk hoor als je nergens inpast (het hoognodige) , wachtte ik tot ik weer in een normaal maatje paste. En 2-3 jaar niks kopen voor jezelf dat is lang en ja als ik dan eindelijk wat nieuws heb dan wil ik meteen iets aantrekken. Dus heb ik 2 volle dagen hier rond getaffeld op de kerstfair op mijn nieuwe laarzen met mega hak...met als resultaat dat ik geen voeten meer over had en inmiddels de hele week op mijn Uggs pantoffels rondloop er zelfs mee naar de bakker ga
lekker warm dat ze zijn en ze zitten ZOOOO ontzettend lekker, iedereen zou Uggs moeten hebben het zou verplicht moeten zijn echt.

En dit alles bestel ik gewoon via internet , ik ga de stad niet meer in als ik iets nodig heb , lekker shoppen op het net niks zo handig als dat , zeker als het regent. Mijn Uggs komen van Uggs uit Amerika...prima service .
En de shoes and bag heb ik HIER gehaald, geweldige site, zeer klantvriendelijke dames, je krijgt het prachtig verpakt thuisgestuurd en ze schrijven er nog een persoonlijk kaartje bij ook.
En voor de rest shop ik me helemaal te pletter bij H&M en bij andere internetwinkels.
Love shopping on the internet....

En nu ga ik maar eens in bad, het is half 11 en dan word het wel eens tijd toch?


20 reacties:

De Flavorites beurs nu in de RAI geloof ik lijkt me wel wat voor jou, allemaal online shops waar je dan even kunt kijken in het echt en de mensen achter de webshop kunt ontmoeten.

Ik vind het honderd keer niets dat shoppen op het net. Ik ga liever lekker de stad in, passen en voelen, zien.

Maar dat ben ik, erg ouderwets hierin. En Uggs, lol.. mijn tiener vind het de meest lelijke dingen die ze ooit bedacht hebben.... hoe warm ze ook zitten, never zegt ze...

Dat is dus idem aan jouw idee van de croqs... :P

XXX

28 november 2009 om 10:55  

Ik zou willen dat ik ze had, die Uggs pantoffels, ik heb nu crocpantoffels en daar kun je ook niet fatsoenlijk mee de stad in hè? ;-) Maar ik heb ook de schurft in hoor, van dat takkeweer. Moet ik boodschappen doen: regent het weer eens! Maar: dat is een leuke tas en hippe leuke laarzen, je had ze vorige week even onder mijn neus moeten duwen joh!

28 november 2009 om 11:05  

Het is inderdaad petweer. De hele ochtend op het voetbalveld gestaan, regen en wind en een 10 - 0 verlies achter de kiezen:-( dus nu even een bakkie en dan weer verder. Shoppen op het net is inderdaad IDEAAL, vertel mij wat, en alles wordt lekker thuisgebracht. Ook voor de sinterklaasinkopen, geen lange wachtrijen.
Maar Ilse, ik ben het heel vaak met je eens hoor meid, en die Fred de la Bret zijn geweldig zo ook de tas, maar die *fluister* uggs!!! Ik mag die naam niet eens hardop zeggen hier thuis. Mijn man zit in de schoenen en volgens hem heeft dit merk N I E T S met een schoen te maken, en hoewel de pantoffel er heerlijk en geriefelijk uit ziet, sssst, komt die bij ons het huis niet in. Dus ik loop lekker op mijn "Giesswein" een pantoffelmerk en dan mag het. Maar mijn favorites zijn de hot socks van Ruby Brown!
Een fijn, warm, rustig weekend!

28 november 2009 om 11:15  
lia zei

Dus jij bent klaar voor vandaag. Nou ik ga pas beginnen, heb lekker uitgeslapen tot half 10. En nog niets gedaan, maar mag ook weleens. Ik vind je tas geweldig mooi, mijn zus heeft die tas ook en ook laarzen van dat merk. Die schijnen ook heerlijk te zitten. En op die int site zal ik eens even rondneuzen. Je hebt het verdiend hoor om jezelf eens te verwennen.

fijn weekend, lia

28 november 2009 om 11:20  

Hihi, het is half 12 en ik loop nog steeds in m'n ochtendjas....

