28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Shoppen

Effe op de foto klikken om het groter te zien



Ik had vanmiddag de nieuwe Ariadne at Home en op de laatste pagina aangekomen zie ik ineens mijn dochter. Wat is het toch een mooi kind ik snap dat ze haar erin hebben gezet.
En ik ben er best een beetje (veel) trots op, op dat prachtige kind. minder blij ben ik met mijn eigen dikke kop die erin komt volgende maand maar jullie moeten maar vooral op de kids letten oke afgesproken??

We zijn vanmiddag wezen shoppen in Zwolle.
Eindelijk heb ik kleren voor de jongste ...veel kleren...pfff kind kan vooruit zeg maar.
En nu maar hopen dat het ook aan haar eisen voldoet al die mooie kleren want mevrouwtje is nogal kritisch.
Laatst had ik een heel leuk gehaakt rokje gekocht met leuk truitje erbij , stijl: bohemian chic.
Echt hipper dan hip. Maar wat zei mevrouwtje toen ik de rok uit de tas haalde?
"Dat is een oma rok die doe ik dus mooi niet aan hè?"
Die rok heb ik dus teruggebracht.
Vandaag heb ik echter echt mooie dingen gekocht voor mijn skinny meisje , een paar mooie skinny broeken want daar houdt ze van en ze kan het hebben met leuke tuniekjes, vestjes en truitjes en 2 jurkjes, gewoon omdat ik van jurkjes hou en zij ze hopelijk ook leuk vind ....

En we gingen dus de stad in voor een nieuwe wasmachine en droger. We hebben van elk 2 hier in huis want met 9 mensen draaien de 2 wasmachines en 2 drogers eigenlijk zo'n 2-3 keer per dag.
En 1 setje hier was 10 jaar oud en de wasmachine al 3x gemaakt in de laatste 2 maanden en de droger die begaf het vorige week, ik was het zat, nieuwe moesten er komen. De verkoper in de media markt die wist er alles vanaf, na een kwartier kreeg ik gewoon de slappe lach van zijn geratel. Nee geen Miele die zijn schijteduur en echt niet zoveel beter dan een AEG, die heb ik altijd al gehad en ik wilde dus een AEG, voor machine en droger scheelde het uiteindelijk de helft met de Miele, nou dan maar 2 jaar minder lang meegaan dat is het me gewoon niet waard.
Donderdag word het spul bezorgd. Ik ben er zo blij mee eindelijk weer een machine die het gewoon doet en droogt ... Kan ik weer lekker wassen...

Verder hebben we voor manlief dingen gekocht en ik heb voor mezelf een sjaal gekocht , helemaal leuk en warm en groot, perfect voor een koukleum als mij . Verder nog een vestje voor mezelf maar dat was het wel niks bijzonders eigenlijk . We hadden immers al genoeg uitgegeven voor de kleine meid en de huishoudelijke apparatuur.
Maar het was zalig in de stad. Ik besete me dat het meer dan een half jaar geleden is dat ik echt een hele middag ben wezen winkelen...top ...ga het snel weer doen is me goed bevallen...(ondanks helse buikpijnen die ik onderdrukt heb met 2x een brufen 600mg)

Met flits genomen in het echt zijn de kleuren warmer


21 reacties:

Ha, ik dacht al: ik heb dat meisje eerder gezien. Mooi meisje, mag je best trots op zijn. Enne, benieuwd naar de reportage..... Groetjes Ineke

20 oktober 2009 om 22:13  

wauwie mens wat zal je trots zijn.....en kraak jezelf niet zo af grrrrrrr je bent een harstikke mooie vrouw, mag menig een jong blaadje naast je gaan staan je bent moeder van 3 kid(7 hihi) dat ze je dat maar eens nadoen hoor, liefssssssss, M

20 oktober 2009 om 22:13  

Wauw, leuk zeg, gave foto. Dus volgende maand dat tijdschrift maar 'ns kopen. Zit wel even vol verwondering naar de foto te kijken. Hoe heeft ze in hemelsnaam haar benen onder zich gevouwen?
Ik heb mezelf een shopverbod van een maand opgelegd. Ingaande op de dag dat mijn salaris gestort is (gisteren dus). En dat shopverbod geldt dan voor mezelf. IK MAG DEZE MAAND GEEN KLEDING MEER KOPEN! Ik ga bijna failliet zeg. Afvallen is natuurlijk leuk, maar dat je zoveel nieuwe kleren mag (!) kopen is niet zo goed voor de portemonnee. Ik ga me deze maand beperken tot de sinterklaasinkopen. Ook leuk!

20 oktober 2009 om 23:10  

Ik snap helemaal dat je super trots bent dat je meidje erop en erin staat, zou ik ook zijn, maar haar kamer erbij? Of het mijne? hahahaha

SOS verbouwing misschien ;-)

Heerlijk dat je eindelijk eens even hebt kunnen sjoppen samen met je Lief :-))

En dat je geslaagd bent, dat komt helemaal goed!

XXX

20 oktober 2009 om 23:41  

Ze staat er prachtig op, die dochter van jou!

