28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondagochtend


8 uur

Al een half uuur op ook.
Komt zelden voor dat ik op zondag om half 8 wakker ben.
Meestal is het half 9- 9 uur.
Maar nu was het lichamelijk onmogelijk om nog 5 minuten langer in bed te blijven liggen.
Wat een K* matrassen zeg.
G en ik rollen dodelijk vermoeid uit bed, stijve nek beide van de geweldige matrassen.
Verder doet mijn hele lijf zeer, voeten, benen, armen, handen, en nek dus. Spierpijn tot en met maar dat is van het klussen, over een week is dat over zegt G dan ben je het gewend dat klussen.
Alleen zijn de matrassen dan niet beter geworden dus die stijve nek?
Vandaag komen mensen naar ons huis kijken (het huurhuis) , ik hoop dat ze het wat vinden en wat dingen willen overnemen zodat wij niet onze pas gelegde vloer (wanneer was dat, november of zo??) er weer uit moeten halen. Hij is NIEUW meer kan ik er niet van zeggen de rekening kan ik zo laten zien.
Het zou mooi zijn want na weken klussen in het andere huis zie ik me hier, eenmaal verhuisd, nog niet zo snel 300 m2 laminaat (boven en beneden) eruit gaan trekken. En het stomme is dat je het niet mag laten zitten, ik begrijp dat niet, lijkt me toch makkelijker te verhuren met een mooie laminaatvloer dan de kale beton? Maar nee,  zijn er geen nieuwe huurders moet je alles eruit halen.....lekker hoor, anderen (nieuwe huurders) weer op kosten jagen want die moeten er toch een nieuwe vloer in leggen ....
Ach,  we zullen wel zien we hebben nog even de tijd dus er kan altijd een nieuwe huurder zich nog melden toch?
Ik ga zo weer schuren maar wacht nog even , je kan toch mensen op zondag niet al om 8 uur wakker schuren???....we beginnen wat later vandaag...

1 reacties:

Anoniem zei

Ja dat zou fijn zijn als je het kunt laten liggen. Wij hebben toen gezegd dat ze het niet hoefden te betalen ... toen wilden ze het graag hebben.
Ziet er prachtig uit, jammer dat je dat nog gedaan hebt voor je ging verhuizen.

Fijne maandag, Elise

23 februari 2009 om 09:20