Die laarzen zijn echt super! En ja, ik heb ook al in geen eeuwen iets gekocht, maar niet alleen omdat ik geen grote maten spullen kopen wil (zal wel moeten anders loop ik in m'n blote gat LOL) maar omdat ik een miniportemoneetje heb hahahah (alles went)

Have a nice weekend!!!

Groetjes
Brigitta

28 november 2009 om 11:24  
Anoniem zei

ik koop ook 80% van onze kleding via internet, manlief is aan het bedenken hoe hij dit kan blokkeren haha.

maar ehm als je dik was en je kocht niets voor jezelf, liep je dan 3 jaar bloot?

groetjes,
femke

28 november 2009 om 11:39  
Zara zei

Het liefst doe ik alles tegelijk. En mijn collega's heb ik ook even discreet op Tuttemerull gewezen. Geen dank. ;-)
Wat een gave laarzen; ik zag ze al vorige week. En zelfs een Shabbies tasje: je moet ergens je boodschapjes in doen nietwaar? En Elvis, die past er ook in...

28 november 2009 om 11:43  

Ik dacht dat jij van de anti-croqs en uggsbrigade was...?! Je nieuwe tas vind ik super!! Lekker in bad?
Fijn weekend! Groeten, Corine

28 november 2009 om 11:45  

wat een super tas en zeker een mooi webwinkel. Meteen aan mijn dochter doorgegeven, zag zo'n mooi vest in de rubriek Sale. Ik ben ook van het winkelen op internet. Heerlijk....... Van Hema tot Bijenkorf, H&M. Voor kleding heb ik ook wat grote maten winkels op het www.

28 november 2009 om 12:16  

geniet van je dag meid! toen ik vanmorgen buiten keek, besloot ik ook er maar eens een heeeeele luie relaxte dag van te maken. zoonlief had zogenaamd buikpijn, dus dat was gelijk een hele goede reden om hem af te melden voor de voetbal.
lekker terug naar bed, en tot een uur of tien lekker in bed liggen stinken...heeeerlijk zo´n luie zaterdag.
fijn weekend, groetjes jootje.

28 november 2009 om 12:38  

nou doe mij maar passen en meten in de stad en dan terug nar huis om t goedkoop uit amerika oid te halen. Mijn kinderen doen ook niets anders, die kopen skinny jeans in de US voor 15 euro inclusief verzendkosten Geweldig toch ;) Bij Gred kom ik echter nooit binnen, hoewel ik er heel vaak langs loop... mooie laarzen *zucht* Ohhh hier schijnt de zon vollop dus ik ga lekker naar buiten!
fijne dag nog op je heerlijke sloffen... en ja jammer dat ik er niet bij was vorige week.. maar ach dat komt nog wel eens !

28 november 2009 om 13:33  

Mooooooiiii!! En ja, je hebt het verdiend!!
Je pakje is binnen en ik ben helemaal blij!! Ik ga proberen om met mijn rozenkrans wat tot rust te komen... Weet niet of het lukken gaat, maar.... ik heb in ieder geval de intentie!
En anders.... tot vannacht op de chat! ;-)

28 november 2009 om 15:56  

Oh nice! Helemaal gaaf :) Je weet ben helemaal Fred fan, die tas is zo gaaf! En je verdient het, geniet ervan! Heel fijn weekend.

28 november 2009 om 18:02  

ben jij aangekomen van de liefde??? ;-)
Wel goed dat het er nu weer af is. Ik shop mezelf ook helemaal wezenloos al heb ik mezelf van 19 oktober tot en met 19 november wel een kledingkoopverbod opgelegd. het liep helemaal de spuigaten uit!

