28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Stilte


9 uur en het is muisstil in huis.
Echt stil mensen.
Zo stil dat ik kan horen wat de mensen buiten allemaal bespreken en dat is niet interessant allemaal maandagochtend gelul.
Ik geniet van de rust met een kopje koffie
Jee,   echt het is stil.
Na dit weekend kan ik het nauwelijks geloven dat het ook stil kan zijn in dit huis.

Gisteren was me nogal een dag. De kerstboom moest worden opgezet en hij is nogal GROOT, als in 3,20 hoog .
En het is een boom die tak voor tak in elkaar moet worden gezet.
Een hele mooie dat dan weer wel, nauwelijks van echt te onderscheiden al zeg ik het zelf.
En wat deze goed doet is : vorm hebben , iets wat echte toch minder kunnen, ze zijn gevuld van onderen en boven altijd een beetje magertjes. 
En noteer even dat de dag niet zo leuk begon met een fles melk..zie andere blog hieronder

De boom wilde ik in DE mand , een giga mand die ik ooit eens jaren geleden daarvoor gekocht heb. Maar dan moet die boom op een kistje staan anders zit de halve boom in de mand en dat is niet mooi.
Dus vroeg ik mijn lief dat kistje te maken (noteer even: lief is GEEN klusser dus die zucht kreunt en steunt een keer maar rijdt dan toch naar de gamma , zaterdag)

Lief belt me in de gamma op en vraagt me nog een keer goed alles na te meten , wat ik doe natuurlijk want niets is me teveel , zo ben ik.
Enfin lief laat de plankjes daar op maat zagen en komt met schroeven, krammetjes etc weer huiswaarts om zondag (gisteren dus) dat kistje "even" in elkaar te schroeven.
Zover niets aan de hand,  het kistje zit in een "mum" van tijd in elkaar 3 uur later en dus kan het de mand in en de boom erop.
Hij blij , ik blij. Hij tilt het kistje op en 

HET KON NIET IN DE MAND, te groot. 
Ik trek nog een beetje aan de mand want herinner me nog maar vaag dat ik maten moest doorgeven en dat dit dus min of meer mijn schuld is en zie aan het gezicht van lief dat hij NOT AMUSED is. Maar helaas hoe hard ik ook trek die rieten mand wordt maar niet elastisch, KUTmand.
Lief zucht, vloekt, ik word boos en roep dat ie dan zelf maar had moeten meten dat is toch wat klussers doen opmeten &^%$#$%^&???? Waarom moet ik dat ook doen? ja zeg ik ga me toch niet zomaar ineens de schuld op me nemen , nee altijd eerst proberen af te schuiven
Ik probeer het nog met , er hoeft maar een klein beetje af...maar dat wordt niet op prijs gesteld want veel of weinig het ding moet helemaal uit elkaar weer...
Enfin het ging zo 5-10 minuten door , hij gooit alles neer zegt dat ie dat &^%$#$%^*(()&^$ KUT KISTJE niet meer uit elkaar gaat halen, ik roep nog wat maar dat kan ik beter niet herhalen en we nemen koffie.

Lief pakt het kastje weer op na een bak koffie (koffie doet wonderen,  echt,  in dit gezin) en maakt het kleiner, nog eens 3 uur later staat het kistje in de mand. Hèhè die past.
Pff dat hebben we toch maar weer mooi gefikst dan met zijn tweetjes zonder ruzie ;)

Ja totdat ik een uur later de boom pak (de stam dan,  van hard metaal) en die erin zet en de eerste tak installeer.

Kistje is te hoog . (niet een beetje,  neehee,  een dikke 20 cm te hoog) Ja als ik dan iets fout opmeet doe ik het ook meteen goed natuurlijk

Ik vang lief buiten op en kijk hem met mijn meest smeltende blik aan en zeg
Schat het spijt me zeer en ik vind het echt heel erg vervelend maar het kistje is te hoog....

hij smelt helemaal niet, 
er komt stoom uit zijn oren, 
ik ga koffie zetten.
Nou ja de rest ga ik hier niet uitleggen, echt mensen, hij was niet blij en dat is dan nog heel erg voorzichtig uitgedrukt. Lief haat klussen dus dan heb je wel een idee denk ik.
Maar hij deed het,  maakte het korter, installeerde de boel, maakte mij nog even bang door te zeggen dat het nu te kort was maar daar trapte ik niet in en vroeg of er nog wat uit,  of in elkaar, moest worden gezet , het kon hem nu allemaal geen moer meer schelen,  kom maar op. Maar ik kon niets meer bedenken zo snel.

Toen was het einde dag en had ik geen puf meer om aan die boom te beginnen (ik had nl de hele dag pakketten gemaakt, opgeruimd etc ) en toen oudste naar beneden kwam en me zag ploeteren vroeg ie: "Mama kan ik je ergens mee helpen?" (soms zijn pubers ineens weer normaal)
Nou dat liet ik me geen twee keer zeggen en zo zette de twee oudsten de boom in elkaar , heerlijk gewoon. 
Hij staat , nog maar 2 te gaan, die ze mooi in elkaar kunnen zetten die twee oudsten want ze zijn nu toch bezig en als je er 1 gedaan hebt weet je hoe het moet en gaan die andere twee natuurlijk gesmeerd.

En nu ga ik nog even genieten van een bakje koffie en de stilte terwijl ik geniet van een kerstboom op 31 augustus....







Zondag 30 augustus.


Bij ons thuis hoef je je niet te vervelen er is altijd wat te doen.

Zoals gisteravond toen ik naar bed ging rond 1 uur en zag dat er nog een onderbroek, truitje, vestje, sokken, agenda en wat blaadjes op de trap lagen van dochterlief die ik dus mee neem naar boven en met een zwaai vanuit de hal haar kamer in gooi (ja ik was een beetje pissig dat ze NOOIT haar zooi opruimt) waarna het allemaal keurig verspreid door haar kamer lag.
Hal : handdoeken van iemand die gedoucht heeft en ze daar maar heeft laten liggen en die laatste  meter naar de deur van de badkamer niet meer kon opbrengen.
Vanochtend werden we om 9 uur wakker, muisstil was het nog in huis, ja ze leren wel de monsters...als je ze maar genoeg slaat, met vuist dan,  dat is meest efficiënt  het maar vaak genoeg herhaalt : UITSLAPEN of anders op je kamer lezen , zo niet ga je om 6 uur naar bed dreigen helpt dus ook.
Dus wij lekker met ons duffe gerimpelde  slaperige hoofd naar beneden, richting de ....... koffiemachine want zonder koffie mensen,  zijn wij niet aanspreekbaar.
Dus machine aan, kopje eronder, manlief opent de ijskast , en er valt een GLAZEN fles volle melk uit (van ons favoriete melkwinkeltje die we altijd gebruiken om onze gasten en onszelf uiteraard op een heerlijke cappuccino te trakteren) , op de grond, in duizend stukken, 
en erger : melk everywhere.
En toen hadden we nog geen koffie gehad dus nog in de NIET aanspreekbaar fase en dat was  dus erg gezellig in de keuken.
D'RUIT werd er geschreeuwd tegen elk monster wat even een kijkje kwam nemen. want gebeurt er wat,  zijn ze er als de kippen bij hoor, stelletje sensatie beluste knakkers
OPZOUTEN!!! (ja wij spreken onze kinderen altijd keurig aan, je moet immers het goede voorbeeld geven)
Ja zeg,  toeschouwers wil je niet , vloer vol glas, ze zouden er eens intrappen kan je ook nog naar de EHBO en WE HEBBEN NOG GEEN KOFFIE GEHAD !!!
Toen wij dus verwoed bezig waren met de zooi te cleanen...........belde middelste een keer of 5 naar beneden GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, had ik gezegd dat ik nog geen koffie had gehad en niet aanspreekbaar ben VOOR koffie en dus ook al helemaal niet als ik een keuken van een liter romige boerenmelk aan het ontdoen ben en dus antwoordde ik niet,  maar die laat zich niet van de wijs brengen die belt dan gewoon 5x naar de keuken , 5x naar de woonkamer and so on. (ja wij hebben overal toestellen , scheelt lopen en we zijn van de gadgets hier in dit gezin. Daarbij is er altijd wel een toestel zoek omdat die dan door een puber is mee  genomen naar toilet/schoenenkast/ijskast en daar ergens ligt dus dan kan je de andere nemen)

Dik drie kwartier later waren we klaar, alles weer melkvrij en roomvrij en nog een keer alles dubbel gecheckt want het vervelende met melk is , vergeet je een melkspetter die krijg je never nooit meer uit je keukenkastje.

KOFFIE

Dan moeten er nog 7 kids ontbijten, begint de dag net.........en moet ik nog 3 kerstbomen optuigen , maar eerst nog in elkaar zetten.
Dat ga ik vandaag doen :  kerstbomen opzetten in augustus, moet niet gekker worden, denk dat ik nog meer koffie nodig heb.

Mensen ik heb hulp nodig, voor meer leden op de Tuttemerull hyves, HELP.
Heb je hyves? Word dan lid van KLIK KLIK
Maar stuur het ook door aan al je vrienden en vraag ze lid te worden en zeg dat zij het ook weer doorsturen naar hun vrienden...............HELP MENSEN HELP.