21 oktober 2009 om 07:21  

Mooi meisje hoor Ilse, een heus fotomodelletje in Spe, hoop deze A at home van de week zelf te kopen ;)

21 oktober 2009 om 08:29  

Prachtige foto hoor! Staat jouw artikel pas volgende maand in de Ariadne?

21 oktober 2009 om 09:17  

Ja, toch wel dus! Ik dacht al dat het jouw dochter was.. Een mooi voorproefje op de echte reportage volgende maand. Lekker geshopt.. ik hou niet van shoppen, soms moet het, maar liever niet. Overal hangt hetzelfde en ik heb een hekel aan passen. Hadden jullie ook nog tijd om even ergens koffie te drinken en mensen te kijken? Dàt doe ik wel graag! Groeten, Corine

21 oktober 2009 om 09:24  

Prachtig meisje zeg, met haar sprankelende ogen!

21 oktober 2009 om 09:50  
Inge zei

Wat een heerlijke spontane foto! Mooie meid heb je hoor! ;) Erg leuk! Ik kijk al uit naar de foto's van jou, en dat bedoel ik positief hoor!

Lekker joh dat je bent wezen winkelen! Zwolle is een leuke stad om naar toe te gaan! Jammer van je buikpijn, wil nog niet echt zakken hè? Vervelend hoor!

Heb een fijne dag hoor!

21 oktober 2009 om 10:05  

Ik durf niets meer te kopen zonder mijn dochter erbij, door schade en schande wijs geworden.

In de zomer kocht ik bij de Takko een prachtige spijkerovergooier in Laura Ashley stijl voor maar 9 euro, maar ze vertikte het om hem aan te doen. Uiteindelijk heeft ze hem een keer aan gehad op een zondag.

Dus nu bereiken we schoorvoetend een compromis tussen Laura Ashley en Gabbertje.

21 oktober 2009 om 10:35  

Dan zou ik ook zo trots zijn als een aap met zeven lullen ja.
En gewoon 2 wasmachines én 2 drogers. Kijk, daar krijg je deze überhuisvrouw dus jaloers mee hè. Ik was namelijk erg graag. Ja sorry, iedere gek z'n gebrek zal ik maar zeggen.
Volgende maand zijn ze binnen een paar dagen uitverkocht, alle Ariadne's. I'm sure.

21 oktober 2009 om 11:11  

Super die foto, wat een mooie meid! Lag de Ariadne gisteren in bad te lezen en vroeg me al af of zij je dochter zou zijn. Ben nu heel benieuwd naar de reportage over jullie huis.

Wat een gedoe hè een nieuwe wasmachine kopen. Moest ik 2 weken geleden ook. Kreeg prompt ook een Miele aangesmeerd, want er was niks beters volgens die meneer. Nou voor mij wel, heb geen zin in zo'n duur apparaat. Ben uiteindelijk naar een andere winkel gegaan en 2 dagen later is er een Bauknecht bezorgd.

21 oktober 2009 om 11:56  
Anoniem zei

leuke sjaal!( waar komt ie vandaan??) en prachtige dochter!
moeder zelf moet ook wel mooi zijn toch met zo'n kind?

groetjes
fem

21 oktober 2009 om 12:06  

Nu ja zeg wat een kanjer......
Daar mag je toch terecht trots op zijn.........
Wat een rijkdom. Ik kijk nu al rijkhalzenend uit naar een foto van jou.....
Volgende maand dus?
Fijne avond

21 oktober 2009 om 18:35  
lia zei

Dacht al dat het je dochter was.
Mooi meidje.

gr Lia

21 oktober 2009 om 19:29  

Wat een leuk koppie heeft die meid van je, daar mag je trots op zijn en ze staat er ook nog ens hardstikke leuk op. Ben nu wel benieuwd naar de reportage! waarschijnlijk zie jij jezelf trouwens heel anders dan wij hoor dus maak je niet druk.

21 oktober 2009 om 20:49  
Toet zei

Mooi!!!
(Mooi kind, mooi huis en jij: mooi mens!)

21 oktober 2009 om 23:18  

Hoi Ilse, wat een mooie dochter heb je! Ik ben erg benieuwd naar de reportage. Ik zie net dat het blad al vanaf 17 nov. in de winkel ligt, dus dan moet ik even een bestelling bij mijn familie plaatsen dat ze hem vast ophalen, dan kan ik hem als ik weer in NL ben lezen. Groetjes!

21 oktober 2009 om 23:27  

Ze is ook mooi. ik ga 'm volgende maand kopen als jij er in staat!

23 oktober 2009 om 17:38  

Meis, wat geweldig om je eigen meissie zo mooi te mogen zien! Bofferd die je bent...
Balen dat je zo'n buikpijn hebt, verkeerde tijd van de maand? Heffie.
Geshopt heb ik deze week ook, ongewoon veel. Heel lekker om te doen, prima om de economie gaande te houden, maar minder voor't opbouwen van reserve :-D

24 oktober 2009 om 14:36