28 november 2009 om 21:09  
Iben zei

Het voordeel van schoenen en tassen kopen is dat het altijd kan. Dik of dun. Schoenen passen altijd en maken altijd gelukkig!

28 november 2009 om 21:20  
Anoniem zei

Hee Ilse, die laarzen waren prachtig inderdaad, ik heb ze gezien op je open huis. (wat ik trouwens geweldig vond, ik had verder nog geen reactie achter gelaten). Ik was helemaal verlegen, zag ik je eindelijk in het echie, zeg ik nog niks, afijn, ik was gewoon te erg onder de indruk denk ik...
En wat die UGGs betreft, helemaal mee eens, ik heb 4 paar, verslaafd dus, en dat zullen zeker niet m'n laatsten zijn. UGGs forever!!
Fijn weekend verder, groetjes, Marjet

28 november 2009 om 23:47  
Ilse zei

@Morgaine: ja die beurs wilde ik zelf gaan staan maar was het weekend van mijn open huis en ik kan niet op 2 plekken tegelijkertijd zijn tuurlijk.
@Madelief: nee crocs pantoffels kan je ook niet mee de stad in
@season : hot socks klinkt wel leuk , ga eens googlen en waarom vind je man het niks met een schoen te maken hebben die uggs? echt de pantoffels zijn helemaal geweldig .
@lia: ja die tas is echt mega en handig , lekker groot kan van alles in , zelfs Elvis
@brigitta: heb op je site gereageerd
@femke: nee ik liep niet bloot maar altijd in hetzelfde...echt altijd en ik sloot me op ging nergens naartoe
@nicolette: ja idd je moet ergens je boodschappen in doen hahahaa
@corine: nee alleen van de anti crocs brigade, uggs die heeft iedereen hier, kinderen man en mama
@adstrid:ben benieuwd wat je dochter er van vind
@jolanda: ja lekker niksen op zaterdag...alhoewel dat bij ons niet opgaat hoor niksen met 7
@vosges:adressen graag waar we wat kunnen bestellen in the States
@wondelgijn: en geslapen vannacht?
@laura: I know
@Iben: dat is niet helemaal waar want laarzen kan je niet kopen hoor ik kreeg ze niet dicht geen enkel paar en laarzen voor dikke kuiten zijn echt lelijk
@toaske: nee niet van de liefde van een niet werkende schildklier en heel veel spanningen
@maddie: jij bent errrug, niks zeggen tegen me waarom? ben ik eng?

29 november 2009 om 09:39  

Ik ben ook helemaal Fred fan en ik moet zeggen: mijn wederhelft zoekt al MAAAAANDEN naar een Fred tas voor zichzelf. Een hele gave, die ineens nergens meer te krijgen is..
Je tas is ook cool, wist niet dat Shabbies ook tassen maakte.

Ik koop veel op internet, behalve kleding. Woonaccesoires en zo ;-)

29 november 2009 om 10:45  
Anoniem zei

Hee Ilse, whahaa, nee, je bent niet eng!! Dat lag gewoon aan mij, ik blog nog niet zo lang (had eerst een ander blog, maar die is spontaan foetsie, had iets verkeerds aangeklikt, aargh#*%$#, dus begin ik gewoon weer opnieuw. En nu van de knopjes afblijven, foei!) dus ik wilde daar niet gelijk heel popiopie gaan staan doen, kom net kijken, maar goed hoe zal ik mezelf omschrijven, haha, had geen Uggs aan die dag, 'k was met m'n moeder, ik had ook een bestelling online gedaan die klaarstond, m'n moeder was helemaal onder de indruk van al die tassen (Stam is de naam), misschien weet je het nu, m'n moeder zette d'r tas op het inpakpapier, haha, nu weet je het wel he? Groetjes, Marjet

29 november 2009 om 11:21  
Door zei

Fred de la B is leuk! Maar uggs vind ik dus echt niet mooi, zo onvrouwelijk als wat. Sorry.

29 november 2009 om 16:08