Vrijdag


En toen was het ineens : Vrijdag.
En dat houdt in 7 kinderen in huis. Met een stapel boeken die nog gekaft moeten worden.
Een ander met krentenbaard. Dan nog een kind wat nog elke dag gekamt moet worden omdat er maandag een luis gevonden was. 
En het was me toch weer lekker druk hier in huis en door de regen/storm gisteravond hadden we niet alleen die 7 van ons maar ook nog vriendjes en vriendinnetjes in huis en ik voelde me even , HEEL EVEN MAAR hoor voordat er misverstanden ontstaan, een nano seconde een gezegend mens,  dat ik gewoon door kon gaan met fotograferen zelfs met 7 kinderen die allemaal voor en achter me langs liepen om de 10 minuten. Dat was relaxed gelooft u me niet?, nee het was ook niet relaxed, hoe moet een  mens zich &^%$#@#$%^&* kunnen concentreren zo? want dit is wel serieuze business hoor fotograferen

Om 11 uur lag alles in bed want ze wilden natuurlijk allemaal Popstars kijken, en wij keken mee vanzelfsprekend dat is het voordeel van kinderen je kan zeggen dat de kinderen dat willen zien en dat je mee moet kijken , en het was nog best leuk ook want mensenlief sommige hebben echt een TOTAAL verkeerd zelfbeeld hoor, die denken dat ze kunnen zingen maar die kunnen het helemaal niet , die zingen ECHT heel erg vals zelfs en totaal geen ritme niks, zien er niet uit en bewegen kunnen ze niet,  PLANKEN staan daar. En dan komt er ineens een Limburger,  een jongen uit Veulen ??? ja het heet echt zo, ik kende het ook niet tot gisteravond en ik ben nog wel Limburgse maar waardeloos in topografie dus dat verklaard dan ook wel weer een hoop
En ik had er echt een hard hoofd in hoor toen ik de interviews vooraf zag met pa en ma, ik dacht:  jahoor daar gaan we weer ,alweer zo'n kneusje......Maar : Surprise..... hij begon te spelen op zijn gitaar en toen iets later te zingen en het was........GOED , er kwam lekker geluid uit, hij bewoog goed, keek lekker de jury aan, van zenuwen geen spoor en ja hoor: Limburg is hot ....
O en ik vind Patricia gewoon een schatje, echt waar , ik schaam me er ook niet voor, nee echt niet , dat mens is altijd lief tegen de kandidaten. En chirurgie of niet, ze ziet er gewoon fantastisch uit voor haar leeftijd en heeft het zo waardig opgepakt (op tv) dat ze gedumpt werd door Adam Ketchup voor een sloerie die net als Tatjana altijd PER TOEVAL op rijke mannen valt en nooit een loodgieter is tegengekomen hoe bizar is dat dan

En toen was het zaterdagochtend, 8 uur en iets maakte me wakker, dus deed ik 1 oog open, au licht, en dacht "wat hoor ik toch?" en het was / waren de monsters die een partij aan het kakelen waren (geheel aangekleed alsof ze naar een feestje moeten ja die kids hebben stijl) in de woonkamer . 8 uur mensen , in het weekend, kids gingen om 11 uur naar bed, dan mag je toch *&^%$#%^*()(*&^%$ wel verwachten dat die etterbakken uitslapen of niet dan?
En dat gevoel , dat ene gevoel dat ik HEEL even had gisteren nou dat was er echt niet hoor. 
Ik pakte de telefoon en snauwde ze,  geheel niet zen,  toe dat het vanavond 7 uur naar bed is (*&^%$#$%^&* wat denken ze wel niet? 
Mijn oma die had , by the way,  ook 7 kids (zie foto hierboven) maar die waren vast veel braver.
Bij mij gingen de oogjes om half 3 vannacht pas dicht nl omdat ik nog tot 1 uur gewerkt heb (na postars) en daarna moest ik ontspannen anders kan ik niet slapen nee ik ga hier niet vertellen wat we allemaal gedaan hebben tijdens dat ontspannen stelletje viespeuken en dus is 8 uur stervensvroeg.
De kinderen , de oudsten, zijn hyper omdat ze naar Walibi gaan en de kleintjes naar Els de oude buurvrouw die ze 4 weken niet gezien hebben en waar ze het liefst om 8 uur al naartoe gaan maar ik hou ze tegen want dan kan er tenminste iemand uitslapen en mag ze ze erna mooi de hele dag hebben ;) na 4 weken gemis
En ik ? Ik ga door met fotograferen want ik heb gisteren een hele zending weer binnen gekregen uit Frankrijk en dat moet nog allemaal op de foto.
En ik ga kerstbomen opzetten, 3 stuks,  maar daarover meer....deze week.





Van de hak op de tak...


Nadat ik nu al dagen geniet van mijn nieuwe look maar weer eens een blogje.

Ik had gisteren echt enorm veel lezers, veel meer dan anders... .
Dus ging ik op onderzoek uit hoe dat nu zo kwam... en zie hier KLIK
Ik ontaarde moeder had enkele dagen geleden een blogje geschreven over de sweethearts van de Belgen : Triggerfinger.
En dat ik het herrie vond.
Eerst kreeg ik mail van de bassist himself, die ik niet begreep, wat een kul zeg,  was vast enorm stoned.....of is het de Belgische taal ? Neuh,  dat kan het niet zijn want ik heb al 30 jaar hele leuke Belgische vrienden en ik klap net als hun als ik in België ben, geen verschil te horen, amai.
Maar goed het heeft nogal wat stof doen opwaaien...de Belgen waren er druk mee met die stomme Nederlandse moeder...en kwamen allemaal kijken wie dat durfde te schrijven...

Verder ben ik al 2 dagen aan het fotograferen, heel erg veel. Alle kerstitems op de foto aan het zetten, nieuwe produkten ook , nieuwe leveranciers aan het aanschrijven, bestellingen die de deur uit moeten, mail die beantwoord moet worden, enfin : werk.

Vandaag was de hulp er gelukkig weer, ze had een griepje (nee niet die) en dus heeft ze het huis gecleand, wat nodig was en ik dus geen tijd voor heb. En geloof me als zij geweest is dan is dat te zien en vooral op de kinderkamers die zijn dan altijd zo strak en shiny . Daar word ik zo blij van..
Om 5 uur ging ze naar huis en om 7 uur ging oudste logeren bij een vriendje.
Toen we echter boven kwamen en een blik in oudste zijn kamer wierpen dacht ik even dat er een ontploffing was geweest in zijn kamer. 
Vandaag had hij zijn boeken gehaald op school en die lagen overal verspreid door zijn kamer, evenals de rest van zijn zooi. En na de hulp was het clean en strak hè? Nou zijn telefoon lag hier, ik heb het nummer van vriendje niet en dus is hij morgen van mij als ie thuiskomt wat denkt ie wel niet,  %$#%**(&^%$%I.

Elvis (onze chihuahua) heeft last van grootheidswaanzin , toen we zaterdag naar een Fair gingen liep ie regelrecht op een joekel van een hond af, maatje Deense Dog en begon me toch te keffen blaffen kan ie nog niet heeft de baard immers nog niet in de keel en niet bang hè die kleine... De joekel in kwestie reageerde niet, keek een keer naar beneden en dacht vast " huh hoor ik daar wat?? Oh ja , die uh wat is dat ??, vlieg ?? die doet een poging tot blaffen,  geinig " en ging weer onverstoorbaar verder. Elvis erachteraan met zijn meest gemene kop en maakte zich eens flink groot en breed ja ook mij klinkt dit ongeloofwaardig in de oren maar voor Elvis maakte hij zich groot en breed , wat wil zeggen een millimeter meer omhoog en de breedte in en ik vond hem zo dapper die kleine held van me.
Verderop toen we in de drukte van de Fair belandde wilde ie alleen nog maar bij mij op de arm zitten, lekker rondkijken. 

Zondag waren we op de vakbeurs Bloem, Kleur, Huis en Interieur.
Nou ik kan er kort over zijn , er waren precies 6 stands die leuke dingen hadden en maar 1 waar ik wilde bestellen. Verder was het erg veel shit en kitsch en kleur of dingen voor bloemenwinkels die wel heel leuk waren maar waar ik dan niks aan heb. En ik weet niet hoor maar op zo'n beurs verwacht ik een beetje hip publiek , mensen die met trends bezig zijn ........nou het had me toch een,  ik heb vanochtend maar wat aangetrokken en vergeten mijn haar te kammen gehalte..., my lord. Om te gillen en dat deden we dan ook Gillend naar Huis...

Dit hele blogje is nutteloze informatie mensen, ik weet het maar ik heb dan ook niet veel meegemaakt ik heb gewerkt als een paard en ben druk geweest en ik dus niks als oppervlakkige nutteloze info (behalve over Elvis dan dat was stoer).





Nieuw logo

OUDE LOGO



Tuttemerull heeft een nieuw logo, een professioneel logo .
Studio Soes KLIK onder leiding van onze Soes KLIK  (wie kent haar niet??) vond al een tijdje dat het echt tijd werd voor een nieuw logo wat meer Ilse was, meer rust en eenheid...
En ik vond dat ook wel maar wilde niet meteen de hele boel veranderen bij Tuttemerull .
Maar ze heeft me weten te overtuigen hoor en nu ben ik er HEEL ERG blij mee, kijk er de hele dag naar alsof ik een nieuwe baby heb :)
Die vrouw is zo goed in wat ze doet.
En ook meteen een nieuwe kop voor de blog van Tuttemerull KLIK , ook die is helemaal te gek...
Pfff ga nu even genieten van dit alles en morgen lees ik jullie blogs weer, beloofd, maar vandaag ben ik even aan het genieten van mijn nieuwe look.

Wat een geweldig begin


Mijn god mensen de dag begon zooo goed gisteren, met die award, en al die complimenten van andere blogdames, ga vooral zo door zou ik zeggen met mijn ego te strelen, ik groei ervan, maar wat er erna gebeurde.....

