28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Koud




Nu het zo koud is 's avonds kan onze verwarming het amper aan, het is nogal een tochtboel hier en dan vooral in de woonkamer. Overdag merk ik er weinig van want dan ben ik de hele tijd in beweging en is de deur van de woonkamer dicht maar in de avond rond 9 uur als we in de bank ploffen dan merk ik na een kwartier hoe koud het eigenlijk is als je stil zit. Dus ik zet de verwarming steevast op 24,5  rond 9 uur en dan word het wel wat warmer maar eigenlijk is het pas op temperatuur als ik al naar bed ga. Heel handig..
Lief heeft het helemaal niet koud en zit in een T-shirtje op de bank en als ie de kans krijgt draait ie stiekem de verwarming weer naar beneden , het is dus een constante dans rond die verwarming.
Ik ben HEEL blij als het voorjaar weer begint en verheug me nu al op de heerlijke warme avonden.

Helaas moeten we hier nog even op wachten vrees ik (op het voorjaar) en nu zit ik met 2 zieke kinderen thuis die aan de buikgriep zitten, ik hoop maar 1 ding en dat is dat de rest het niet overneemt en dit virus zich niet als een lopend vuurjte door het huis gaat verspreiden. Ik vond 2 nachten spuug opruimen en bedden verschonen even genoeg...

De hond op de cover was een Cane Corso. Ik heb de fotografe van de cover gebeld en die wist het me te vertellen. Een hele grote jongen word dat dus maar wel heel mooi ! Dit is een zwarte variant.


2 reacties:

Anoniem zei

Oh hoe kan het dat je het zo koud hebt in huis ? Tocht het ? Zou ik toch tochtstrips gaan plakken, dat scheelt echt. Zelf heb ik een super geisoleerd huis en hier staat ie op 21 constant en vaak is dat nog te warm.

Fijne maandag en beterschap met de kids, Elise

26 januari 2009 om 12:46  
Yuen zei

Wist wel dat je er snel achter zou komen wat voor type hond het is. Lief hondje!

27 januari 2009 om 14:48