Stel je voor mensen:
De vakantie is voorbij, ik ben er depri over want had ik al verteld dat ik sleur haat? Nou ik haat dus sleur.
En je moet dus nooit te vroeg juichen hè? Je kan niet denken de dag begint goed,  dus zal het wel de hele dag zo doorgaan, NOT. (dit roep puberzoon hele dag, nee of niet kent ie niet meer het is de godganselijke dag : NOT)

Mijn dochters komen dus thuis eten, ik doe leuk en enthousiast (want eigenlijk ben ik BEREDRUK, ik heb mijn hele tafel van 4 meter lang volstaan met spullen voor de winkel die allemaal nog gefotografeerd moeten worden) maar ach ik heb ze 3 weken niet gezien en wil wel een beetje gezellig doen , dus maken we broodjes krabsalade, crackers met komkommer en Philadelphia, schenken een beker Yoghi in en kletsen,  vrouwen onder elkaar. puberzoon ligt nl nadat ie om half 11 zijn bed uit rolde, ontbeet onder dwang want pubers hebben nooit honger alleen in snoep en chips, alweer horizontaal te laptoppen op zijn kamer
En ineens zie ik het, of beter gezegd HEM of is het een HAAR? 
Een L U I S. 
Op het hoofd van MIJN jongste dochter.
En ik? 
Ik ontplof. 
Ik gooi de luis met geweld op een wit blaadje en met de punt van mijn Bic snij ik hem doormidden, zo, een vlek...... en een luis die doormidden is.
De stress die ik al 6 weken niet ken die schiet door mijn lijf, het stoom komt uit mijn oren en ik wil eigenlijk maar 1 ding : mijn ex  vermoorden.
Dus ik bel hem op in mijn drift dochter is ondertussen in paniek want die wil geen luis op haar hoofd, en geef haar eens ongelijk duh en zo'n heethoofd van een moeder dat maakt de zaak natuurlijk er niet beter op
En ik scheld en scheld en scheld en mijn god het lucht geeneens op, ik word er alleen maar gestrester en pissiger door.
*&^%$#@$%^&*()*&^%$#@#%$^%^&*()*&*^%$#@!#@$%^&*(*()_(*&^%$#@#$$%^
&*)(()*&^%$#@##%$^%&^*(*)(_)(*&^%$#@#$%^&*()_)(*&^%$#$%^&*()_)(*&^%$#$
%^&* 
zo ging het ongeveer en ik was zo boos want u moet allen weten dat ik ZATERDAG (afgelopen zaterdag, niet 3 weken geleden) mijn ex belde met de boodschap: Kijk de kinderen na op luizen want zand, zon, zee, camping is vaak gevalletje luis. En ik had daar geen zin in wetende dat ik :
  1. heel druk ben deze week, MEGA DRUK, nog 300 items moet wegen, meten en fotograferen
  2. ik alle kamers van de kinderen opdracht heb  gegeven aan mijn hulp die het vervolgens heeft gedaan maar ja dat is praktisch hetzelfde toch? grondig gepoetst heb deze afgelopen 3 weken.
  3. alle bedden verschoond waren
  4. het hele huis spik en span was en luis en vlooienvrij want de honden die hebben maandelijks een heerlijk piepetje wat ik in hun nek leeg zodat er geen enge beesten op hun kruipen kunnen we geen piepetjes voor kinderen krijgen &%$#$%&^
  5.  ik zelf panisch ben voor luizen/vlooien en alles wat kruipt en kleiner is dan een hand.
Dus ik schold lekker door terwijl hij probeerde want ik laat natuurlijk iemand niet aan het woord als ik boos ben er iets over te zeggen en gaf toen de telefoon aan dochter zodat ik andere dochter even kon controleren die alleen maar een bos stro op haar hoofd heeft (dit door de zon en de zee en een gebrek aan moederlijke verzorging) maar luisvrij is gelukkig maar die vanavond evengoed in de lotion wordt gezet want ik neem geen enkel risico , puber naar beneden geroepen : CONTROLE , die wilde meteen de lotion op zijn hoofd want ik ga echt niet wachten tot volgende week dat ik dan met die stinkzooi op mijn hoofd naar school moet DUH NOT. Hij had niks, maar ik...... preventieve hysterische moeder,  heb ook hem gewoon in de lotion gezet, geen luis die hier nog kan ontsnappen!!
Jongste die had meteen een middag vrij van school , hah wat ze helemaal niet erg vond en die zei later zelfs nog: "mama best gezellig he dat ik nu gewoon thuis kan blijven??" Ja die ziet meteen de voordelen.

Uren later, nadat iedereen in de lotion zit, alle bedden verschoond zijn, bankstellen zijn ingespoten, eenmaal bedaard, bekijk ik nog eens de in twee stukken gesneden luis en vraag me serieus af of het wel een luis is? (DE ONTKENNINGSFASE HEET DAT) Het ziet er namelijk niet zo luizig uit en eigenlijk zat ie op haar voorhoofd en niet in het haar en liet zich zo vangen en ja ik heb ook geen luizen meer gezien,  nog neten...was ik weer TE snel hysterisch? Uh ik weet het niet zeker maar ik geloof nadat ik even een luis op internet heb opgezocht serieus niet dat dit een luis was het ziet er een beetje uit als een fruitvliegje (ik kijk nu even heel erg blond , get the picture? )
Maar nee hoor,  het was wel degelijk een luis,  toen ik met de luizenkam... nadat de lotion goed zijn werk had gedaan erdoorheen ging,  en ik er zomaar 5 zag uitvallen, gruwel, dood... dat dan weer wel,  maar toch...

Ik heb dus nu al sinds gisteren jeuk op mijn hoofd, bah, laat lief vanavond toch maar weer eens kijken...
Vanochtend werd ik te laat wakker, en niet lekker wakker want ik had een K * droom gehad , in de zin van zus doet het met mijn man en raakt zwanger, dat soort droom (wat natuurlijk lariekoek is mensen maar toch een droom lijkt soms heel echt en geen idee waarom ik zoiets totaal belachelijks droom echt what was I thinking?? pfff) en dus belde ik zus en kafferde haar eens flink uit: wat ze wel niet dacht...sloerie
(geintje, tuurlijk niet)
en toen moest ik nog haren wassen van de kinderen , zelf onder de douche springen en om half 9 moest ik al bij mijn eerste afspraak zijn. En het regent, nu al , hallooo het is nog niet eens september. Mijn week begint echt leuk, waar is de prozac???
Dus ik zat met de koffie op de fiets want ik moet gewoon koffie 's ochtends, fietste naar mijn auto , stap in en zie NIKS, hele ruit vol insekten , ik heb haast,  dus begin als een idioot aan het sproeiding te rukken, NIKS : LEEG, kan je het je voorstellen? gewoon leeg als ik weg moet, te laat ben, haast heb, nog niet eens tijd heb gehad voor een bak koffie
en het is dan pas 8.23 uur............
Nog 7 weken en 3 dagen dan is het weer vakantie.....





Trots




Trots ben ik dat ik een award krijg.
Van haar kreeg ik hem.

Omdat en ik citeer : Ilse van What's Up haar verhalen doen me bijna altijd lachen, en vaak nog hardop ook, als ik me niet zo super voel weet ik dat haar berichtjes me altijd weer een opkikker geven.

Kijk en daar ben ik trots op dat er in ieder geval iemand op deze wereld is die blij word van mijn constante gemopper op deze blog.
Heel Heel erg Bedankt Brigitta ik zal hem hiernaast nog even in de column erbij zetten want deze hou ik en ik hoop dat je nog vaak mag lachen om mijn gemopper. 
Nu moet ik even gaan nadenken aan wie ik hem weer doorgeef....
Dit is nog eens een topmaandagochtend, "schat zet de herrie muziek maar weer aan mama is nu in een goed humeur"...



Help




Hier luistert mijn zoon naar..........help.
Ik kan het niet aanhoren , doe normaal zeg, wat een HERRIE.

Gelukkig luistert hij ook hier naar:

KLIK

dus er is nog hoop.

Waar is die tijd dat ie zong: "Kein kein keutertje"
Of "Altijd is Kotjakje ziek"

Het gaat te snel allemaal , in 2014 mensen (help dat is al HEEL SNEL) gaat ie gewoon autorijden, zijn rijbewijs halen, mijn baby in een auto...Weeeehhhhh ik ben er nog niet klaar voor....

Thuis

Mijn kids zijn weer thuis.
En ik moet altijd even wennen, ze zien er zo anders uit (bruin vnl: heel bruin) en wat me opviel ze ruiken zo anders , zo zomers, zo Frans...
Wat wel meteen weer heel vertrouwd was : het geruzie van broer en zus.
Dat is helemaal niet veranderd, ze moesten ook meteen even kwijt wat de een gedaan had en de ander en dat waren geen aardige dingen naar elkaar toe hoor, absoluut niet.
Is er iemand die een goede band heeft met zijn broer? Zijn er een broer en zus die heel close zijn, kom op zeg me dat het goed komt dat die twee OOIT nog eens van elkaar gaan houden...

Mijn jongste had het heel erg moeilijk vanavond, die miste papa, na 3 weken intensief met papa te zijn geweest vond ze het maar niks dat die weer weg ging. En net terug van vakantie, morgen weer school,  het is allemaal een beetje te veel. Dus na een flinke knuffel-praat-vertel sessie en een telefoontje naar papa ging ze slapen met het vooruitzicht dat ze morgen niet hoeft over te blijven maar lekker bij mama haar boterham komt eten en na school wil ze ook niet afspreken maar bij mama zijn. 
Begrijpelijk of course wie wil er nou niet bij mij zijn duh? en dat kan natuurlijk , ik moet ook langzaam wennen en snap haar helemaal. Kind heeft gewoon geen zin in sleur, ik ook niet....
Vakantie is zoooo leuheuk snikte ze en ik kon wel meejanken want ze zei gewoon wat ik ook al dagen voel, verdriet over de zomervakantie die voorbij is. En ik weet dat er vrouwen zijn die mij niet begrijpen die gedijen beter in het dagelijkse , in de routine maar wij dus niet. 
Ik hou van onverwachte dingen, geen tijden, eten wanneer je honger hebt, naar bed wanneer je slaap hebt, opstaan wanneer je wakker wordt uit jezelf, genieten, zon opsnuiven, vrienden, heerlijke lange zomeravonden, buiten leven, warmte, licht, veel licht !!! (ik heb licht zo nodig mensen ik word depri van weinig licht), lekker doen waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt, niks geen verplichte nummertjes , vrijheid.

Het is voorbij die mooie zomer.....bijna want deze week is het nog heeel warm en gaan wij ondanks school gewoon nog even door met genieten, buiten leven, laat naar bed, laat eten......ja zeg hoor eens, ik ben de baas hoor,  dus ik beslis nu dat het nog even vakantie is....vóór school en na school. Nu nog even een gouwe ouwe...


Saturday


Zaterdag , nog 1 dag en dan is de vakantie voorbij.
Dan moeten de kinderen weer naar school. Dan begint de herfst alweer snel.
Morgen komen die van mij weer thuis na 3 weken en 2 dagen.
Ik ben benieuwd hoe bruin (zwart) ze zijn want die kids die zien de zon en worden al bruin , Frans-Spaans huidje hè? 
Ik ben blij ze weer thuis te hebben maar helemaal niet blij dat de vakantie voorbij is en de sleur weer begint.
School, hockey, dansles, paardrijden (wil mijn dochter dit jaar gaan doen) , judo, etc etc.
Burk I hate it.
Je kijkt een jaar lang naar je vakantie uit en in een poep en een scheet is het gewoon voorbij.
Ploep voorbij, ineens, weg vakantie, back to real live.
En dat real live sucks.
En dan heb ik nog geluk dat ik een leraar als man heb die dus ook alle schoolvakanties vrij heeft want dat schept mogelijkheden voor tussendoorvakanties, weekendjes weg enz...
Ik moet er niet aan denken dat ik een man heb met 5 weken vakantie per jaar.
Dat zou absoluut te veel sleur zijn voor mij, dit kan ik al nauwelijks aan ja ik overdrijf graag maar toch
Maar ja het kan niet anders hè? Zelfs al zou ik de staatsloterij winnen dan nog blijven de kids leerplichtig , die kunnen dan niet mee 6 maanden per jaar in Zuid Frankrijk wonen dus ja zelfs dan.....
Maar ik ben moedig hoor er liggen veel leuke dingen in het verschiet voor de komende tijd dus ik hoef me niet te vervelen en als ik nu die staatsloterij win stel , je weet mar nooit dan wil ik een fulltime kok , personal assistent, schoonmaakster en strijkster zodat die sleur er dan in ieder geval niet meer is.
Nu ga ik eens even iets sleurloos doen deze twee dagen en wel nu meteen....
Nog 8 weken dan is het weer herfstvakantie....






Vermist


Een vader van een jongetje van school hier is nu al een week vermist.

En het houdt me zo bezig .
Hoe kan je nou zomaar verdwijnen van de aardbodem? Hoe kan het dat je een mens niet kan vinden? 
Ik vind het zo erg en dan denk ik vooral aan zijn zoon en aan hem.
Het laat me gewoon niet los en ik hoop elke dag weer dat hij terecht is en ongeschonden.
Het staat zelfs al op de pagina van Tros Vermist en als je daar staat is het echt , zo voelt het tenminste.
Mijn kinderen begrijpen er niks van dat een papa zomaar ineens niet meer te vinden is, hoe leg je dat ook uit aan een kind?
Ik hoop zo dat hij snel weer terug zal zijn....


Gisteren was het warm hier, nee: benauwd.
Ik dacht rond een uur of zes , ik loop even naar buiten voor wat verkoeling maar dat was nog erger.....alsof ik de oven open deed.
Mama mia, wat een hitte.
Vandaag is het lekker, ik hou hier van: zon en 23 graden, dat is aan mij besteedt, dit moet eeuwig duren , kunnen we niet voor 1 keertje , voor 1 keertje maar , de winter overslaan????
Please???



Zweeds genot


Ik kreeg vandaag een pakketje uit Zweden.
Ik denk nog Huh?? Ik heb toch niks besteld in Zweden? Denk denk ...nee ik bestel in Denemarken voor de winkel maar....... Zweden??
Enfin meteen losgerukt natuurlijk want ik ben dan zoooooooooooo nieuwsgierig,  snap echt niet hoe iemand kan wachten met een pakketje open maken .
En bovenstaande zat erin: Zweedse Bedsloffen.
En dat is nou echt op mijn lijf geschreven , ik koukleum eerste klas namelijk hou van dit soort dingen die mij warm gaan houden in de winter.
En wat ik er ook zo leuk aan vind is dat die hier helemaal niet te krijgen zijn. Zijn jullie al een beetje jaloers?? Goed zo.
Ik heb ze al aangehad en het is een weldaad voor je voeten, heerlijk zacht met dons gevuld, ik zie me al liggen van de winter in bed , ik zal geen koude voeten meer hebben!
Deze mooie kaart zat er ook nog bij. Hoe bijzonder eigenlijk van iemand die je kent maar ook weer  niet , tenminste niet in levende lijve, alleen van de blog.
Ik ben er zo erg blij mee, dus een hele hele dikke dankjewel voor Bellavien die me dit gestuurd heeft, dikke zoen !!!!!!






Anky en poezen


Gisteren was ik met Elvis bij de dierenarts , voor zijn derde inenting en tevens laatste, over een jaar pas weer gelukkig. Want hij vind het verschrikkelijk, jankt de hele boel bij elkaar zit te shaken alsof ie Marijke Helwegen heet ,  piest van schrik/pijn de hele tafel vol en wil maar een ding: naar ons toe.
Gisteren was de dierenarts er niet en was het een vervangster. (type Anky van Grunsven en dan vooral : The teeth)
Bonfire, uh sorry : de dierenarts vind denk ik chihuahua's een niet zo'n leuk soort hond  want ja daar heb je me toch een ras uitgekozen zei ze... (nee jij ziet er lekker uit)
Die honden zijn amper zindelijk te krijgen die begrijpen rond een maand of 6 pas dat ze buiten moeten plassen. 
Het zijn hele zenuwachtige honden en je moet hem met 8 maanden maar laten castreren anders rijdt ie de hele dag op een speeltje want dat doen die chihuahua's ze zijn totaal oversext... 
En socialiseren want die chihuahua's die worden anders van die angstbijtertjes.
(ja mevrouw zat op haar praatstoel en moest het even kwijt)
Ik stond het tandenknarsend aan te horen en was echt pissig want kom me niet aan mijn hond ja.

Nou ik hoop dat Elvis het heel goed in zijn oren geknoopt heeft en dat ie dat gezicht op zijn netvlies gebrand heeft zodat ie de volgende keer eens goed kan bijten met die kleine scherpe tandjes van hem. 

Na ons kwam een mevrouw binnen met een tijger poes in een hokje die al bij de deur begon te blazen en zijn tanden en klauwen liet zien, volgens de secretaresse een echte duivel, die niet te behandelen valt omdat ie een hekel heeft aan paarden dierenartsen .
O en toen had ik zo'n schik hè mensen , alles wordt vanzelf opgelost, dit is je verdiende loon dacht ik,  brave poes.





Ik was op weg naar Baarn, daar moet ik vaker naartoe dus eigenlijk rijdt ik er blindelings heen, eigenlijk zeg ik,  want ik kan dus gewoon niet zonder navigatie bleek vanochtend weer eens .

En niet omdat ik de weg niet weet , nee die weet ik wel, maar omdat ik anders de afslag mis, omdat ik gewoon muziek aan het luisteren ben, zit te telefoneren, of te mijmeren maar op de borden let ik niet omdat er altijd een stem is die zegt Turn right (ja die van mij is in het Engels)
or left natuurlijk als ik naar links moet want zo slim is dat ding wel, dat ie altijd de goede richting aan geeft.
Want ja als ik naar muziek zit te luisteren of aan de foon dan wordt alles gewoon onderbroken want die mevrouw wil meteen aandacht en gilt dan door de auto en ja dan kan je gewoon die afslag niet missen, je schrikt wakker en kan nog net je stuur naar links of rechts gooien.
En hoe harder de muziek aanstaat hoe harder ze gilt dat is soms best schrikken hoor.

En omdat ik het helemaal gewend ben ernaar te luisteren miste ik 2 afslagen vanochtend en daar kom ik dan niet meteen achter hoor , pas als het me niet meer bekend voorkomt dan gaat er een lichtje branden. Laat dus , kilometers verder pas. En dan moet je omrijden of terug rijden en dat kost tijd, veel tijd. En dat is niet handig als je haast hebt , niet handig.
Dus conclusie: navigatie aan,  ook al ken je de weg Ilse.

O enne weet je wat? mijn zusje komt zo... en dat is leuk, heel leuk.
Nu ga ik snel nog even wat puinruimen anders ziet het er zo ongezellig uit hier tussen de verfpotten...

Nog even dit: ik woon op steenworpafstand van het dolfinarium en ik zie meutes mensen aan me voorbij trekken die met zijn allen hutje mutje dat Dolfinarium ingaan en ik snap er niks van , echt niks,  wat je er aan vind om met zoveel mensen in bermuda's en crocs (ja het is om te gruwelen) in een park rond te hangen. Het is zo druk je mag blij zijn als je een glimp van een dolfijn kan opvangen. 
Enfin moeten ze ook helemaal zelf weten.
Crocs , bah.


halloooo




Daar ben ik dan.
Ik heb niks meegemaakt , niemand is gekomen om de poep uit de wc te krabben met zijn vingers, geen gekke buurmannen meer tegengekomen, kortom alleen maar druk geweest.

Ik had nl nogal wat nieuwe spullen binnen gekregen voor de winkel en die moesten gefotografeerd worden en dan nog ingevoerd . En dat is heel veel werk alle dingetjes één voor één fotograferen en dan één voor één invoeren. 

Overtoom (ja snel hè? lijkt Overtoom wel) die hebben het rek geleverd vandaag voor in het berghok dus ondertussen heb ik dat ook nog helemaal ingeruimd en ik heb nu dus een schoon en opgeruimd berghok met zelfs nog plaats voor nieuwe dingen , of beter gezegd: om oude dingen neer te zetten als ik nieuwe ga kopen ;)

Al moet ik bekennen dat er niks komt van shoppen. En dat ik voor het huis natuurlijk niet meer shop omdat ik dat zelf nu allemaal verkoop. Alhoewel ik ook nog wel eens wat koop bij de concollega's hoor je kan immers niet alles hebben in je winkel...dit bord verkoop ik wel en dat alleen maar omdat ik het zelf zo machtig mooi vond, ik MOEST het hebben en het staat nu ook te prijken in de woonkamer, is ie niet mooi????

Ik ben zoooo druk al heel de vakantie dat we blij mogen zijn als we een beetje bij zijn tegen zondag als de kids thuiskomen. Het is een beetje racen tegen de klok.
Zuslief komt morgen rond 4 uur dus dan wil ik echt klaar zijn, gezellig koffie leuten.
Kletsen in het Wieërts , lekker kallen.
Donderdag is het een hittegolf dag van heb ik jou daar dus dan wil ik niet bewegen want 30 graden in NL is net zoiets als 40 graden in Frankrijk, niet prettig dus.

En vrijdag gaan we lekker weg , lekker weg met zijn tweetjes en al moeten er nog tig dingen gebeuren we doen ze niet we gaan genieten.
Zooo en nu moet ik nodig even mijn vriendinnetje mailen die eindelijk terug is van vakantie...




Gaap

Blauwe lucht Frankrijk



Wij gingen om half 4 slapen.
Ja, wij hebben vakantie hè? 
En dus dachten we,  we gaan lekker laat opblijven.
Nee hoor,  zo was het niet, we gingen naar bed, konden niet slapen, speelden wat met elkaar, probeerden weer te slapen, lukte niet, stonden weer op en  toen was het ineens half 4 en moest er bij mij nog een boek aan te pas komen ook om mij in slaap te krijgen .
Want ik ben dan gewoon over mijn slaap heen zeg maar.
Vanochtend schrokken we wakker om 9.15 uur , oef dat was schrikken want we moesten nog naar Uithoorn inkopen doen voor de winkel en naar Amsterdam .
En dat hebben we gedaan en moe dat we waren.......
Mijn god wat waren we moe, gapen gapen gapen , niet normaal meer.
Nu hebben we net een hele gave film op tv gekeken en nu denk ik dat we maar eens vroeg naar bed gaan.
Nog 1 week.....
Dan begint school weer......en ik wil dat niet.....echt helemaal niet........
Ik ben nl een zomer-lente mens, ik hou van warmte (omdat ik het altijd koud heb), van lang licht, van lange dagen, van onregelmatig leven, geen sleur, geen etenstijden, geen schooltijden, geen hockey/dans/paardrij/judo lessen en zo voorts.
IK haat sleur, kou, regen, lange avonden, binnen zitten, verplichtingen.
Maar helaas ik heb de formule nog niet gevonden dat ik 6 maanden in NL kan wonen en 6 maanden in het buitenland met schoolgaande kinderen want geloof me ik zou het zo doen, lijkt me zalig.
In de winter ergens wonen Zuid-Frankrijk/Spanje/of ergens , ergens waar als je in de ochtend opstaat, ook in de winter, gewoon een blauwe lucht is, dat maakt het leven zoveel leuker nl een blauwe lucht en zonlicht. Dat is het enige wat ik echt HEEL erg mis aan mijn leven in Frankrijk die blauwe lucht in de winter, dat winterzonnetje........
Nu ik ga er nog even niet aan denken voorlopig hebben we een hittegolf, en nog een week vakantie.
Dus daar ga ik van genieten en hopen op een hele zachte winter.........en dat ie heel snel voorbij gaat ...


Ideetje??


Er is een stel in Australie die hebben een huis, auto, goed lopende pizzeria.
Wat hebben ze nu gedaan? Een loterij zijn ze begonnen en wat kan je winnen?
Hun leven.
Je kan het huis, auto, meubels en pizzeria winnen, de winnaar.
Ze hebben het zo gedaan dat ze 100.000 loten verkopen en de winnaar krijgt alles wat ze bezitten.
Met het geld van de loterij beginnen ze een heel nieuw leven.

Ik vond het eigenlijk wel een goed idee van die mensen en zeer origineel. Als je toch wat anders wil dan maar meteen de hele handel tegelijk slijten, geen gezeur met verkoop en zo , gewoon pats boem alles ineens kwijt , dik gevulde bankrekening en de wereld door.
Hmmm waarom niet ??

Ze hadden dit idee nadat iemand zijn leven te koop aanbood op ebay, alleen vonden ze dat oneerlijk want alleen mensen met geld konden zo het leven van die persoon kopen en nu kan arm of rijk gewoon kans maken op hun hele bezit.
Ik denk dat de mensen in kwestie gaan genieten met het geld en niets meer gaan doen, en geef ze eens ongelijk??
Er zijn er meer hoor klik hier




Vanochtend belde de kleinste weer, gisteren ook al.
Kind wil echt heel veel meer zakgeld denk ik en belt zodoende steeds maar weer om te zeggen hoeveel ze me mist.
Ze belt want ze heeft een kaart naar ons gestuurd, 2 zelfs en wil weten of ze al zijn aangekomen.
Ja schattig hè zo zijn kinderen, die kunnen niet wachten die willen meteen weten wat je er van vond haha.
Vanochtend was er 1 aangekomen en de ander niet en dat is natuurlijk bizar want ze zijn beide tegelijkertijd gepost. Vreemd , kind snapt het niet, wil dat ik even bij de TNT ga informeren waar die andere is , tuurlijk schat zometeen ga ik naar TNT en eis dat de hele postkamer doorzocht word naar je kaart en als ie daar niet ligt gaan we gewoon naar de centrale postkamer daar waar alle post uit Frankrijk binnenkomt en zoeken we verder en als het moet gaan we naar La Poste in France om verder te zoeken kan ik meteen dat bureautje ophalen wat er inmiddels 2 zijn geworden ja echt waar , de ander in Bretagne , och is maar een klein stukje van  Marseille waar die ander is, die van Lyon is niet meer , ja lang verhaal maar ik heb er nu 2 de een in Marseille en de ander in Bretagne, pfff zelfs ik word moe van mezelf maar leuk dat ze zijn ......

Vandaag ben ik futloos, niet vooruit te branden, pffff wat heb ik het zwaar mensen. Dat is of dat ik geveld ben door de hitte, of de terugslag van gisteren toen ben ik van 8.30 uur tot 24.00 bezig geweest met mijn winkel, of ik heb een griepje onder de leden kan ook ( dan hoop ik dat ie NL praat en geen Mexicaans.)
Ik ga nu maar eens even op de bank liggen want ik moet zo naar TNT .






Moooiiiiii

Sinds ik met Tuttemerull begonnen ben , ben ik behalve in blogland ook belandt in een andere wereld en namelijk die van de Picasa dames.

Dat zijn dames die van interieur houden , er zeer actief in zijn, hun mooie interieurs en andere zaken fotograferen en op picasa zetten .
En daar zitten me toch een aantal dames bij die zeer creatief zijn dat is niet mis.

Zo ook Heidi die de meest mooie muismatten de ik ooit gezien heb maakt, ikzelf heb er al drie besteld bij haar en die liggen hier naast alle computers. Echt, ze zijn prachtig .  HIER kan je ze bestellen.


En dan Babs die maakt charms, mensenlief zooooo moooi , echt juweeltjes zijn het , ik heb ze ook al in huis en ben nog aan het bedenken of ze aan een ketting gaan of aan een armband en Babs vind je HIER



Gutteguttegut

Wij zijn me toch een partij druk mensen.

Lief en ik rennen onze benen onder ons lijf vandaan de hele dag.
Zo mega druk zijn we. Dit zijn onze drie weken van freedom en vakantie maar er komt maar niks van.
Gisteren heeft lief de hele rij leilinden voor de voordeur gesnoeid. En wij hebben weer licht in huis. Die bomen stonden zo dik in het blad dat het gewoon donker was binnen en nu is het weer helemaal kaal en kan het licht weer naar binnen stromen , er gaat een wereld voor me open en ik moet nodig poetsen want ik zag me toch een stof liggen ineens.
Ja dat weet ik niet of dat mag in augustus snoeien, dat heb ik niet gevraagd aan die boom.
We hebben het gewoon gedaan. Ik was ondertussen druk met mijn winkel, dingetjes fotograferen en weer toevoegen aan de webwinkel, nog een paar bestellingen inpakken en versturen.
En vandaag gingen we kijken naar een grotere opslag.
We hebben er een maar die is te klein dus we moeten uitbreiden ;) en ja hoor we hebben een mooie grote gevonden binnen hetzelfde bedrijf.
Zojuist heb ik bij Overtoom een paar stellingen besteld voor ons berghok hier thuis want dat is me toch een bende in dat hok , ik ga er geeneens meer naar binnen omdat ik niet meteen in een grote depressie wil zakken.
Nu eens kijken of Overtoom ook zo snel is als ze beweren te zijn toch??Dan kan ik mooi morgen of overmorgen daar de boel gaan inruimen.
Vandaag hebben we een hele grote oude grutterskast , zo een van vroeger , gewit, en hij is me toch mooi geworden, die staat nu te drogen in mijn kantoor, wacht effe foto maken....



dit is hem dan , als ie droog is kan ik hem lekker volstouwen met dingen voor de winkel...
Geweldig toch? Ik ben er helemaal blij mee..
Vanavond moest dat ding naar binnen (had hem buiten geschilderd) en ik kreeg hem echt niet van de grond, dus ik ging buurman halen neeeeee niet die,  andere buurman duh maar de buurman was er niet en dus kwam de buurvrouw , en nu ga ik me diep schamen want: buurvrouw is echt een smal dingetje , geen manwijf of zo , gewoon een vrouwelijk vrouwtje,  gemiddelde lengte, slank en die tilt gewoon met mijn lief die kast even naar binnen en op zijn plek. 
Dus, conclusie: ik heb kippenkracht.
Ik ben een watje. Ik moet nodig aan de machines gaan hangen en een beetje krachttraining gaan doen. Tssss, watje dat ik ben. ik heb andere kwaliteiten alleen heb je daar even niks aan als je een kast moet tillen, watje
En morgen moet er dus een opslag worden verhuisd, dingen van hier in huis (want met de spullen van de webwinkel barsten we uit onze voegen hier) gaan ook naar de opslag zodat we weer adem krijgen. 
Er komt nl nog meer en dat moet ook ergens staan....
Dan moeten we nog met de hond naar de dierenarts voor een inenting, moeten er nog 2 fietsen van de kids worden nagekeken (voordat die weer thuis zijn en naar school moeten op die fietsen), en hebben we nog tig klussen die nog allemaal voor volgende week donderdag gedaan moeten worden want dan gaan we naar een fair, kijken,  niet staan. 
Dus van vakantie komt even niks.
Oktober dan hebben we een week vakantie en gaan we lekker weg als het kan...en dan met kerst nog een week dus we leven daar naartoe voorlopig.

Vrienden van ons waren hier , die hebben 2 zoontjes en die jongens noemen elkaar wel een poephoofd (ja je kan maar een scheldwoord verzinnen toch? ) en nu dachten die mannekes eens op internet te gaan kijken op www.poephoofd.nl en wat die te zien kregen?? Ze zijn er nog niet van bekomen. Ik snap niet wat poephoofd daarmee te maken heeft maar goed, dit was dus niet voor 6 jarigen bestemd . 
Mijn vraag is nu: hoe beveilig je de computer nu zo dat kinderen nog wel wat kunnen opzoeken (want sommige programma's beveiligen weer te veel) maar dat ze niet op dit soort sites terecht komen?





Mijn god wat een schrik


Jeeminee,  ik kon niet meer inloggen bij Blogger zeg. Een dikke 10 minuten lang
Nou paniek paniek, wat als ik niet meer kan loggen, al die blogs van mij...
Oh, ik werd echt even niet goed kan ik melden.
Moest zowat aan de beademing, zag het grote gat al, dacht dit is het einde...

Kijk ik heb natuurlijk 3 blogs.
en deze .

Dus als ik niet meer kan bloggen word ik gek. Of opnieuw moet beginnen , nee daar word je blij van.
Maar goed,  het werkt weer,  dankzij mijn geweldige computercapaciteiten haha en de helpdesk.

Ik ben nu aan het bijkomen van de stress , ontspan Ilse ontspan,  het is achter de rug...
dit is een wee die nooit meer terugkomt, o nee ik ben niet aan het bevallen gelukkig, nee erger ik had bijna geen blog meer puf puf puf, altijd is kortjakje ziek.... dit snappen alleen vrouwen die ooit naar een zwangerschapscursus zijn geweest, complete nonsens vond ik het want op het moment supreme dacht ik daar echt niet meer aan

Nou veel meer heb ik niet te melden , ja dat ik weer allerlei nieuwe dingen op Tuttemerull heb gezet, leuke spulletjes mensen. Kijk eens naar rechts in de hoek hierboven leuke dingetjes....heb er een collage van gemaakt ;)

En dat mijn kids me hebben gebeld de schatjes ja schatjes want ze zijn er niet en ik vind het echt schatjes als ze er niet zijn, papa niet die word gek van de ruziënde broer en zus, hihi,  beetje leedvermaak heb ik wel 
ze missen me ja wie mist me niet als ie me 2 dagen niet ziet?
erg zelfs zegt de kleinste, de schattebout, ik ben de liefste mama van de hele wereld vertelde ze me die krijgt zakgeld verhoging dat snapt u wel.

Ik kan ook nog wel even vertellen dat Dr Phil ook gaat scheiden (volgens haar dan), snap het niet, die man geeft iedereen raad het hele jaar hoe zijn huwelijk te redden, en gaat scheiden? 
En dan onze Bonnie St Claire die wil dat Nederland weet dat zij niet alcoholiste was whoehhaaaaahhhaaaa ja haha en Sinterklaas bestaat ook maar dat haar lichaam dat was die was verslaafd aan de alcohol maar niet Bonnie, ja mensen dat gebeurt er nou als je teveel zuipt je hoort niet meer bij je lichaam en je hersenen die verdwijnen. Hoe sneu toch die Bonnie. 

Connie en Hans toen ze nog happy waren en heel naturel *hoest*




Het is hommeles in showbizz land.
Connie en Hans gaan scheiden, ja de Breukhoventjes.
Allebei lekker strak getrokken, het heeft niet mogen baten, toch niet strak genoeg.
Marc Klein Essink gaat scheiden en is verliefd geworden op een collega uit Medisch Centrum West, jeeminee die gaat ze echt allemaal af, was ws de enige die die nog niet gehad had in dat ziekenhuis van honderd jaar geleden.
Gordon is hot, zijn eerst geflopte programma Singing Bee schijnt nu bij de herhaling een HIT te zijn, zoektocht naar Elvis daarentegen is een grote flop , waarom ik weet het niet heb er nog nooit naar gekeken.
Yolanthe erft naar het schijnt 20 miljoen euro van haar pa. Nou ja zeg had ze die meubels van Jan ook kunnen laten staan.
Pamela Anderson die wil , luister goed , nu komt het: natuurlijk oud worden, ze wil niks meer aan zichzelf laten doen, pffff hahahhahahahaha wat een grappige meid die Pamela ....
Petekind van Prins Charles is aan de crack,  ja vind je het gek zeg, met die Camilla in de familie zou ik ook aan de crack gaan....
Madonna is de 16e jarig en Mabel (Misse Smit wie kent haar niet?) was vandaag (gisteren dus ) jarig.







Ik heb niks te melden...


Ik weet werkelijk niet waar ik over kan schrijven.
De kinderen zijn er niet dus ik kan niet eens lekker hier mijn gal spuien over die vervelende rotkinderen want als ze er niet zijn zijn ze heel lief en mis ik ze en denk ik heel vaak aan ze.
Spring ik een gat in de lucht als ik ze hoor aan de telefoon helemaal vanuit Frankrijk. 
Ben ik groen van jaloezie als ik hoor dat ze aan de ratatouille zitten van Mimi en geloof me mensen als er iemand goede ratatouille maakt dan is dat Mimi (oma van de kids) , water loopt me in de mond als ik er aan denk. 
Ik kan het ook hoor, heb het recept van haar maar het is zo godsgruwelijk veel werk en als je er al een paar uur hebt boven gehangen is het toch minder lekker dan als je het gewoon op de bord krijgt zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen.
Ach en ze hebben het zo leuk daar, het is er 36 graden , ze gaan bijna elke dag naar het strand, pa heeft zijn franse ex vriendin (van voor mij) weer eens gebeld en feest zich ongans daar,  dus iedereen is blij daar in Frankrijk. 
Vive la France!!!

Ik zit in Harderwijk ja,  zou het bijna vergeten , hier is het ook warm, klef zelfs.
Enfin ik kan dus niet over de monstertjes schrijven die zijn er niet, de buurman is ook al zo rustig dus eigenlijk hebben wij het heel relaxed.
Men,  wat ben ik relaxed. 
Morgen naar Myrna, lieve Myrna,  die de mooiste kaarten voor me aan het maken is,  echt ik heb al foto's gezien,  er is werkelijk niets wat die vrouw niet kan. Een grote brok creativiteit .

O ja ik kan natuurlijk schrijven over dat ik net mijn teennagels heb geknipt dat is nog eens info he mensen daar zaten jullie allemaal op te wachten wellicht , of dat ik weet waar Repel zit maar het echt niet ga verklappen nee ook niet onder dwang , of dat ik nog een blog ben begonnen over mijn huis zie hier KLIK want op mijn andere blog van mijn huis zijn ineens alle foto's foetsie en ik had geen zin om weeeeeer alles opnieuw te gaan doen en koos dus voor een hele nieuwe,  of dat ik ineens zin had om Ebay eens te ontdekken zonder te weten dat als je biedt je er niet meer onderuit kan en dus verplicht bent om te kopen en nu aan een heleboel dingen vastzit en dat zou nog niet erg zijn ware het niet dat het nogal GROTE dingen zijn die je moet ophalen , die zijn niet te verzenden. Nu is dat allemaal nog geen probleem want ik wil best een stukkie rijden voor zulke leuke dingen, alleen ik zat te bieden op de Franse Ebay, wat inhoudt dat ik het in Frankrijk moet ophalen , ja , snapt u het al?? en Frankrijk is bepaald geen Nederland hè mensen, nee dat is veel en veel groter dan NL dus nu wacht er een heel mooi bureau op mij ergens bij Lyon in de buurt . En die wil ik wel hebben natuurlijk.
Dus hierbij: wie o wie moet naar Frankrijk, of komt terug uit Frankrijk, komt toevallig naast Lyon en denkt : "weet je wat,  ik doe die Ilse een plezier en haal dat dingetje even op want ik heb nog wel plek in mijn auto/caravan/vrachtwagen/aanhanger what ever? Of wie denkt:  ik heb zin in een tripje naar Frankrijk maar heb geen doel? Taaaaaddaaaaaaaa :  nu heb je een doel....
Kijk ik ben nog bezig mijn lief te bewerken, effe gezellie op en neer met de bus, lekkers mee voor onderweg, hondjes achterin, 800 km heen , ergens leuk hotelletje en dan 800 km terug...
Hij vind het nog niet echt wat maar dat komt wel , hoop ik, denk ik.
Maar als er toch iemand toevallig die kant op moet is dat wel een stuk praktischer natuurlijk.
Let me know.






Lijstje



  1. Favoriete film: Sound of Music
  2. Favoriete eten Nou ja eigenlijk lust ik alles maar echt verslaafd ben ik aan Filet Americain, salades, witte chocolade, Italiaans en Frans eten
  3. Meest gênante moment die was zo gênant die ga ik hier echt niet vertellen
  4. Meest gelukkige moment geboorte van mijn kinderen
  5. Meest verdrietige moment dierbaren die overlijden
  6. Jouw stelregel Carpe Diem
  7. Je schoenmaat 40-41
  8. Je lelijkste lichaamsdeel  mijn kleine tenen en korte vingers
  9. Je mooiste lichaamsdeel borsten / ogen
  10. Je grootste droom Weeshuis in Namibie
  11. Je meest verschrikkelijke nachtmerrie Dat er iets met mijn kinderen of mijn partner gebeurt 
  12. Mooiste plaat  Ave Maria van Beyonce op dit moment maar dat veranderd nogal
  13. Spreuk Ooit eens gelezen toen ik een jaar of 14 was en een vriendin haar vader had verloren waar ze die dag nog grote ruzie mee had en dus niet meer de kans heeft gekregen het goed te maken en nooit meer vergeten, zoveel indruk heeft het op me gemaakt:        Ga nooit heen zonder te groeten, ga nooit heen zonder een zoen.  Wie het noodlot zal ontmoeten, kan het morgen niet meer doen.  Ga nooit heen zonder te praten dat doet soms een hart zo'n pijn. Wat je 's morgens hebt verlaten kan er 's avonds niet meer zijn   
  14. Je wordt moet huilen van: kinderleed, mooie films, goed boek, ongesteld zijn
  15. Je moet altijd lachen om: mijn lief en mijn kinderen als ze raar doen 
  16. Je haat: liegen en mensen die liegen
  17. Stom:  Mexicaanse griep, moeder van Jan Smit, verpakking van kinderspeelgoed, files, dat ze met zijn allen op een strand gaan zitten hutje mutje zoals gisteren in Scheveningen zie foto hierboven
  18. Je houdt van: mijn lief, mijn kinderen, lekker eten, genieten van het leven, shoppen, lezen, reizen...
  19. Beste restaurant: Limburgers dit is een absolute aanrader:   L'uno coll altro in Peer 
  20. Favoriete Stad:  Barcelona en New York
  21. Favoriete Land: Frankrijk
  22. Kan niet zonder:  Kinderen en partner natuurlijk
  23. En niet zonder:  Liefde , chocolade, koffie etc etc
  24. Je tik: Heel veel tikken  oa:  tassen , parfums, woonaccessoires, tijdschriften, mooie woonboeken, sneeuwballen, opbergdozen, mandjes, hartjes, etc etc ....... zie foto van mijn parfumverzameling:
Ik geef dit lijstje niet aan iemand speciaal door wie er zin in heeft kan het oppakken...



Zomerleed


Ik hoorde gisteren dat een stel uit Limburg met hun zoon en dochtertje van 3 op vakantie in Spanje, dat hun dochtertje is verdronken.
Pa en ma zaten er bij kind gaat met zwembandjes aan van de glijbaan (doet zelf de bandjes af boven aan de glijbaan ) en verdrinkt dus eenmaal van de glijbaan naar beneden, pa heeft het kind nog gereanimeerd, tevergeefs. 

Een maand geleden een pa die 2 kinderen in zee zag verdwijnen , er 1 kon redden en moest toezien hoe de ander gewoon voor zijn ogen verdronk.

Echt ik vind dit zo erg, zo afschuwelijk.
Vandaag lees ik dit:

RENNES -  De zeven weken oude baby van een Nederlands stel in Frankrijk heeft een dodelijke val gemaakt op een pier. De moeder van het meisje liet de kinderwagen even los om een foto te maken, waarop het wagentje naar beneden rolde, omsloeg en zeven à acht meter lager een betonblok raakte.

    De ouders wandelden op de pier van de noordwestelijke kustgemeente Erquy (Bretagne), samen met hun andere dochtertje van drie en een bevriend stel, eveneens uit Nederland. Dat berichtte de Franse nieuwszender TF1 woensdagavond.

    Reddingswerkers brachten de zwaargewonde zuigeling naar het ziekenhuis in de plaats Rennes, waar die even later overleed. De aangeslagen ouders krijgen psychologische begeleiding.


    Dit kan iedereen dus overkomen hè , het is natuurlijk een piepklein moment van even niet opletten , 1 sec en dan is je hele leven ineens 180 graden anders....

    Hier kom je dus nooit overheen denk ik, ik zou gek worden...



    Ze zijn er...


    Mijn ex belde gisteren om 22 uur: "We gaan zo vertrekken en ik ken je, dus ik dacht bel nog even dat je je geen zorgen moet maken, gewoon kunt gaan slapen , ik rij voorzichtig, als ik moe ben stop ik en ik let goed op de kinderen en ik bel als we er zijn"
    Daar hoefde ik dus niets meer aan toe te voegen want het is waar, ik ben altijd hypergestrest als ik weet dat ze zo'n lange rit gaan maken en vooral omdat het 's nachts is.

    Vanochtend belde ik hem om 8.45 uur (ja ik kon het niet meer uithouden ) "Waar zijn jullie?"
    "Nog een uur rijden dan zijn we er".
    Pfff,  gelukkig,  mijn kids zijn heelhuids aangekomen in Zuid-Frankrijk.

    Ik vind het altijd doodeng, zo ver rijden , midden in de nacht, als ie maar niet in slaap valt denk ik dan, zie het hele tafereel al voor me dat ik gebeld wordt door de Franse politie en mijn kinderen verongelukt zijn. Elk jaar heb ik er nachtmerries van.
    Want doe het maar eens een hele nacht doorrijden 1200 km dat is niet niks en dodelijk vermoeiend en hij let misschien wel op maar wat als er een andere automobilist in slaap valt en tegen hun aanrijdt?

    Maar ik heb 2 weken rust , ze zijn er , bij oma in Zuid Frankrijk dus nu kan er weinig meer mis gaan. Behalve dan dat mijn dochter de vorige keer ging slaapwandelen , de voordeur uitliep en "godzijdank" viel (enkel zwaar gekneust) maar het kind had wel ik weet niet hoe ver kunnen wandelen in haar slaap als ze niet gevallen was, nu liep ze 3 weken op krukken wat ook heel erg frustrerend was natuurlijk . Of die keer dat ze bij Mimi (zo noemen de kids hun oma) uitgleedt in bad en haar hele wenkbrauw open lag? Of die keer dat ze viel met de fiets en een kiezelsteen in haar knie zat? 
    Mijn dochter  is een brokkenpiloot dus ik hoop dat ze deze twee weken geheel schadeloos doorkomt dit keer.
    A suivre..



    Bewoners van Harderwijk



    Jullie hebben nog 4 dagen om het bezwaarschrift naar de gemeente te sturen.

    Wil je GEEN hotel in de Hoogstraat stuur dan het bezwaarschrift naar de :

    Gemeente Harderwijk 
    tav Gemeenteraad
    Havendam 56
    3841 AA  Harderwijk

    Dit is je laatste kans.


    Daarom:
    • wij willen geen onnodige geluidsoverlast
    • hebben geen zin in luidruchtige , dronken of rokende mensen voor het hotel en in de straat 
    • in nog meer vrachtwagens die gaan laden en lossen 
    • er mag een modern gebouw worden geplaatst in een straat met alleen maar monumenten en de meest mooie huizen, wij willen geen afgrijselijk gebouw in onze straat en men is niet in staat tot nu toe om aan te geven hoe groot dit gaat worden
    • deze straat heeft een woonfunctie en geen horeca functie
    • wij kiezen voor onze veiligheid en die van de kinderen, en dan denk ik aan vermeerderen van verkeer door een hotel, leveranciers, gasten.
    • privacy
    • alle andere hotels in Harderwijk hebben hun ingang buiten bewoond gebied  dus waarom zouden we hier een uitzondering maken?
    • de gemeente heeft het over een tekort aan hotelbedden, wat ons echt verwonderd want Baars en Monopole breiden uit en van der Valk zet een mega hotel neer (78 kamers en 11 luxe suites, inclusief een restaurant met 250 zitplaatsen) , Van der Valk verdubbelt hiermee het aantal kamers  binnen Harderwijk!!! Hoezo hotelbedden tekort??
    • brandgevaar (het betreft hier nl een stadslogement en dit houdt in:  dat er een hotel zonder toezicht is geoorloofd)
    NOG 4 DAGEN OM BEZWAAR TE MAKEN !!!!

    Yes


    Ik ben nogal van de gadgets zeg maar , ja ja, ik was vast een man in een vroeger leven.
    En dit ding ben ik al een jaar naar op jacht, voorheen alleen te krijgen in the States, en daar ben ik dus niet meer geweest, versturen naar Europa deden ze niet (grrrr) dus toen zat er niets anders op dan:  wachten.
    Wachten en Ilse in één zin dat is net zoiets als kamperen en Ilse in één zin gebruiken , not dus.
    Wachten en geduld hebben is niet mijn sterkste kant maar goed als je geen keus hebt zal je motten nietwaar?
    Maar eindelijk is ie dan in NL gearriveerd: de Flip Ultra en meteen besteld of course.
    En nu ???
    Nu is er niemand die ik kan filmen. ja die wel ja maar die bedoel ik niet
    Kids zijn allemaal weg snik, ik kan alleen manlief filmen (maar die wil niet) en de honden (en die willen ook niet want gaan heel raar doen als ik eraan kom met dit ding) .

    Enfin ik ben gewoon erg blij met mijn Flip Ultra en als de kids weer thuis zijn zullen ze er aan moeten geloven...alles wordt vanaf nu op beeld gezet zodat ontkennen geen zin heeft later ...



    PIEP




    Ik heb wederom een dreigement mogen ontvangen van de "beste man" en wel het volgende:

    Ik eis dat je het adres eraf (voor 12 uur vandaag) haalt en de naam PIEP, gebeurt dat niet dan zal ik jou naam (van der Meerakker) en bedrijf (tutelerul) ook vervuilen op het internet. 

    Zo dat is weer leuk hè mensen ?? Kan je zien waar wij mee te maken hebben hiernaast.
    Ik heb zoals de EISER (mijn buurman)  het EIST  beide vervangen door het woord PIEP
    Niet omdat ik bang ben voor meneer hier,  maar mijn familienaam;  daar zijn dan meteen heel veel mensen bij betrokken en dat wil ik ze niet aandoen. Die hebben hier niets mee te maken namelijk.
    Niets geeft mij zekerheid dat dit niet toch gaat gebeuren natuurlijk want iemand die geen werk heeft en zijn dagen vult achter zijn computer,  kan van alles doen natuurlijk.

    Bezwaar maken tegen NOG een hotel in Harderwijk kan tot en met 7 augustus, mail me en je krijgt alle informatie van me , bedankt alvast voor al jullie steun !!




    Oorlog in de PIEP


    Onze buurman heeft ons de oorlog verklaard.
    Wij mogen er nl geen eigen mening op na houden van hem. Of je bent het met hem eens of je hebt oorlog.
    Meneer wil een hotel gaan bouwen naast ons, dit houdt in dat de huidige woning die er nu staat gesloopt moet worden.
    Dan moet er dus een nieuw gebouw komen. Het is niet duidelijk hoe groot dit wordt, hoe dit eruit komt te zien , niets.
    Wij zijn hier komen wonen in deze straat voor de rust!!!!
    We zijn Muntplein ontvlucht omdat het gewoon niet mogelijk was daar een normale nacht door te brengen vanwege de geluidsoverlast van dronken mensen over straat die naar hotel of kroeg gingen.
    Wij kochten dus deze woning omdat deze straat een woonfunctie heeft en de gemeente naast de bestaande winkels geen nieuwe meer toestaat , onze verbazing was dan ook groot dat een hotel dan wel kan.
    Volgens de gemeente is er ruimte voor nog een hotel in Harderwijk wat ons verbaasd want hotel Monopole en Baars hebben zojuist flink uitgebreid en van der Valk is momenteel een mega hotel aan het neerzetten in Harderwijk. Ons lijkt dat er voorlopig dus niet echt een hotelbedden tekort is in omgeving Harderwijk.
    Wij kiezen dus voor onze rust en hebben bezwaar aangetekend tegen deze plannen omdat we geen zin hebben in hotelgasten die lallend over straat naar het hotel komen, hotelgasten die buiten gaan staan roken, hotelgasten die hun auto voor het hotel gaan parkeren om hun koffers uit te laden, daarmee de straat blokkeren, het verkeer dat dit veroorzaakt , taxi's die op en aan gaan rijden, etc etc....
    Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat het ontwerpbestemmingsplan het niet verplicht er een woonfunctie aan te koppelen wat dus inhoudt dat je er een hotel kan bouwen waar gasten met een pasje binnenkomen , waar 's nachts geen toezicht is en gasten dus gewoon hun gang kunnen gaan,  en de geluidsoverlast die dan hiermee gepaard gaat?
    Ik kan nog wel tig bezwaren aankaarten maar daar wilde ik eigenlijk niet over schrijven.

    Ik wilde schrijven over het feit dat wij gewoon eerlijk en open over onze mening zijn , waar we recht op hebben denk ik zo, maar dat onze buurman hier niet mee kan omgaan.
    Hij is als eigenaar van PIEP zo ver gegaan dat hij mij als sponsor er gewoon heeft afgeknikkerd (terwijl ik er gewoon voor betaald heb ) , hij privé van zakelijk dus absoluut niet kan scheiden,  ik geen reactie meer kan plaatsen op de site van PIEP en zelfs mijn vorige reacties allemaal heeft verwijderd . Dat op zich vind ik al echt verbazingwekkend want als je een site runt over een gemeente vind ik niet dat je je persoonlijke vetes moet mengen met de site.
    Maar goed,  ik heb hem hier al eerder, voordat dit speelde,  op aangesproken dat hij niet neutraal is in zijn stukjes. Dat hij vriendjespolitiek beoefent op de site. Maar ook daar word je mening niet op prijs gesteld en stelt hij gewoon dat hij doet wat hij wil,  de site is immers van hem.

    Buiten de site om heeft hij ons als buurman de oorlog verklaart, in de zin dat hij het hele dak vol maïs en brood heeft gegooid, onnodig te zeggen dat alle kraaien uit de buurt en andere vogels daar op af komen en dus onze hele achterplaats wordt ondergescheten. Verder heeft hij een radio op het dak gezet en speelt daar KEIHARD,  volumeknop op maximaal,  de hele dag een christelijke omroep op af. Hij gaat provocerend op het dak zitten en gooit rotzooi naar beneden op onze binnenplaats, dit alles al rokend en drinkend .
    Gisteren heeft hij ons al schreeuwend toegesproken waar al onze kinderen bijstonden dat dit nog maar het begin was en hij ons het leven zuur gaat maken, en dat was een belofte !!! Onze kinderen vroegen zich al af of dit de nieuwe dorpsgek was ?

    Een man die privé niet van zakelijk gescheiden kan houden , die sponsors van zijn eigen website zomaar eraf knikkert als ze niet zijn mening dragen , een man die je bedreigt , schreeuwt, je beloofd je het leven zuur te gaan maken,  lijkt mij sowieso zeer ongeschikt als hoteleigenaar .
    Dus dit sterkt mijn idee alleen maar dat een hotel naast de deur geen goed idee is want dan word het gewoon een hotel voor mensen die doen wat hij wil en anders worden ze buiten geknikkerd of toegeschreeuwd.

    Wij willen geen hotel naast de deur temeer daar het volgens zijn eigen zeggen niet eens een pand hoeft te worden in de stijl van de Hoogstraat , nee,  hij mag er (zoals hij zelf zegt) een supermoderne bunker neerzetten . Nou ik zie het al voor me in een straat vol met monumenten, het ene huisje nog lieflijker dan het andere met mooie voorgevels waar mensen veel zorg aan besteden om daar ineens een modern gedrocht tussen te kwakken . Nee,  daar word je straat mooier door... En dan heb ik het geeneens over de waarde van je huis . 
    De waarde van je huis zakt als straks blijkt dat buurman die de middelen nog niet bij elkaar heeft,  toch maar verkoopt aan een projektontwikkelaar, die hier een hotel met flink veel geluidsoverlast neerzet want er is geen toezicht , wie wil dan nog je huis kopen ? De waarde van alle huizen in een straal van 50-100 meter zal zakken: gegarandeerd, hebben de mensen daar wel eens over nagedacht?

    Verder heb ik nu dus helemaal geen vertrouwen meer in een goed management van het hotel en zal ik echt er alles aan doen om dit tegen te gaan.
    Als hij over deze al niet in staat is normaal te communiceren met ons, als je eerste tegenslag al meteen al je stoppen doen doorslaan wat moet dat niet worden als er straks meerdere tegenslagen op zijn pad komen? Een goed manager moet dit kunnen handelen en moet in discussie kunnen gaan met tegenpartijen of straks met leveranciers, hotelgasten , vervelende hotelgasten, dronken hotelgasten, etc etc , die manager moet toch niet doorslaan als ie een keer iemand tegenover zich heeft die zijn mening niet deelt?
    Wij hebben meerdere pogingen ondernomen een normaal gesprek te voeren met deze meneer maar zijn er helaas niet in geslaagd aangezien hij gewoon niet accepteert dat je een andere mening dan de zijne hebt.

    Kijk ik kan niet meer reageren op PIEP maar jullie natuurlijk wel hè??